الان دیگه شما عاجزانه از سنجش بخواه بذارن انتخاب رشته کنی چون قرار بود تا دیشب تموم بشه.به نقل از علی کوچولو! :دوستان عاجزانه درخواست ميكنم راهنمايي كنيد،
مكانيك دانشگاه اصفهان يا مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان؟؟؟
لطفا لطفا لطفا
اخخخخخخ، خيلي فاني!!!به نقل از The Warlock :الان دیگه شما عاجزانه از سنجش بخواه بذارن انتخاب رشته کنی چون قرار بود تا دیشب تموم بشه.
اگه هنوز وقت مونده هم پیشنهاد میکنم از بوت تلگرام @Tinabot استفاده کنی. همین سوال رو ازش بپرسی به صورت رندوم بهت یه جوابی میده. آخه اینم شد سوال؟!؟ یه چیز کاملا شخصیه که باید ببینی تو با کدوم بیشتر سازگاری.
به نقل از ارغوان :در واپسین لحظات انتخابرشته، برای بار دهمیلیاردم عرض میکنم که به «اسم» نیست آقا. به علاقه ست.
چهار سال قرار ه یه فیلدی از علم رو بخونید، چهار سال قرار ه توی یه محیط باشید، به «اسم»ش و معروفبودنش و فلان چیکار دارید؟ مگه میخواید «اسم»ِ دانشگاه و رشته از پشت شیشهی قابِ مدرکتون چشم جهانیان رو کور کنه؟ :/
ببینید دوستش دارید اون رشته و اون دانشگاه رو یا نه؛ بر اساس اون تصمیم بگیرید.
به نقل از Ali.N :اینا بستگی به خود دانشجو داره چطور کار کنه....
یکی از دوستان همشهریم رو میشناسم که رفت نرم افزار بهشتی و ارشد شریف قبول شد و تو شریف معدل اول شد و الانم دنبال اپلای هستش واسه دکتری.....
ولی تو همون بهشتی خیلیا بی خیال درسن...از محیط و جوش معلومه....ولی خب تو همونم همچین مواردی هستن....پس بیشتر به خود دانشجو برمیگرده...
به نقل از پگاه :همه جا بستگی به خود دانشجو داره و کلا حرفتون درسته
فقط اون تیکه که بولد کردم رو نمیفهمم محیط و جوش چجوریه مگه که "معلومه" ؟
به نقل از Ali.N :بخاطر محیط آزادش گفتم
دوستان دانشجو میگن حتی دیده شده طرف با شلوارک در دانشگاه تردد داشته...
درمورد درس خوندن اونکه صددرصد ...نمونش رو هم خودم آوردم دیگه....به نقل از پگاه :محیطش آزاد هست و کلا جو و رابطه بین دانشجوها ( هرچند اینم خیلی بستگی به خود ورودی های اون سال داره که چه مدلی باشن! ) ولی تقریبا همه جا لاقل دانشگاه های تهران که من از دوستام میشونم همینطورن. حراست های دم در و گیر دادن به ظاهر هم که همه جا هست
رقابت درسی ولی نه اونقدر زیاد نیست که البته به نظرم واسه کسی که خودش میخواد درس بخونه خیلی هم بد نیست آرامش داره لاقل رقابت از یه حدی هم بیشتر بشه اعصاب خورد کن میشه جو
از این نظر به نظرم دوستا خیلی مهمن که از همون اول با چه جور آدمایی بیشتر بگرده شخص
+من خودم شهید بهشتی ام و ندیدم تا حالا تردد اونطوری
مگه لاس وگاسه؟؟؟به نقل از Ali.N :بخاطر محیط آزادش گفتم
دوستان دانشجو میگن حتی دیده شده طرف با شلوارک در دانشگاه تردد داشته...
مهرداد جعفری تعریف میکرد....می شناسی؟؟؟به نقل از ali 73 :مگه لاس وگاسه؟؟؟
بشنو و باور نکن
مهرداد همونیه که گفتم ارشد رف شرید معدل اول شد و الانم واسه دکترا اپلای میخواد بکنه....ما بیرجندیا این جوریم دیگه هر دانشگاهی بریم آخرش بهترینیمبه نقل از ali 73 :اسمش اشناس ولی نمیشناسم
مثلا یونی ما خوابگاه پسرا بغل دانشکذه های اقتصاد و مدیریت ایناس بعد سلف بخای بری از خابگاه میای بیرون و از پله های کنار خابگاه میری پایین.بعد چون خابگاه و دانشکده ها مدیریت کنار هم هستن طبیعا دانشجوهای تو دانشکده هم میتونن ببینن کسایی که از خابگاه میان بیرون رو .بعد بعضی وقتا دانشجو ها با شلوارک میان بیرون میرن سلف.شاید اونم همچین چیزی بوده
همقیمت با پردیس، مثکه.به نقل از هامـون :چند میگیرن مگه؟
این رشته ها بهت نمیخورن هابه نقل از Bahar_R :مکانیک بهشتی چقدر اعتبار استاداش و اینا خوبه؟
میارزه آدم مثلا مواد تهران و امیرکبیر رو پایین تر از مکانیک بهشتی بزنه؟