sh.n1996
شراره
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستـ۱ن فرزانـگان امین
- شهر
- اصفهـــان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- خاطره شد دیگه:دی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)
البته بهجز مندلیف چون کلا سوالای مندلیف تقریبا بیشترشون جالب و خلاقانهن. گاهیم خیلی آسونن ولی طراح خودش راه آسون به ذهنش نرسیده خودشو پیچونده فک کرده سخته.
ولی ولی. استاندارد و اون یکی مدل سوالش که مثن خیلی خلاقانه بودن مزخرف مطلقن.
درضمن در جواب بالایی. من شیمی دوم رو چاپ قدیم مبتکران رو داشتم. 92. بعد یعنی جز اعصاب خردی هیچی نداشت برام چون کتابمون خیلی فرق کرده بود. بعد واسه پیش واسه سال خودمون دو سری کتاب چاپ شده بود من واجب رو نخریدم کاملشو خریدم ولی نمیدونم امسال هم همینطوره یا نه. سوم هم من واجب و تکمیلی رو داشتم و بنظرم تستای واجب رو تایم بگیرید که سرعت رو ببرید بالا کافیه چون بازم میگم جز مندلیفا بقیش بدرد نخورن.
شما که میگی آزمون فار مبتدیه اصلا و ابدا سمت تکمیلی نرو. من تکمیلیا رو زدم و واقعا افتضاحن. مسخرن آسونن و فقط واسه تکرار بدرد میخورن.به نقل از .شبنم. :تکمیلی مبتکران خواستیم سفارش بدیم نشد زنگ زدیم نمایندگی گفتن بعد از عید چاپ میشه
ازمون فار هم گرفتم بازم خوشم نیومد سوالاش مبتدی بود کتاب سطح بالاتر بهتر از اینا سراغ ندارید؟
البته بهجز مندلیف چون کلا سوالای مندلیف تقریبا بیشترشون جالب و خلاقانهن. گاهیم خیلی آسونن ولی طراح خودش راه آسون به ذهنش نرسیده خودشو پیچونده فک کرده سخته.
ولی ولی. استاندارد و اون یکی مدل سوالش که مثن خیلی خلاقانه بودن مزخرف مطلقن.
درضمن در جواب بالایی. من شیمی دوم رو چاپ قدیم مبتکران رو داشتم. 92. بعد یعنی جز اعصاب خردی هیچی نداشت برام چون کتابمون خیلی فرق کرده بود. بعد واسه پیش واسه سال خودمون دو سری کتاب چاپ شده بود من واجب رو نخریدم کاملشو خریدم ولی نمیدونم امسال هم همینطوره یا نه. سوم هم من واجب و تکمیلی رو داشتم و بنظرم تستای واجب رو تایم بگیرید که سرعت رو ببرید بالا کافیه چون بازم میگم جز مندلیفا بقیش بدرد نخورن.