MehrnaZz
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- زاهدان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- مرحله 1 ریاضی
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- برق
راجب مرورگر اتُم هرچی میدونین بگین
راجب مرور گرش مطمئن نیستم ولی تکستُ اینا آره.مطمئنی یه مرورگر جداست ؟ چیزی که من از قبل میدونم این بود یک text editor ه! ولی تو گوگلم حالا زده مثلا اگه واسه کارای وب بخوای انگاری خودش یه مرورگر داخلی داره !
اگه فقط صدا دارید پلیرتونو آپدیت کنید(من با KMPlayer این مشکلو داشتم که با آپدیت حل شد)کیفیت های x264رونمیشه کاری کرد دستگاه بخونتش؟
تو تلویزیون میخواماگه فقط صدا دارید پلیرتونو آپدیت کنید(من با KMPlayer این مشکلو داشتم که با آپدیت حل شد)
اگه | شکل باشه امکان داره بارون بباره بره تو لوله بخاری ای چیزی دردسر شه. افقی هم باشه ممکنه پرنده ای چیزی بره توش. یا حتی باد بره توش.چرا دودکش شکل H هست؟
این فرمتو فقط تلویزیون های 4k دارند باید منتظر آپدیت باشید کماکان: )تو تلویزیون میخوام
آره واسه فارس هم شهید دستغیبه.دخترانه فکر کنم همه فرزانگانن، ولی پسرانه به جز حلی و انرژی و اژه ای و... معمولا به دلخواه مسئولین انتخاب میشه که در اکثر اوقات با فرهنگ همون شهر هماهنگه، اسم سمپاد ما رو بخون درک میکنی!
مرض!مگه خود رئيس رئساي كشور توييتر ندارن ؟ پس چرا فيلتره؟
فکر کنم منظورش فدات شمی چیزی بودهphda ینی چی؟
تو اینترنت معنیش میشد parents for health and development in africa.
چرا دوستم باید تو چت منو یاد این سازمان بندازه؟!
لامذهب = بی دین :/"لامصب" ریشه اش چیه؟
از این حرفم مطمئن نیستم ولی احتمالا به این خاطره که مرز بین مصر و لیبی بیابونه، بیابون های خشک بین مرزی کشور های عربی عمدتا به این علت که ساکنی ندارن مرزبندی ای برای سکونت هم ندارن برای همین برای مالکیتش مرز خاصی تعیین نمیشه، البته تاکید میکنم فقط چیزیه که حدس میزنمچرا بین مصر و لیبی تو نقشه خط صاف هست؟
فکر کنم بخاطر اینکه این دوتا کشور مستعمره بودند اینجوریه. فکر کنم کشور استعمارگرشون زمانیکه مرزبندی بین کشورا خیلی جدیتر گرفته شده کلی به خودش فشار آورده و با خط کش یه مرز بین دوتا مستعمرهش کشیده.چرا بین مصر و لیبی تو نقشه خط صاف هست؟