• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

یکی از سوالای اساسی من این شده. که چجوری تشخیص بدم تو یه رشته یه دانشگاهی بهتره! مثلا تو مکانیک؛ مکانیک خوارزمی خیلی زودتر از مکانیک فردوسی مشهد پر میشه. واقعا یعنی خوارزمی تهران بهتره؟اگه نه پس چرا این جوری پر میشن؟؟

ببینید فاکتور های دیگه ای هم تو انتخاب یه دانشگاه اثر دارن . صرفا رتبه ای که یه موسسه اعلام میکنه برای یه دانشگاه ملاک نیست . شما آینده قراره زندگی هم بکنید ! تهران بودن یه فاکتوره که برای عده ای خیلی مهمه . تهران بودن مزیت های خودش رو داره که ممکنه یکی بگه درسته فردوسی مشهد بهتره تو رشته ای که میخوام اما ترجیح میدم یکم پایین ترش رو برم اما تهران درس بخونم .

به نقل از شواليه سبز :
ممکنه یکی بگه درسته فردوسی مشهد بهتره تو رشته ای که میخوام اما ترجیح میدم یکم پایین ترش رو برم اما تهران درس بخونم .

خب من ریاضی نیستم ولی خوشحال می شم بدونم مثلاً چه مزایایی می تونه توی تهران باعث بشه که رشته ای با رتبه ی بالاتر رو تهران بخونه طرف ؛ تا اینکه بره شهرستان تو یه دانشکده ی با سطح بالاتر و رشته بهتر .

خب اولا که رشته نه . حداقل به نظر من ارزش نداره رشته رو عوض کنه ادم که تهران باشه .
والا گفتنش سخته بیشتر میشه حسش کرد. تو دید آدم نسبت به آینده ش و مسیر زندگیش اثر داره . به نظر من اثر مثبتی داره . اکثرا بازار کار رشته ها تو تهران بهتره . به جز رشته های خاص مثلا نفت . ضمن اینکه بهتر بودن یه دانشگاه رو نمیشه اصلا به سادگی گفت . این موسسه ها که رتبه بندی میکنن معتبر ترین هاشو بری ملاک هاشو ببینی خنده ت میگیره بعضا چون اصلا ملاک هاشون چیزهای مهمی نیستن . واسه رشته های ریاضی مهمه که دانشگاهی که درس میخونی با صنعت ارتباط داشته باشه تو راحت بتونی وارد صنعت بشی . این تو تهران در دسترس تره . فک کنم گیج کننده س حرفام نشد بیان کنم منظورمو :|

پ.ن : بغل دستی میفرمایند : "جهان بینی آدم تو فضای تهران بهتر میشه :)) " #صرفا نقل قول

دوستانی که امیرکبیر هستن می خواستم بدونم وضعیت خوابگاهاش و سلف آن چه جوریه ؟

خوب رو تعریف کن تا بهت بگم خوبه یا نه . حداقل ها رو داری تو خوابگاه . اما در حد اقل !
سلفش والا نه فک کنم جزو خوب ها نباشه . بعضا بچه ها میخورن و مشکلی باش ندارن اما من ترم اخیر شاید ۵ تا وعده هم غذای دانشگاه نخوردم معدم قاطی میکنه ! ولی با شریف و تهران فرق خاصی نداره همشون بیخوده غذاشون .

توی خوب نبودن سلف دانشگاه ها شکی نیس اما شنیدم امیرکبیر خوابگاهاش و سلفش خیلی نسبت به تهران و شریف بدتره

سلفشون فرق زیادی نداره مرغ یکیش بهتره کباب یکی بدتر در کل یه جورن . معاون دانشجویی دانشگا میگفت غذاهاتون با شریف از یه جا میاد میره پخش میشه بیخود نگین مال اونا بهتره !!‌
اما خوابگاه . اره خوابگاه شریف و تهران بهتره اما اونجور نیست خوابگاه امیرکبیر که بیای توش زانوی غم بغل کنی . حداقل های زندگی رو داری :D
بعلاوه تنها نبودن و با دوستان بودن بعد یه مدت باعث میشه کلا حس نکنی اون فرقش رو با خوابگاههای دیگه . بخش زیادی از روزت تو دانشگاهه . بخشیشم که خوابی . اون بخشش هم که بیداری یحمتل یا داری درس میخونی اگه خرخون باشی یا داری با بچه ها خوش میگذرونی خوابگاه . اما در کل بله درست میگن خوابگاه شریف و تهران بهتر از ماس .

فکر نمی کردم اینقدر پیچیده بشه!
اول فقط برق برق میکردم ولی اونطور که دیدم نه اینطوریام نیست. زیاد بم سازگار نیست
حالا علاقه خودم مکانیکه.
اما بازار کار میگه نفت
بازار کار برای من خیلی خیلی مهمه.
#-o

• لایک
امتیازات: mhmd

علاقه بازار کار رو میاره با خودش به شرطی که واقعا درست شناخته بشه . سعی کن علاقه ت رو درست تشخیص بدی . بازار کار هم میاد باش . :)

Back
بالا