- توقیف شده
جایی یا دوره ای میشناسن تند خوانی درس بده و خوب باشه؟
دوستام میخوان برن.. میگفتن خوبه.. پیداش کنم میفرستم براتجایی یا دوره ای میشناسن تند خوانی درس بده و خوب باشه؟
خروج اضطراریاین درای داخل تونلا چیه؟ نمیدونم دیدین یا نه
به بیرون راه دارناین درای داخل تونلا چیه؟ نمیدونم دیدین یا نه
اونا برچسبه که برای زیبایی میزننچرا بعضی از پلاک ماشینا پرچم ایرانه کل سمت چپش؟
اولی نمدانمچرا چراغ های بولوار ها زرد رنگ و سدیمی هستند ؟ چرا از نوع سفید و جیوه ای نیستند ؟
چرا انسان ها فقط دو دست و دو پا در می آورند اما مثلا درخت ها گاهی دو تا ، سه تا ، چهارتا و ... شاخه در می آورند و تعداد شاخه ها متغیر است ؟
چرا عنکبوت در تار خودش گیر نمیکند ؟
چطور پای مارمولک محکم به دیوار میچسبد اما هروقت مارمولک خودش بخواهد به راحتی کنده میشود ؟
چرا مردان نیپل دارند ؟ آنها که بچه شیر نمیدهند.
ممنون از لطفتوناولی نمدانم
دومی چون توی طبیعت تا الان انسانی نبوده ک 4 تا پا داشته باشه بعد موفق تر از بقیه باشه و بچه های 4 پای بیشتری به دنیا اورده باشه و الی اخر..
بعد ما ی تکوین میکنیم هنگام جنینی و اکثرا همون رشد میکنه بعد.. اما درخت بعدش بازم ی سری سلول بنیادی طور داره ک شاخه و.. ی وجود میاره
سومی دقیق یادم نیس ولی فک کنم هم ساختار بدنی بود هم ترشحات سطح پوستشون..
چهارمی الان اسم واکنشش یادم نیس یادم اومد میگم..
پنجمی هم فک کنم توی تکامل ابتدا زن و مرد شبیه به هم بودن(جدا از الت تناسلی) بعد ی سری تغییرات ب وجود اومده ک اونارو کاراتر و بهتر کنه..
حالا دقیق نمیدونم سینه ی زن ها رشد کرده یا مرد ها تحلیل رفته..
از استادمون میپرسم اگه میدونست بهت میگم..
چرا چراغ های بولوار ها زرد رنگ و سدیمی هستند ؟ چرا از نوع سفید و جیوه ای نیستند ؟
چه جالببازده (نسبت روشنایی تولید شده به انرژی مصرف شده) برای لامپ های سدیمی بیشتره و در نتیجه هزینهی انرژی کمتری دارن.
همینی که این یارو پرسیداون اولین کسی که اولین برنامه رو نوشت
زمانی که کامپیوتر رو میخواست بسازه ،
دقیقا چه غلطی کرد که یه کد رو یه دستگاه اونشکلی فهمید ؟
و اینکه چرا هیچ آموزشی نیست که چطور زبان برنامه نویسی بنویسیم ؟ ( صرفا واسه یادگیری خیلی دنبالش میگشتم ، اگه اموزش درست حسابی گیر آوردین میفرستین ؟ )
بشین درباره ماشین تورینگ بخوناون اولین کسی که اولین برنامه رو نوشت
زمانی که کامپیوتر رو میخواست بسازه ،
دقیقا چه غلطی کرد که یه کد رو یه دستگاه اونشکلی فهمید ؟
و اینکه چرا هیچ آموزشی نیست که چطور زبان برنامه نویسی بنویسیم ؟ ( صرفا واسه یادگیری خیلی دنبالش میگشتم ، اگه اموزش درست حسابی گیر آوردین میفرستین ؟ )
ATPهمیشه این برام سوال بوده
هر وسیله و جنبنده و بهتره بگم هر کنشی نیاز به یه نیروی محرک و انرژی اولیه داره. پس جنس نیرویی که باعث حرکت اعضا بدن و انجام فعالیت های بدن میشن چیه؟
شکست عشقی میخورن*اگر دو تا گی عاشق هم بشن و بفهمن اسماشون یکی بوده چکار میکنن ؟ ( مثلا دو تا گولدن بیب عاشق هم بشن)
https://www.geogebra.org/3dکسی شبیهساز سهبعدی مشابه با Desmos که معادلات خط و صفحه در فضا بهش بدی و برات ترسیم کنه سراغ داره؟ وبسایتی، اپلیکیشنی، چیزی، فرقی نداره.
خیلی لازم دارم، ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه حتماً.
ولی جدیدا اکثر چراغا رو led کردنبازده (نسبت روشنایی تولید شده به انرژی مصرف شده) برای لامپ های سدیمی بیشتره و در نتیجه هزینهی انرژی کمتری دارن.