به نقل از طراح سوالای شیمی :توکلی بعد از اومدن آمارای نظرسنجی: مردمی نیستم ک× خوار نظرسنجی؛ اینا دست من نی کسی ازم رنجید...![]()
به نقل از امــیـــررضـــا :دور هم نشینی کردین این تاپیکو دیگه رسما ..
تا دیروز کنکئوری بودین چیزی نمیگفتن بهتون
الان فرق داره قضیه
میشه بپرسین ـو این ـا بعد هر کی خواست از شما بگیره؟به نقل از XIV XIV :به نظرم اگه یه نظر سنجی دقیق باشه یا از نگرانی در میایم یا به خودمون الکی امید نمیدیم و ب سال بعد یا گزینه های دیگمون فک میکنیم
از طرفی عموم بچه شاید براشون سخت باشه درصدای درستشونو بگن ب بقیه و یا این که درصد تقریبی بر اساس تصوراتشون بگن
برای همین ازتون خواهش میکنم که فقط کسایی ک درصد گرفتن درصداشونو با ذکر جنسیت و منطقه برام پ خ کنن و من هم فقط یاد داشت میکنمو قول میدم حتی نخونم طرف کیه
و بعد بدون ذکرنام همه روقرار میدم
خب حالا عمومیو که از کتاب خودمون بوده انگار 100 زده.سلام دوستان لطفا توروخدا يکي بهم جواب بده با اين رتبهها چقد ميارم احتمال قبولي م توو يه دانشگاه دولتي هست يا دانشگاه آزاد
ادبيات18
عربي18
دين22
عمومي18
اختصاصي10
بخدا اصلا نميدونستم ک تخصصي مال کتاب خودمون نيست اعصابم خورد شد
لطفا حواب بديد
مدير بزار لطفا
بله میشهبه نقل از مریم :میشه بپرسین ـو این ـا بعد هر کی خواست از شما بگیره؟
یا مثلا میخاین یه جا عمومی بزارین قبل ـش کلی هشدار ـو این ـا که کسایی که نخوان نخونن.![]()
به نقل از پری ناز :این یکی خیلی باحاله ((:خب حالا عمومیو که از کتاب خودمون بوده انگار 100 زده.![]()
به نقل از پری ناز :این یکی خیلی باحاله ((:خب حالا عمومیو که از کتاب خودمون بوده انگار 100 زده.![]()
من اولای خرداد چهار پنج جلسه عملی رفتم بدون آیین نامه. فقط فیش گرفتم با مربی نشستم پشت فرمون. میخواستم از امروز برم رسماً ثبت نام کنم کلاس آیین نامه بشینم ولی حوصله م نیومد.دوستان کنکور داده خسته بی رمق(غ؟)
برید گواهینامه بگیرید! البته اگه حوصله خوندن آیین نامه دارید!(البته سوالات تستی ماست آیین نامه خیلی حال میده!)
من که اعصابم داغون شده .همش یا اینجام یا کانون ، یه سری شکرم تو کانون هستن همش شیرین زبونی میکنن میرن رو مخم .بچه ها همه ی درصدامو 100 زدم به نظرتون پزشکی آزاد میارم؟ خیلی نگرانم ! یعنی اینارو بدن دست من ........ خوابمم نمیبره ! حالا کافی بود کتاب دستم بگیرم چشام دیگه باز نمیشدبه نقل از .Anne Shirley. :فقط اینقدر بگم که دارم افسردگی می گیرم ، دیگه از حرفای مهربونانه ی بابا و ملاحظه کردنای مامان خبری نیست ، همه میرن دنبال کاراشون صب به صب ، منم می مونم پشت پی سی و بی هدف می چرخم تو نت ، انگار از دیروز تا حالا هزارساله سرگردونم اینجا ، عجیبه که قبل کنکور 2 دقیقه میومدی نت می دیدی 2 ساعت شدهخانواده هم اصلا براشون مهم نیست تو حتی چیزی خوردی یا نه
کنکوری بودن بهتر بودا
حداقل از این برزخ ِ قبل اعلام نتایج بهتر بود
![]()
به نقل از تکنیکو رو کردم رفت صد زد :یه سری شکرم تو کانون هستن همش شیرین زبونی میکنن میرن رو مخم .بچه ها همه ی درصدامو 100 زدم به نظرتون پزشکی آزاد میارم؟ خیلی نگرانم ! یعنی اینارو بدن دست من ........ خوابمم نمیبره ! حالا کافی بود کتاب دستم بگیرم چشام دیگه باز نمیشد
مسخره نکنید باوبه نقل از پری ناز :این یکی خیلی باحاله ((:خب حالا عمومیو که از کتاب خودمون بوده انگار 100 زده.![]()