به نقل از MorteZ :cs شریف پارسال تا 740 منطقه یک پر شده ها
+ احتمالا امیال زیر 600 پر شه
تا اونجایی که به من گفتن, گفتن کشوریه ! حالا من حدسمو بر اساس کشوری گفتم !به نقل از Ali.N :نه رتبه زیر گروه یک مهمه....
نحوه پذیرش کشوری به این معنی نیس که رتبه کشوری مهمه...ینی به هر منطقه به نسبت تعداد شرکت کننده ظرفیت میدن....به نقل از BEYOND THE Infinity :تا اونجایی که به من گفتن, گفتن کشوریه ! حالا من حدسمو بر اساس کشوری گفتم !

به نقل از زهرا27 :آقا من900منطقه2بودم پارسال علوم کامپیوتر شریف قبول میشدم طبق کارنامه سبزم.ینی امسال اینقد تغییر میکنه؟

یکی در مورد این کارنامه ی سبز یه توضیحی میده.به نقل از sepanta1990 :کارنامه سبز دیگه چیه؟ چقد کنکور عوض شده
انشاله که قبول میشین

آره می تونید.به نقل از elY@_1 :یکی در مورد این کارنامه ی سبز یه توضیحی میده.
مثلا اگه من یه رشته ای رو قبول شم و بعد توی اولویت های بعد اون یه رشته ی دیگه انتخاب کنم که اگه اونو زودتر انتخاب میکردم قبول می شدم میشه بعد یه ترم اون رشته برم.

بعد اونوقت این کارنامه ی سبز کی میاد؟به نقل از Agent 47 :آره می تونید.
کارنامه سبز اگه اشتباه نکنم نشون میده چه رشته هایی قبول می شدید بعد رشته ای که قبول شدید و چه رشته هایی نه.

یادم نیست دقیقبه نقل از elY@_1 :بعد اونوقت این کارنامه ی سبز کی میاد؟
همون ترم 1 میاد
به نقل از مریم :حالا کاری ندارم خیلی؛ مهم ـم نیست اصن. ولی صنعتی اصف معماری نداره اصن.شهرسازی ـم نداره حتی.
با تشکر پیشاپیش از مدیر ـا برا پاک کردن اسپم. :-"

به نقل از elY@_1 :یکی در مورد این کارنامه ی سبز یه توضیحی میده.
مثلا اگه من یه رشته ای رو قبول شم و بعد توی اولویت های بعد اون یه رشته ی دیگه انتخاب کنم که اگه اونو زودتر انتخاب میکردم قبول می شدم میشه بعد یه ترم اون رشته برم.

تو خود همایش دانشگاه صنعتی اصف گفتن که دانشگاه ـای تهران به دلیل حضورشون تو "پایتخت" پروژه های صنعتی خیلی بیشتری کار میکنن و برای رشته های مهندسی فرصت کار و تجربه تو پروژه های کاربردی برای دانشجوها خیلی بیشتر ـه.به نقل از byte :سلام
شهر تهران مزیت خاصی نسبت به شهر های اصفهان یا شیراز داره؟ (برای انتخاب دانشگاه)