پهلوی
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- میرزا کوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
به خدا غیر از نارنجی کلی رنگ دیگه هم هستولی منیم نظریمه،"نارنجی" باشماغ اولماز
به خدا غیر از نارنجی کلی رنگ دیگه هم هستولی منیم نظریمه،"نارنجی" باشماغ اولماز
شاعر فرمودن نارنجی ماهم میگیم نارنجیبه خدا غیر از نارنجی کلی رنگ دیگه هم هست
شاعر فرمودن قیرمیزشاعر فرمودن نارنجی ماهم میگیم نارنجی
تحریف نکرده کشاعر فرمودن قیرمیز
منتها قلم خوش تحریف ریحان خانوم هر جا رنگی ببینه تبدیلش میکنه به نارنجی
پس نارنجی دوستی بخشی از ژن خویی هاستتحریف نکرده ک
ما میگیم نارنجی واقعا
شاعر کی بودم منننشاعر فرمودن نارنجی ماهم میگیم نارنجی
ولی خب اینجوری تو ذهنم بود واقعاشاعر فرمودن قیرمیز
منتها قلم خوش تحریف ریحان خانوم هر جا رنگی ببینه تبدیلش میکنه به نارنجی
خویی نیستم ولی خویی هارو دوست میدارم!پس نارنجی دوستی بخشی از ژن خویی هاست
ببخشید ببخشید ادامه بدید
آقا بحث بالا نگیره این آهنگ چندین بار و توسط چندین نفر اجرا شده که آخرین بارش مربوط به افشین آقای آذریه که میفرمایند کفش با هر دو رنگ نارنجی و قرمز در بازار موجود نمیباشد، کوه رو نمیشه فتح کرد و با یار هم نمیشه دعوا گرفت و همچنین نمیشه و نمیسه و نمیشه
منم اون اوایل فک میکردم خوی تو خراسان جنوبیه...حقا که اهل خویی..
من نگفتم که خوی رو نمیشناسم اتفاقن خیلیم خوب میشناسم، آشنا و فامیل هم زیاد هست تو خوی، من گفتم فکر نکنم کسی خارج از آذربایجان اونجا رو بشناسه یعنی اکثر افراد نمیشناسن، حالا من یه چی گفتم شما دیگه کشش نده
حالا جدا ازینا چرا انقدر جرم و جنایت تو خوی زیاده؟؟
بئاتریس؟منم اون اوایل فک میکردم خوی تو خراسان جنوبیه...
شاید چون ریحانه با ریحانه دوست بودن فک میکردم مال یک منطقه باشن
آره آره همونبئاتریس؟
ما هزاران کیلومتر فاصله داشتیم که
ولی خب ذهنیت جالی بود!
ولی خب ما الان بیخ گوش مرز ترکیه ایم نه اون ورا
تبریز امسال بهترین شهر ایران برای زندگی انتخاب شده ،، با افتخارشاید این چیزی که میگم درست نباشه ولی فهمیدن ترکی به نسبت آسونتر نیست تا مثلا زبان های دیگه(کردی، لری یا....)؟ از دوستای فارسی زبانم، با اینکه ترکی بلد نیستن ولی معمولا متوجه میشن چی میگم؛ نمیدونم به خاطر ذات زبان هس یا اینکه چون یاد گرفتن متوجه میشن!
تا حالا، باهام به خاطر ترک زبان بودنم تبعیض یا بد رفتاری ای نشده؛ ولی معمولا جاهایی که ازم میپرسن از کجا اومدی؟ منم میگم تبریز؛ حس میکنم جو اونجا ،یکم زیادی سنگین میشه!(واقعا چرا؟!)
به نظرم، هوای تبریز، تمیزی، امکانات و سطح علمیش خوبه و خرده ای نمیشه بهش گرفت؛ حداقل برای من ،کافی بوده!...
فقط حس میکنم شاید یکم اخلاقمون برای بقیه، یه جوری باشه البته اخلاق هر کسی فرق داره (راستش واقعا نمیدونم نظر بقیه راجب این موضوع چیه ؛ فقط حس میکنم شاید به نظرشون، اخلاقمون یکم تند یا سرد باشه!)
و اینکه ، پساپس به خاطر نظر پایینیم معذرت میخوام؛ من اغلب دوستام، مثل خودم ترک زبان بودن...پس واقعا چیز زیادی از طرز فکر بقیه، راجب ترک ها نمیدونم