پاسخ : هدف نهایی تون توی زندگی چیه؟
ما پولدار میشیم ، خونه میخریم ، آهنگ گوش میکنیم ، مسافرت میکنیم ، معاشرت میکنیم و ... که احساس خوبتری نسبت به خودمون داشته باشیم!
واقعیت اینه که چیزی که به ما احساس خوبی نمیده به راحتی به سمتش نمیریم و اگر هم بریم زود زده میشیم و رهاش میکنیم
به نظرم هدف نهایی هر انسانی فارغ از دین (چون دوست بالایی خیلی قضیه رو دینی بررسی کرده بود) رضایت از خودشه ، هر کسی با هر دینی اگر در شغل و زندگی خودش وجدان و انسانیت رو لحاظ کنه ، به بهترین نحو انجامش میده
این که آدم به یک نقطه ای توی زندگیش برسه که از خودش
رضایت داشته باشه ، فکر میکنم به چیز بزرگی رسیده ، خیلی ها بارها توی زندگیشون به این نقطه میرسن ، اما چون یک احساسه باید برای پایداریش تلاش کرد ، به همین دلیله که این هدف اگر حتی بهش برسی هم پایدار نیست و باید همواره براش تلاش کرد
ما اهدافمون تغییر میکنن ، مثلاً وقتی ابتدایی هستیم شاید بزرگترین آرزومون معدل 20 باشه یا حتی قبولی تیزهوشان وقتی بزرگتر شدیم قبولی کنکور و .... همه ی این ها به این دلیله که ما میخوایم رضایت بیشتری از خودمون پیش خودمون داشته باشیم!
نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه امیدوارم واضح بوده باشه
اما رضایت از خود و آرامش و اطمینان و امنیت بعد از اون مهمترین اهداف زندگی هستند!
ما همیشه در جهت اینها تلاش میکنیم...
اصلاً برای اینکه بتونیم «خوب» زندگی کنیم به هدف احتیاج داریم؟
به نظرم بین هدف نهایی و خوب بودن رابطه ای وجود نداره ، ما اگر ببینیم فردی توی راه خورده زمین و نیاز به کمک داره ، پیش خودمون نمیگیم ، من هدف نهاییم تو زندگی "قرب الهی " یا "شاد زندگی کردن" یا "رضایت فردی" و... هست ، آیا این که به این فرد کمک کنم به من سودی میرسونه یا نه ؟! :د
ما به سمت اون فرد خم میشیم و دستش رو میگیریم و سعی میکنیم بهش کمک کنیم!!! [nb]البته اگر نامحرم نباشه

[/nb]
به نظرم اگر فردی برای خوب بودن دلیل بخواد ، انسان خطرناکیه سعی کنید طرفش نرید!