سوالات تصادفی

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90

stanly1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب(قبلا)
شهر
شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
بنظرتون استار کدومو انتخاب میکنه؟:D من میگم مارکو:
مارکو=پشت سریه
تام=شاخداره
اسکار=دستشو میبوسه

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
بنظرتون استار کدومو انتخاب میکنه؟:D من میگم مارکو:
مارکو=پشت سریه
تام=شاخداره
اسکار=دستشو میبوسه
اگه کارتون آمریکاییه که من میگم هیچ کدوم :| همیشه یه سورپرایزی داره :))

stanly1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب(قبلا)
شهر
شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
اگه کارتون آمریکاییه که من میگم هیچ کدوم :| همیشه یه سورپرایزی داره :))
اره امریکائیه ولی مارکو و استار رابطشون خیلی زیباتر از اونیه که بتونم تصور کنم بهم نرسن:))

پهلوی

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1399

YasinMahdizadeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
معماری
تلگرام
آخرین ویرایش:

YasinMahdizadeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
معماری
تلگرام
پاسخ : سوالات تصادفی

ببین بانک مرکزی اگر هزارتومن میده دست ما ، باید هزارتومن طلا یا چیز مشابهش رو تو انبارش نگه داری کنه.

به خاطر چی باید معادلش طلا و یا چیز مشابهش رو نگهداری کنه؟ جوری که اطلاع دارم باعث تورم میشه.
چرا تورم ایجاد می کنه؟ نگه داشتن طلا توی انبار چه سودی برای دولت داره؟

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
به خاطر چی باید معادلش طلا و یا چیز مشابهش رو نگهداری کنه؟ جوری که اطلاع دارم باعث تورم میشه.
چرا تورم ایجاد می کنه؟ نگه داشتن طلا توی انبار چه سودی برای دولت داره؟
اون طلا در اصل پشتوانه پول هست. اسکناس فقط یک تکه کاغذ هست و به خودی خود ارزشی نداره. هر کشوری برای چاپ اسکناس وظیفه داره به اندازه ارزشش طلا یا چیزهای دیگه که ارزش واقعی دارند رو داشته باشه. اسکناس درواقع نشون دهنده اینه که فرد گیرنده یه مقدار از پول داخل خزانه رو در اختیار داره و با دادنش به دیگری در اصل اون طلا رو بهش داده. یکی از دلایل بزرگ تورم چاپ اسکناس بی پشتوانه هست وگرنه هروقت دولتی پول کم می‌آورد واسه خودش پول چاپ میکرد و مثلا یونان اعلام ورشکستگی نمیکرد یا مثلا قیمت دلار زیمباوه انقدر نسبت به دلار آمریکا کم نبود.

YasinMahdizadeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
معماری
تلگرام
اون طلا در اصل پشتوانه پول هست. اسکناس فقط یک تکه کاغذ هست و به خودی خود ارزشی نداره. هر کشوری برای چاپ اسکناس وظیفه داره به اندازه ارزشش طلا یا چیزهای دیگه که ارزش واقعی دارند رو داشته باشه. اسکناس درواقع نشون دهنده اینه که فرد گیرنده یه مقدار از پول داخل خزانه رو در اختیار داره و با دادنش به دیگری در اصل اون طلا رو بهش داده. یکی از دلایل بزرگ تورم چاپ اسکناس بی پشتوانه هست وگرنه هروقت دولتی پول کم می‌آورد واسه خودش پول چاپ میکرد و مثلا یونان اعلام ورشکستگی نمیکرد یا مثلا قیمت دلار زیمباوه انقدر نسبت به دلار آمریکا کم نبود.
ممنون از جوابتون :)
من از این اطلاع دارم که اسکناس پشتوانه می خواد، سوال من اینه که« چرا » نیاز هست که طلا رو پشتوانه اسکناس قرار بدیم؟ اصلا چرا اسکناس پشتوانه می خواد؟

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
ممنون از جوابتون :)
خواهشمندم (;
من از این اطلاع دارم که اسکناس پشتوانه می خواد، سوال من اینه که« چرا » نیاز هست که طلا رو پشتوانه اسکناس قرار بدیم؟ اصلا چرا اسکناس پشتوانه می خواد؟
الزاما طلا نیست. جواهرات سلطنتی توی موزه ملی جواهرات مثل تاج شاه هم پشتوانه اسکناس هستند. علتش هم اینه که ما انسانها هنوز هم داریم از همون سیستم های مالی گذشته یعنی مبادله کالا با کالا و یا سکه های طلا استفاده میکنیم اما با روش جدیدی به اسم اوراق قرضه مثل چک و اسکناس و سهام و...
علتش هم اینه که نمیتونیم اعتماد کنیم به هم و به یه برگه رنگی بسنده کنیم. پس علتش اینه که اگه یه وقت کشوری از کشور دیگه ای چیزی خرید و با اوراق قرضه پرداخت کرد، اگر فروشنده زمانی اوراق قرضه رو قبول نکرد، با ارائه پشتوانه معامله رو انجام بده.
البته اینا نتیجه مطالعات پراکنده هستن و اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره من هم خوشحال میشم بدونم.

YasinMahdizadeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
معماری
تلگرام
خواهشمندم (;

الزاما طلا نیست. جواهرات سلطنتی توی موزه ملی جواهرات مثل تاج شاه هم پشتوانه اسکناس هستند. علتش هم اینه که ما انسانها هنوز هم داریم از همون سیستم های مالی گذشته یعنی مبادله کالا با کالا و یا سکه های طلا استفاده میکنیم اما با روش جدیدی به اسم اوراق قرضه مثل چک و اسکناس و سهام و...
علتش هم اینه که نمیتونیم اعتماد کنیم به هم و به یه برگه رنگی بسنده کنیم. پس علتش اینه که اگه یه وقت کشوری از کشور دیگه ای چیزی خرید و با اوراق قرضه پرداخت کرد، اگر فروشنده زمانی اوراق قرضه رو قبول نکرد، با ارائه پشتوانه معامله رو انجام بده.
البته اینا نتیجه مطالعات پراکنده هستن و اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره من هم خوشحال میشم بدونم.

بسیار جالب!

Sophie Amundsen

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پشت هیچستان!
چجوری میشه بعضی وقتا یه چیزایی رو یه بار میخونیم یا میبینیم تا آخر عمر فراموش نمیکنیم
ولی این سیستم درمورد درس‌ها جواب نمیده ؟:‌))

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
چجوری میشه بعضی وقتا یه چیزایی رو یه بار میخونیم یا میبینیم تا آخر عمر فراموش نمیکنیم
ولی این سیستم درمورد درس‌ها جواب نمیده ؟:‌))

احتمالا ب خاطر علاقه است
بعدش هم درس ها معمولا سنگین تر از مطالب عادی و روزمره هستن

anis

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ایلام
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
رشته دانشگاه
پزشکی
وقتی حادثه و یا هرچیز خاص دیگه ای اتفاق میافته اگه توی شرایط محیطی جدید و یا احساساتی مثل هیجان،غم یا ترس و ...(هرچند کم)همراه باشه شبکه های عصبی مغز سریع تر گسترش پیدا میکنن برای به خاطر سپردن اون مطلب یا اتفاق.انگار که رمز یا کلید مشخص و منحصر به فردی برای اون مطلب گذاشته بشه.
وقتی درسی رو با علاقه می خونید یادتون میمونه چون یک حالت شدید روانی(علاقه) رو باهاش همراه کردید.یعنی اون مطلب یک رمز و احساس مخصوص به خودش رو برای یادآوری داره.
ولی وقتی کاملا خنثی درس میخونید تمام مطالب به صورت یکنواخت به ذهن سپرده میشن.اینجوری به خاطر آوردنشون سخت میشه.
#درجواب دو تا بالاتر.یادم رفت نقل قول کنم:D

Arshawm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلي ٣
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
خواهشمندم (;

خوب اگه اسکناس به خودی خود با ارزش نیست چرا همه قبول دارن که طلا(یا هر پشتوانه ی دیگه ای که پشت اون اسکناسه) با ارزشه؟

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد
خوب اگه اسکناس به خودی خود با ارزش نیست چرا همه قبول دارن که طلا(یا هر پشتوانه ی دیگه ای که پشت اون اسکناسه) با ارزشه؟

قبل ازینکه پول اختراع بشه مردم از طلا و یکسری شی با ارزش استفاده می کردن برای مبادلاتشون.بعدها برای مبادله هایی که به قولی جهانی بود و بین کشورها و شهرهای مختلف انجام می شد حمل حجم زیادی از طلا غیرممکن بوده.بخاطر همین میرفتن یک فرد امین یا یک کسی که نماینده تاجری بوده توی یک شهر دیگه،طلاهاشون رو میدادن و در ازا یک برگه میگرفتن که این شخص یک مقدار مشخصی طلا گذاشته پیش این فرد.بعد این تاجر میتونسته به اعتبار نوشته این فرد بره تجارتشو انجام بده.
این داستان اینقدر گسترده میشه که باعث میشه بانک مرکزی به وجود بیاد.تو دنیای امروز هم کارکرد بانک مرکزی همینطوریه.به ازای تمامی مبالغ اسکناس ها باید پشتوانه باشه تو بانک مرکزی که رییس بانک مرکزی بتونه به اسکناس ها اعتبار بده تا مردم مبادلاتشون رو انجام بدن.
در واقع امضای رییس بانک مرکزی و یکسری علامت های دیگه توی اسکناس هست که نشون دهنده اصل بودنشه،میشه اعتبار برای انجام مبادلات.

آخرین ویرایش:

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
بله حرفایی که @ماهِ ـشاد زد کاملا درسته. اما اینکه چرا طلا باارزشه برمیگرده به همون گذشته انسان ها که طلا رو باارزش میدونست. ممکن بود انسانهای اولیه سیب زمینی رو با ارزش بدونن و با اون سکه میزدن و الآن میتونستیم سکه هامونو بخوریم.
مثلا توی بعضی جزایر صدف و گوش ماهی باارزش بوده. فکر کنم برای آزتک ها هم میوه کاکائو بود. طلا فقط یه انتخاب بوده که به دلیل درست بودنش ادامه پیدا کرده.

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90
در مورد چت باکس

اینکه کنار بعضی کاربرا یه ماه کشیده
کنار بعضیا یه دایره ی سبز
یعنی چی؟

miena.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسفراین
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
فناوری اطلاعات سلامت
اینستاگرام
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
مترو تا ته یا سر خط میره‌، بعد دیگه از همون طرف که بر نمیگرده :-" بعد تازه بخواد تغییر مسیر بده و بیاد توی خط دیگه کلی طول میکشه، چندتا قطار هست ینی؟ :-"

بالا