sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)
بین مبتکران و خیلی سبز و گاج پایه ب پایه و گاج جامع ک کار کردم..
گاج جامع سطح بعضی سوالاش بالاتر بود ک ادمو ب چالش میکشوند :د
مندلیفهای مبتکران هم بعضیاشون خوب بودن :د خود اقای بازرگان گفتن ب درد کنکور نمیخورن منتها :د
از سوالهای خیلی سبز هم مثل اون سوالی ک تو کنکور 93 اومد برا بافر ک خنثی میشدنو اصن بافر نبود در واقع تو خیلی سبز قدیمی بود عین این سوالا.. :د ولی خب بازم سطحش نسبت ب گاج پایین تره خیلی :د
گاج پایه ها جدا هم نسبت ب جامع خب تعداد تستهاش بیشتر بود و ب کنکور نزدیکتر بود سوالهاش :د
فار و الگو من کار نکردم اما اگه راضین بقیه ک کار کردن میتونی اونها رو قبل از عید کار کنی و گاج رو بذاری بعد از عید و میرسی هم :د
فقط شکلهاش خوبن :د من شکلهاشو نگاه میکردم :د
اگه استاد شیمی خوبی دارین ترجیحن جزوه استادتونو ملاک قرار بدین موفق تر خواهید بود..
به نقل از .شبنم. :من در حال حاضر هیچ کتابی حتی کتاب درسی شیمی پیش رو ندارم
ب سوالم هم ک جواب ندادید
ی کتاب تست سطح بالا واسه شیمی پیش پیشنهاد بدید
بین مبتکران و خیلی سبز و گاج پایه ب پایه و گاج جامع ک کار کردم..
گاج جامع سطح بعضی سوالاش بالاتر بود ک ادمو ب چالش میکشوند :د
مندلیفهای مبتکران هم بعضیاشون خوب بودن :د خود اقای بازرگان گفتن ب درد کنکور نمیخورن منتها :د
از سوالهای خیلی سبز هم مثل اون سوالی ک تو کنکور 93 اومد برا بافر ک خنثی میشدنو اصن بافر نبود در واقع تو خیلی سبز قدیمی بود عین این سوالا.. :د ولی خب بازم سطحش نسبت ب گاج پایین تره خیلی :د
گاج پایه ها جدا هم نسبت ب جامع خب تعداد تستهاش بیشتر بود و ب کنکور نزدیکتر بود سوالهاش :د
مبتکران جدید نمیخواد بگیری فقط سوالاش کم میشن هر سال :د برا تنبل ترا خوبه جدیدش :د این وسواسو منم پارسال داشتم اخرا هم خیلی ناامید شده بودم ک پشت کنکوریا جدیدو خریدن و من قدیمیو کار کردم :د اما بعد ک مقایسه کردم دیدم سوالاش تفاوتی نکردن :دبه نقل از @rmin@ :آره مبتكران واقعا كافي نيس . من پارسال قورتش داده بودم ولي كنكور رو***
الان مشكلم اينه كه بين گاج جامع و آزمون فار و فار دوم و سوم وپيش و الگو دوم نميدونم كدومو بگيرم
دلم ميخاد همشو بزنم
آها بعد يه سوال
فارق التحصيلان محترم توجه كنن ، شما ها ميخاين مبتكران دوم و سوم شيمي جديدش رو بگيرين يا با همون پارساليتون كار ميكنيد؟؟
وسواس دارم يكم
فار و الگو من کار نکردم اما اگه راضین بقیه ک کار کردن میتونی اونها رو قبل از عید کار کنی و گاج رو بذاری بعد از عید و میرسی هم :د
درسنامه مبتکران راههای مسئله هاش خوب نیست :د خودشم همچین خیلی خوب نیست :د معیار سوالای کنکور تغییر کردن :دبه نقل از مریم :دقیقا! درسنامه ـای مبتکران خیلی ـم جامع و کامل ـه! سطح تست ـاش پایین ـه؛اصلا قابل مقایسه با سوال ـای کنکور الان نیست.
درسنامه ـاش رو بخونین بعید ـه ب مشکل بخورین؛ولی حتما حتما باید تست ـای سطح بالاتری رو کار کنین!
فقط شکلهاش خوبن :د من شکلهاشو نگاه میکردم :د
اگه استاد شیمی خوبی دارین ترجیحن جزوه استادتونو ملاک قرار بدین موفق تر خواهید بود..