Deleted member 20552
مهمان
پاسخ : هجدمین دوره المپیاد زیست شناسی [ مرحله دوم ]
ملت بیاین دوباره تو نظر سنجی شرکت کنین.
اصلاحش کردم.
ملت بیاین دوباره تو نظر سنجی شرکت کنین.
اصلاحش کردم.

به نقل از phoenix... :ببینید اگه یکی بخواد 60 درصد بزنه آزمونو باید بطور میانگین همه سوالای ص غ رو از 5تا گزاره 4تاشو درست تشخیص بده و حدودا 6تا تشریحیو حل کنه ،حدودا!!!! پس منطقا کف پایین تر از 60 خواهد بود ، (این صرفا یه استدلاله ممکنه خلافش ثابت شه، اگه خفنای مملکت زیاد باشن!!)
یه سری اشکالات هم داشت آزمون مثلاداون سوال تولیدمثل پرنده جدولو نمودارشو نذاشته بودن ،مربع کای هم الل هارو اشتباهدنوشته بود ولی خداییش میشد فهمید منظورشونو
ولی نظر من به شخصه، اینه که تعداد سوالا چون بالاتر بود ،اطلاعات بیشتریو میتونست مورد بررسی قرار بده ،ولی همینجور که مزیت هایی داره ،ضررایی هم بدنبال داره (هرچند بیشتر) ،سوالای تشریحیشم خیلی قشنگ بودن اتفاقا الکی باشگاهو نبرید زیر لگاریتم! درسته داغونه ولی نه اونقد .

)نه IBO به هیچ خلاقیتی نیاز نداره ، صرفا به ابن بستگی داره که بتونی در مدت زمان کم سوال طولانی رو بخونی و خوب حواستو جمع کنی که درست بزنی . یکی از سوال های مرحله ۲ امسال ، یه سوال مرحله اول امسال و یه سوال مرحله ۲ پارسال همشون مال IBO 2013 بودن . خلاقیت میدیدی تو هیچ کدوم ؟ ( امسال اون سوال Trp و Tyr ــه )به نقل از arbio :خدایی مسخره بود ، من تا 2 ساعت شک بودم ! داشتم سوالارو نگاه میکردم که خدا کنه یه سوال خوب ببینم!! خدایی ibo هم اینطوری نیست ، اون خلاقیت لازم داره ، این سبک سوال یعنی پاشید برید سر کنکور که میخوایم المپیاد رو جمع کنیم !![]()

به نقل از hamed.yas :تشریحیا شو که احتمالا خیلیا درست حل کردن و اینا.
اون آلل هم احتمالا حذف بشه درسته میشه منظورشو فهمید ولی خب به هر حال. مثه اون سوال مرحله اول نمودار گایتون.
چیزی رو زیر لگاریتم نمیبرن. میبرن توش.
و من الله توفیق.![]()

به جای طرح این سوالای مسخره بیان یکم با این طلاهای بیچاره کار کنن ، الان طلاهای 17 نه امتحانی نه کلاسی ! بعد میخوان طلا بگیرن ، کمیته هم که المپیادیاش کم شده و استادای دانشگاه دیدشون المپیادی نیست ، تقصیر خودشونم نیست خب بیچاره ها! :-sبه نقل از ســرونـاز :نه IBO به هیچ خلاقیتی نیاز نداره ، صرفا به ابن بستگی داره که بتونی در مدت زمان کم سوال طولانی رو بخونی و خوب حواستو جمع کنی که درست بزنی . یکی از سوال های مرحله ۲ امسال ، یه سوال مرحله اول امسال و یه سوال مرحله ۲ پارسال همشون مال IBO 2013 بودن . خلاقیت میدیدی تو هیچ کدوم ؟ ( امسال اون سوال Trp و Tyr ــه )
در واقع از عمد هم اینکارو میکنن تا بچه هایی انتخاب بشن که تو جهانی نتیجه خوب بگیرن ، وگرنه بچه های ما به جز همینکه سوالایی که باهاشون کار میشه مدل جهانی نیست ، هیچ مشکل دیگه ای ندارن ولی خب تو جهانی همش برنز و نقره میارن .
GFR که آره ۱۳ میشه .
ولی اون عصبای ABCD چرا ۷۵ ؟ من ۶۹ در آوردم ، ۴ تا حالت کلی داشت . تاکسونه هم میشد ۴۳ .

حرف شما درست ،ولی از حق نگذریم طلاها هم درس نمیخوننبه نقل از arbio :به جای طرح این سوالای مسخره بیان یکم با این طلاهای بیچاره کار کنن ، الان طلاهای 17 نه امتحانی نه کلاسی ! بعد میخوان طلا بگیرن ، کمیته هم که المپیادیاش کم شده و استادای دانشگاه دیدشون المپیادی نیست ، تقصیر خودشونم نیست خب بیچاره ها! :-s

بله !! حرف شما هم درسته!! ولی پس در کل به این نتیجه میرسیم که سیستم اموزشی کشور مشکل دار6!به نقل از phoenix... :حرف شما درست ،ولی از حق نگذریم طلاها هم درس نمیخونن![]()

!!!به نقل از hamed.yas :خوب.
بیاین یکم راجع به سوالا بحث کنین.
نظراتونو بگین.
اون سوال پرنده هه که رو سرش پر چسبوندن.
به نظرتون اونیکه زیر چونه ش چسبوندن جفتگیریش بیشتره یا کمتر.؟؟
نظر من بیشتره.
چون در عین اینکه یه صفت خاصی داره که جلب توجه میکنه زنده مونده و فلان.
اون سوال c3 و c4 چیا زدین؟؟

آلانین رو دو دستگی وجود دارهبه نقل از ســرونـاز :آلانین رو چند درآوردید؟