- نام مرکز سمپاد
- MD
- شهر
- TBZ/M2B
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
بنظرتون سیم کارت با کودوم پیش شماره بگیرم؟
۰۹۱۱
۰۹۱۳
۰۹۱۴
۰۹۱۵
۰۹۱۶
۰۹۱۷
۰۹۱۸
۰۹۱۹
۰۹۱۰
۰۹۹۰
۰۹۹۱
۰۹۱۱
۰۹۱۳
۰۹۱۴
۰۹۱۵
۰۹۱۶
۰۹۱۷
۰۹۱۸
۰۹۱۹
۰۹۱۰
۰۹۹۰
۰۹۹۱
شاید باورت نشه ولی امتحانش کردم ... خلاصه خط ام اشغال بوداگه با یه شماره ای، به خود اون شماره زنگ بزنیم چی میشه؟
0990 باحاله...قرینه طورهبنظرتون سیم کارت با کودوم پیش شماره بگیرم؟
۰۹۱۱
۰۹۱۳
۰۹۱۴
۰۹۱۵
۰۹۱۶
۰۹۱۷
۰۹۱۸
۰۹۱۹
۰۹۱۰
۰۹۹۰
۰۹۹۱
اصلا دوسش ندارم نمیدونم چرا0990 باحاله...قرینه طوره
منم 913 ام دوسش ندارماصلا دوسش ندارم نمیدونم چرا
خودم ۰۹۱۳ دوس دارم ولی گفتم نظرات شما رو هم بپرسم
۹۱۳ مال اصفهانیا بود قبلنااصلا دوسش ندارم نمیدونم چرا
خودم ۰۹۱۳ دوس دارم ولی گفتم نظرات شما رو هم بپرسم
بله اصفهان و کرمان و یزد و اینا۹۱۳ مال اصفهانیا بود قبلنا
از نظر قشر های مختلف متفاوته جواب..چطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟
همه مادر ها هم اینطوری نیستنچطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟
هروقت مادر شدی به جوابت میرسی .... فکر میکنم همون مهری هست که توی دل آدم جوونه میزنه... بلاخره یکی از پوست و خون آدمه دیگه....ما آدما کلا وقتی به یه چیزی وابسته میشیم جدایی ازش برامون سخت میشه پس باهاش سازش پیدا میکنم....برای مثال من خیلی به گوشی وابسته ام .. همین که دستمو کنم توی جیبمو گوشیمو حس نکنم نفسم میگیره...کلا دنیا رو بهم میریزم تا پیداش کنم .... فکر میکنم بچه برای یه مادر همچین معنی داشته باشهچطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟
اعتیاد.. اعتیاد.... بازم اعتیاداین سایت چرا ساخته شده؟؟
اهداف تشکیل این سایت چیست؟
ی مشت ادم دور هم جمع شن...این سایت چرا ساخته شده؟؟
اهداف تشکیل این سایت چیست؟
دارن...چرا دین ها هیچ سلاحی جز اینکه تو باید باور داشته باشی ندارن؟ برهان ها و منطق هاشون هم حول اون باور اولیه میچرخه. البته که من عالم العلوم نیستم.
فرق داره؟
فرق داره؟
حالا سرش 911 باشه با 915 چ توفیقی داره؟نداره؟
حالا سرش 911 باشه با 915 چ توفیقی داره؟