RZWN
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- svh
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- ×××
- رشته دانشگاه
- ×××
چرا حروف الفبا به این ترتیب هستند؟!
یعنی اگه من به یک شکل دیگه بچینمشون به اون ترتیب درمیان؟!چون هیچکس به ترتیب دیگه ای نچیدشون
که تو بیای این سوال رو بپرسی.چرا حروف الفبا به این ترتیب هستند؟!
چون اینطوری حفظشون راحت تره:-))چرا حروف الفبا به این ترتیب هستند؟!
m n k j l p o' i t r u v g y c 'x 'z f d 's r a e 'q w <----از این ور خوانده بشهخب این کارو بکن ببین چی میشه
تازه بچه هم دارهنجم الدین شریعتی زن داره؟؟ ؟؟
جدییی؟؟؟تازه بچه هم داره
چون تعدادشون کمتره معمولاچرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت زنانه است ؟
واقعا چرا؟!
کی اینو گفته؟تازه زن ها بیشتر میرن بیرون (مثلا خرید) .خیلی از زنا هم هستن که چون طبیعت رو خیلی دوست دارن درحالی که ماشین هم دارن برای آلودگی کمتر هوا با وسایل نقلیه عمومی میرن بیرونچون تعدادشون کمتره معمولا
جای خانوما کمتره اما ندیدم فرق فاحشی بین تراکم دو طرف باشه.کی اینو گفته؟تازه زن ها بیشتر میرن بیرون (مثلا خرید) .خیلی از زنا هم هستن که چون طبیعت رو خیلی دوست دارن درحالی که ماشین هم دارن برای آلودگی کمتر هوا با وسایل نقلیه عمومی میرن بیرون
نمیدونم این حرفا رو از کجات در آوردی ولی این چیزیه که من میبینم وقتی تقریبا هر روز سوار اتوبوس میشم.کی اینو گفته؟تازه زن ها بیشتر میرن بیرون (مثلا خرید) .خیلی از زنا هم هستن که چون طبیعت رو خیلی دوست دارن درحالی که ماشین هم دارن برای آلودگی کمتر هوا با وسایل نقلیه عمومی میرن بیرون
این سنت دیرین میخشکه.به بچه هایی که ۱۴۰۰ تا ۱۴۱۰ به دنیا بیان
میگن دهه چندی ؟؟؟
دهه دهییا؟
دهه چهارصدیا ؟
سال پیشم ادغام شده بود.
واس ششم هوشه با چنتا سوال تشریحی ولی نهم کاملا تحصیلیه و فقط ۱۵ تا سوال هوش داره.
ششما که هنوز آزمونشونو ندادنجدی آزمون تیزهوشان و نمونه امسال ادغام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن امسال باز برعکس پارسال که سوالای (مثلا) هوش بوده از همه درسا سوال آورده بودن . درسته ؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ۳۱ خرداد بودهششما که هنوز آزمونشونو ندادن
مگه مرداد ماه نیست؟