آپست نشنیدم ولی کتاب آفسِت داریم که در کل به اون دسته از کتابهایی اطلاق میشه که به دلایل متفاوت چاپ نمیشن و نمونه های غیر مجازشون (معمولا هم با قدمت نسبتا زیاد) بفروش میرسن، ویژگیشون اینه که معمولا محتوا یا نویسنده ی کتاب مورد تایید نبوده و کیفیت چاپشون خیلی خرابه، دور و بر خیابون انقلاب به صورت عمده قابل مشاهدهست!کتاب آپست ینی چی
لزوما غیرمجاز نیست، به دلایل خاصی دیگه چاپ نمیشه، ولی معمولا آفست ها چون غیرمجازن چاپ نمیشن، ممکنه دیگه انتشاراتی مایل به چاپش نباشه یا فروشش کم باشه و...من رفته بودم زبان اصلی کوانتوم گریفیتث رو بگیرم آقاهه همچین کلمه ای گفت ینی غیر مجازه؟ مال 94 بود که![]()
فکر کنم آره...+باید تو ریاضی میپرسیدم؟![]()
خیلی سوالت فلسفی طوره
ولی خب جواب میتونه این باشه که صفر هم مثل بقیه اعداد و نشانه ها یه ثابت ریاضی هستن و ضرب و جمع و تقسیم عملیاتهای مختلفیه که روشون انجام میدیم پس طبیعیه که نتایج هم متفاوت باشن.
سوالتون رو دقیقا درک نکردمتو واقعیت !( نه رو صفحه کاغذ)چرا بعضی وقتا میشه صفر رو برابر هیچی گرفت بعضی وقتا نمیشه؟
ینی مثلاً ۲ تا مداد داریم هیچی بهش اضافه یا کم میکنیم میشه همون دوتا مثل رو صفحه که 2+0=2
ولی اگه یه کیک رو به هیچ قسمتی تقسیم نکنیم یه کیک داریمولی 1/0 =ت.ن!
یا ضربدر صفرچرا اینجوریه؟
+باید تو ریاضی میپرسیدم؟![]()
در مورد مثال کیک از نظر من وقتی که یه کیک رو به یک تقسیم میکنیم کل کیک به یه نفر میرسهتو واقعیت !( نه رو صفحه کاغذ)چرا بعضی وقتا میشه صفر رو برابر هیچی گرفت بعضی وقتا نمیشه؟
ینی مثلاً ۲ تا مداد داریم هیچی بهش اضافه یا کم میکنیم میشه همون دوتا مثل رو صفحه که 2+0=2
ولی اگه یه کیک رو به هیچ قسمتی تقسیم نکنیم یه کیک داریمولی 1/0 =ت.ن!
یا ضربدر صفرچرا اینجوریه؟
+باید تو ریاضی میپرسیدم؟![]()
روسیهبزرگترین کشور دنیا کدومه؟
باید کل روسیه رو حساب کنیم؟روسیه
بعد هم کانادا اگه اشتباه نکنم
درست متوجه سوالتون نشدم ولی هم بخش اروپایی هم آسیایی هردو حساب میشنباید کل روسیه رو حساب کنیم؟
منظورم همین که باید دوبخشش رو حساب کنیم یا نه بود ممنوندرست متوجه سوالتون نشدم ولی هم بخش اروپایی هم آسیایی هردو حساب میشن
تا راننده مترو وقتی جلوی تونل می ایسته توی ایستگاه،بتونه مردم رو ببینه که از مترو خارج یا به اون وارد میشن تا بدموقع حرکت نکنهاین آینه های دایره ای شکل که جلوی تونل مترو میذارن برا چیه؟
هر عمل غلطی که انجام میشه که سر منشا شیطان نیست...بغضی از چیزا به شخصیت درون آدم مربوطه.. ب ذات آدم...یا به ضمیر ناخوداگاه..یا طی یک زمان طولانی تبدیل به یک عادت بد شده...برای مثال یک فرد غیر مسلمون که از نظرش خوردن مشروب گناه نیست و دائم الخمره اون اصلا زیر نظر شیطان نیست و شیطان وقتشو تلف نمیکنه برای همچین آدمی ... چون اون انسان درکی از غلط بودن این کار نداره...اگه شیطان ما رو فریب میده ک گناه کنیم و مسیر غلط رو بریم
چ کسی شیطان رو فریب داد ک ب انسان سجده نکنه؟