• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت زنانه است ؟
واقعا چرا؟!

چون تعدادشون کمتره معمولا
کی اینو گفته؟تازه زن ها بیشتر میرن بیرون (مثلا خرید) .خیلی از زنا هم هستن که چون طبیعت رو خیلی دوست دارن درحالی که ماشین هم دارن برای آلودگی کمتر هوا با وسایل نقلیه عمومی میرن بیرون

آخرین ویرایش:
کی اینو گفته؟تازه زن ها بیشتر میرن بیرون (مثلا خرید) .خیلی از زنا هم هستن که چون طبیعت رو خیلی دوست دارن درحالی که ماشین هم دارن برای آلودگی کمتر هوا با وسایل نقلیه عمومی میرن بیرون
جای خانوما کم‌تره اما ندیدم فرق فاحشی بین تراکم دو طرف باشه.

نمی‌دونم این حرفا رو از کجات در آوردی ولی این چیزیه که من می‌بینم وقتی تقریبا هر روز سوار اتوبوس می‌شم.

من دیدم با اینکه قسمت زنونه خالیه زنا میان تو قسمت مردونه یه جا می‌گیرن معمولا هم مردی پیششون نمیشینه در حالی که قسمت زنونه خالیه و ما باید وایسیم:/

به بچه هایی که ۱۴۰۰ تا ۱۴۱۰ به دنیا بیان
میگن دهه چندی ؟؟؟
دهه دهییا؟
دهه چهارصدیا ؟

جدی آزمون تیزهوشان و نمونه امسال ادغام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن امسال باز برعکس پارسال که سوالای (مثلا) هوش بوده از همه درسا سوال آورده بودن . درسته ؟؟؟؟؟؟

سال پیشم ادغام شده بود.
واس ششم هوشه با چنتا سوال تشریحی ولی نهم کاملا تحصیلیه و فقط ۱۵ تا سوال هوش داره.

راجب ادغام شدن از بقیه جاها خبر ندارم
اما مطمئنم که پارسال مدارس نمونه تو سمنان همه بچه ها رو بدون آزمون گرفتن و بین همه کسایی که رفته بودن ثبت نام کنن با ملاک های مسخره بچه هارو ثبت نام میکردن مثلا کسایی که تو یه مدرسه ابتدایی معروف و سطح بالایی که سالای قبل بیشترین قبولی هارو میداده درس میخوندن براشون تو اولویت بودن !

آره پارسال هم به همین شکلی که گفتید بوده
اما الان یه سری سوال به اسم سوالای روز پنجشنبه که آزمون ورودی بوده پخش شده که همه درسا توش هست و من از یه نفر شنیدم که مثل اینکه واقعا همین سوالا بوده

میگن امسال باز برعکس پارسال که سوالای (مثلا) هوش بوده از همه درسا سوال آورده بودن . درسته ؟؟؟؟؟؟
ششما که هنوز آزمونشونو ندادن
مگه مرداد ماه نیست؟

• لایک
امتیازات: fatm9

از هر دو نوع بود
دفترچه اول :استعداد تحصیلی
دفترچه دوم :استعداد تحلیلی (هوش)
31 خرداد کشوری برگزار شد
سوالاش ان چنان سختی هم نبودند

از هر دو نوع بود
دفترچه اول :استعداد تحصیلی
دفترچه دوم :استعداد تحلیلی (هوش)
31 خرداد کشوری برگزار شد
سوالاش ان چنان سختی هم نبودند

آهان

آخه مشکل اصلی اش این بود همه یه سال سوالای هوش و .... این چیزا کار کرده بودن یهو رفتن سر جلسه دیدن هوش تحصیلی هم اومده هنگ کردن :D

ما مطمئنم که پارسال مدارس نمونه تو سمنان همه بچه ها رو بدون آزمون گرفتن و بین همه کسایی که رفته بودن ثبت نام کنن با ملاک های مسخره بچه هارو ثبت نام میکردن مثلا کسایی که تو یه مدرسه ابتدایی معروف و سطح بالایی که سالای قبل بیشترین قبولی هارو میداده درس میخوندن براشون تو اولویت بودن !
تو بابل هم ایطوری بوده=/
خیلی غیر منطقیه

وقتی زیرنویس مثل عکس زیر، به شکل حروف عجیب و ناخوانا در میاد، باید چیکار کرد؟

IMG_20180914_130414.jpg
چون سریاله، زیرنویسش بصورت 26 تا فایله که تو یه فایل وین رار جمع شدن. فرمت هر کدومو جوا عوض کنم؟
این الان با vlc اینجوری شده. با km اصلا نمایش نمیداد زیرنویسشو!
تا حالا از دوتا سایت معروف(تک انیمه و انیمه لیست) دانلود کردم و همین مشکلو داشته. قبلا اینجوری نبود

# فعلا مجبور شدم 4 قسمتشو ژاپنی محض ببینم:))

همین الان فرمت هارو همونطوری که گفتید عوض کردم. با هردوی vlc و km پلی کردم، بازم هیچ فرقی نکرد. ولی زیرنویس یه انیمه دیگه که از همون سایت(انیمه لیست) رو که دانلود کردم، هیچ مشکلی نداشت! حدس میزنم مشکل از خود فایلای زیرنویسه. چون این انیمه ای که دارم میبینم تو نماشا هم با زیرنویس فارسی آپلود شده ولی چندتا قسمتش نیستن. احتمالا اون یارو هم تو زیرنویس اون قسمت ها به مشکل برخورده!(البته فایلی که من دانلود کردم همه قسمتاش مشکل داره).

فایل زیر نویس رو با ورد باز کن و در پنجره باز شده زبان رو روی حالت arabic windows قرار بده. بعدش باید زیر نویس قابل خوندن بشه. حالا متن رو داخل یک notepad کپی کن و با فرمت unicode ذخیره کن. انیمیشنت رو پلی کن و بعدش فایل notepad رو drag and drop کن.

نمی‌دونم این حرفا رو از کجات در آوردی ولی این چیزیه که من می‌بینم وقتی تقریبا هر روز سوار اتوبوس می‌شم.
من نمیگم اشتباه میگی شاید تو شهر شما اینطوری باشه ولی تو شهر ما که همیشه باید منتظر باشیم اتوبوس بعدی بیاد چون همیشه زنونه پره این در حالیه که شهر ما مترو نداره:/

Back
بالا