lllllllll
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- xzx
- شهر
- xasa
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
متاسفانه كتاب سوم خيلي بد گفته اين تيكه رو... يه جاهايي انرژي گيپس صفره اينجا شما درست ميگي يه عامل مساعده يكي نه.. به اين دسته از واكنش ها ميگيم واكنش هاي برگشت پذير.. ةاكنش هاي تعادلي زيرمجموعه اي از برگشت پذيرهان .. كه شرايطي ظارن.. مثلا ظرف بايد سامانه ي بسته باشه،سرعت واكنش هاي رفت و برگشت يكي باشه و.. كتاب يه دفع پريده اينجا رو... واكنش هاي تعاداي بستگي به دما دارن ولي نه بن اين صورتي كه شما منظورتونه... به هرحال هردو واكنش رفت و برگشت در حال انجامن و دما اينجا تعيين ميكنه در يك شرايط ، شرايط چجوري تغيير كنه كه به شرايط تعادلي نزديك بشيم... مثا اگه فقط توي ظرف واكنش دهنده ها باشن جهت رفت سرعتش بيشتره تا واكنش به يه مقدار ماده هايي برسه كه شرايط تعادلي رو به وجود بيارن... شايد اينجا قاطي كني كه ميگيم تعادلي سرعت برابرن ولي من در خط بالا گفتم رفت مثلا سرعتش بيشتره... در ابتدا سرعت ها برابر نيست تا به سرايط برسيم وقتي رسيديم ديگه سرعت ها برابره... ايشالا سال ديکه مقدمه ي فصل دو كتاب كمي ذهنيت هاي بدي كه به وجود اورده رو اصلاح ميكنه...به نقل از miss.ati :راجب این واکنشای تعادلی توی فصل 2 ک گفته زمانی اتفاق میوفته ک انرژی گیبس صفرباشه خوب وقتی صفرباشه یعنی چی من درکشون نمیکنم ک چرا ازهردوطرف خودبه خودین!!مگه 1عامل مساعد و 1عامل نامساعد نداره ؟؟یعنی ب شرایط دمایی بستگی داره؟؟یا اینکه درهردمایی اینطورن؟؟مثلا وقتی واکنش گرماده باشه وانتروپی نامساعدباشه میگیم دردماهای پایین خودبه خودین...انرژی ازادگیبسم صفرنیس....حالا تکلیف تعادلیا چیه اینا توهمه دماها اینطورن؟؟؟اگ کسی چیزی میدونه راجبش بگه مرسی