- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
بالای سنگاین معنیش
روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست...
اونه
بالای سنگاین معنیش
فهمیدم این باربالای سنگ
اونه
عه؟فهمیدم این بار
قربونت
شما جای "و" ما "ی" دارید
قشنگ درآمیختگیش با کردی مشخصهبالای سنگ
اونه
تورک دی ولی او حال اوندا یوخدو بولاری اوخویامطهري اوزو تورك ديير مگه؟
اینو باید فارسی بگم ترکی حال نمیده انصافا اون سری که پ خ دادی بهش و نفهمید رو یادت نیس!؟ """"""مطهری ترکی باشاری
چت بود ... فوش بود ... به روش نیاورد "تورک دی ولی او حال اوندا یوخدو بولاری اوخویا
اینو باید فارسی بگم ترکی حال نمیده انصافا اون سری که پ خ دادی بهش و نفهمید رو یادت نیس!؟ """"""
این همه اسم شهر تورکی از کجا بلدی؟ مگه فارس نیستی؟ تبریز و ارومیه یه چیزی آخه خوی؟! شهری نیست که همه بشناسنشیکی با لهجه تبریز حرف زده یکی با لهجه ارومیه یکی با لهجه خوی یکی اسفراین یکی بجنورد یکی اردبیل هر کی هم یه جور نوشته
بیشتر هم بلدم نخواستم لوسش کنمابلفضی چوخ سوزلریزی گاممیرام نمنه دییرسیز
شهرلریزین آدینی دیین بیلاخ
این همه اسم شهر تورکی از کجا بلدی؟ مگه فارس نیستی؟ تبریز و ارومیه یه چیزی آخه خوی؟! شهری نیست که همه بشناسنش
با خویی ها زیاد نشست و برخاست دارهابلفضی چوخ سوزلریزی گاممیرام نمنه دییرسیز
این همه اسم شهر تورکی از کجا بلدی؟ مگه فارس نیستی؟ تبریز و ارومیه یه چیزی آخه خوی؟! شهری نیست که همه بشناسنش
سلامتیخهعععععععع
داهی نه خبر ؟
کوثر قارداشین اولنمدی ؟سلامتیخ
بورا یاواش یاواش چت باکسا اوخشور
ابلفضی چوخ سوزلریزی گاممیرام نمنه دییرسیز
اختیار داریدشما از کجا میدونین اونوقت؟
تو این انجمن اصلا کسی از خوی هست؟
بعلهه بعله ارادت داریم خدمت همه خوییها افتخار آذربایجانن تا جایی ک میدنم شهر خیلی خوبیهاختیار دارید
خویی ها اینجا رو قُرُق فرمودن
سن فارسی یاز،معمولي سمپادييا دا دانيشانده ١٠دقيقه فيكير لشيرم نمنه ديم، نجور ديم
توركي يازان دا دا ١٠دقيقه چَكير
ايندي ايستيم توركي بوردا بحث اليم ......
الله كمه لسين ((:
به شما چه خانوم؟ -_-کوثر قارداشین اولنمدی ؟
ماعم تورو نمیشناسیمابلفضی چوخ سوزلریزی گاممیرام نمنه دییرسیز
اره حتی اگه شده،بامن میشناسن!خوی رو همه میشناسنا
اعتراف میکنم عامل اولیه ی این قرق کردگی،منم!اختیار دارید
خویی ها اینجا رو قُرُق فرمودن
دا تَزَشدن اولمااااااااااز...!بعلهه بعله ارادت داریم خدمت همه خوییها افتخار آذربایجانن تا جایی ک میدنم شهر خیلی خوبیه
قیرمیزی باشماااااغ اولماز / بو داغدان آشمااااغ اولماز/ اولماز اولماز اولمازدا تَزَشدن اولمااااااااااز...!
ولی منیم نظریمه،"نارنجی" باشماغ اولمازقیرمیزی باشماااااغ اولماز / بو داغدان آشمااااغ اولماز/ اولماز اولماز اولماز
حالا همچین گفتی خوی رو کی میشناسه،فک کردم از تگزاس تماس میگیری! :/خبه خبه حالا یجور میگی انگار اهل مرندی.. مرندیا پرچم بالاا
حقا که اهل خویی..ولی منیم نظریمه،"نارنجی" باشماغ اولماز
حالا همچین گفتی خوی رو کی میشناسه،فک کردم از تگزاس تماس میگیری! :/
مرندی خوی رو نمیشناسی؟
مرند هم توش نیومدم ولی بنظر میرسه قشنگه :)
آدماش هم خوبن!
+اسم خیابوناشو خیلی تعریفشو شنیدم!
من خویی نیستم فقط خونمون اینجاس!حقا که اهل خویی..
خارج اذربایجان؟من نگفتم که خوی رو نمیشناسم اتفاقن خیلیم خوب میشناسم، آشنا و فامیل هم زیاد هست تو خوی، من گفتم فکر نکنم کسی خارج از آذربایجان اونجا رو بشناسه یعنی اکثر افراد نمیشناسن، حالا من یه چی گفتم شما دیگه کشش نده
من د بیلمیرم والااااا هی بیری گدیر گلیر،آدام اولدورور :/حالا جدا ازینا چرا انقدر جرم و جنایت تو خوی زیاده؟؟