- نام مرکز سمپاد
- Oxford
- شهر
- Texas
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
؟؟؟بنظرتون سیم کارت با کودوم پیش شماره بگیرم؟ 👇
۰۹۱۱
۰۹۱۳
۰۹۱۴
۰۹۱۵
۰۹۱۶
۰۹۱۷
۰۹۱۸
۰۹۱۹
۰۹۱۰
۰۹۹۰
۰۹۹۱
؟؟؟بنظرتون سیم کارت با کودوم پیش شماره بگیرم؟ 👇
۰۹۱۱
۰۹۱۳
۰۹۱۴
۰۹۱۵
۰۹۱۶
۰۹۱۷
۰۹۱۸
۰۹۱۹
۰۹۱۰
۰۹۹۰
۰۹۹۱

از پا هم میشه پرید فکر کنم تو یه مستندی دیده بودم ولی علتش اینه که اگه به پشت بپرن چون سطح تماس زیادی با آب دارن کمرشون میشکنهچرا غواصا موقع پریدن تو آب باید با کله برن تو آب؟

۰۹۱۰ خیلی خوب تو دهن میچرخه

برو دوش سرد بگیر همیشه جواب میدهی سوال عجیب و مسخره:
من چرا ی چند ساعتی ک درس میخونم پوست سرم درد میگیره... قشنگ پس کله ام اون بالاش

تکامل. اگر مثلا یه مادری بچه اش رو تو جنگل ول می کرده و بی عاطفه بوده احتمالا نصلش انتقال پیدا نمی کرده ولی اونی که کنار خودش نگه میداشته شانس انتقال ژناش بیشترهچطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟

فکر کنم کلا شتاب نمیگیرناگه تو کلش آف کلنز، توی زمینی که همه دیواراش تخریب شده دیوارشکن بزاریم چیکار می کنه؟
یهویی به ذهنم رسید، نمیتونم از فکرش دربیام![]()

دوستام میخوان برن.. میگفتن خوبه.. پیداش کنم میفرستم براتجایی یا دوره ای میشناسن تند خوانی درس بده و خوب باشه؟
خروج اضطراریاین درای داخل تونلا چیه؟ نمیدونم دیدین یا نه
به بیرون راه دارناین درای داخل تونلا چیه؟ نمیدونم دیدین یا نه
اونا برچسبه که برای زیبایی میزنن 😐چرا بعضی از پلاک ماشینا پرچم ایرانه کل سمت چپش؟
اولی نمدانمچرا چراغ های بولوار ها زرد رنگ و سدیمی هستند ؟ چرا از نوع سفید و جیوه ای نیستند ؟
چرا انسان ها فقط دو دست و دو پا در می آورند اما مثلا درخت ها گاهی دو تا ، سه تا ، چهارتا و ... شاخه در می آورند و تعداد شاخه ها متغیر است ؟
چرا عنکبوت در تار خودش گیر نمیکند ؟
چطور پای مارمولک محکم به دیوار میچسبد اما هروقت مارمولک خودش بخواهد به راحتی کنده میشود ؟
چرا مردان نیپل دارند ؟ آنها که بچه شیر نمیدهند.
ممنون از لطفتوناولی نمدانم
دومی چون توی طبیعت تا الان انسانی نبوده ک 4 تا پا داشته باشه بعد موفق تر از بقیه باشه و بچه های 4 پای بیشتری به دنیا اورده باشه و الی اخر..
بعد ما ی تکوین میکنیم هنگام جنینی و اکثرا همون رشد میکنه بعد.. اما درخت بعدش بازم ی سری سلول بنیادی طور داره ک شاخه و.. ی وجود میاره
سومی دقیق یادم نیس ولی فک کنم هم ساختار بدنی بود هم ترشحات سطح پوستشون..
چهارمی الان اسم واکنشش یادم نیس یادم اومد میگم..
پنجمی هم فک کنم توی تکامل ابتدا زن و مرد شبیه به هم بودن(جدا از الت تناسلی) بعد ی سری تغییرات ب وجود اومده ک اونارو کاراتر و بهتر کنه..
حالا دقیق نمیدونم سینه ی زن ها رشد کرده یا مرد ها تحلیل رفته..
از استادمون میپرسم اگه میدونست بهت میگم..
چرا چراغ های بولوار ها زرد رنگ و سدیمی هستند ؟ چرا از نوع سفید و جیوه ای نیستند ؟
چه جالببازده (نسبت روشنایی تولید شده به انرژی مصرف شده) برای لامپ های سدیمی بیشتره و در نتیجه هزینهی انرژی کمتری دارن.