MSA
کاربر حرفهای
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
39 تومن تضمینی
39 تومن تضمینی
همین امثال شما که فی رو سرکوب میکنن باعث میشن بازار کار ما سرخورده بشه.به نقل از Mohammadreza128 :من 40 ت میگیرم...
ببین محمد عزیز؛ خیلی خندهدار شاید باشه که من اینو بگم اما من قبلا میخواستم اپلای کنم. نمیدونستم انقدر بد میشه رتبه م. الان هم نمیخوام به خاطر یه رتبه لعنتی برنامه مو کلا عوض کنم.به نقل از میم ح میم دال :ببین رتبت بد شده. بهتره به جای اینکه این همه دنبال راه پیچوندن باشی، راجع به بقیه رشته ها تحقیق کنی. یا اینکه قبول کنی بری یه شهر دیگه دانشگاه دیگه.
دانشگاه رجایی و خوارزمی و شاهد هم میتونی انتخاب کنی. البته نمیدونم چقدر شانس قبولی داری.
موفقیت در بازار کار کامپیوتر کاملا بستگی به تلاش و فن آموزی شخصی داره.
الکی خودتو تا شیراز نکشون!
نه دیگه! اسپم نداده که! پست "هامون" رو اسپم کرده!به نقل از Radikal :اسپمُ میدن ، حالا بازم خودتون میدونید...
اگر هدفت اپلای کردنـه باید بدونی بیشترِ افراد حتی اگر رشتشون مهندسی نرم افزار باشه برایِ Computer Science اپلای میکنن.به نقل از Detective :ببین محمد عزیز؛ خیلی خندهدار شاید باشه که من اینو بگم اما من قبلا میخواستم اپلای کنم. نمیدونستم انقدر بد میشه رتبه م. الان هم نمیخوام به خاطر یه رتبه لعنتی برنامه مو کلا عوض کنم.
قبل از کنکورر داشتم میگشتم برای شرایط اپلای و ... . دیدم غیر از تهران و شریف و امیرکبیر "تقریبا" میشه گفت جاهای دیگه رو نمیشناسن در خارج. اینارو هم به خاطر این که قبلا کسی بوده که اپلای کرده و رفته اونجا بعضی از اساتید و دانشگاها میشناسن.
میخوام بگم من برای بار هزارم میگم میدونم خیلی گند زدم و احتملا از %80-85% اعضای این فروم رتبه م بدتر شده باشه اما خب بازم نمیخوام برم یه جای آشغال و نتونم درست کار خودمو بکنم.
من اگه میگم برم ریاضی یا آمار برا اینه که حداقل شهیدبهشتی و تهران خوبن واقعا علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوترشون. من نمیتونم برم مهندسی کامپیوتر توی تهران ولی حداقل سی اس ش رو یه شانسی شاید داشته باشم. برا همین میخوام امتحان کنم شانسمو و ببینم میشه تغییر رشته داد یا نه.
ولی نشه من میدونم نپیجوندم خودمو. برا این یه سال قراره بخونم توی یه رشته ی دیگه به امید تغییر رشته که حداقل چاهار سال دیگه نیام بگم خب من الان تو این برهه چاهار سال چه غلطی کردم و چرا هیچ نتیجه ای نداده. احتمالا برم جای دیگه (شهر دیگه) بخونم همین میشه ولی خب من ترجیح میدم تهران بمونم و توی یه دانشگاه خوب شانسمو امتحان کنم.
حالا باز هم من میدونم شما مطمئنا خیلی بیشتر از من تجربه داری و بیشتر واردی اما خب تمام حرفم اینه که من نمیخوام بپیچونم میخوام یه جایی قبول شم که بعدا شانس برای رتبه خوب تو ارشد یا اگه اوضاع خوب پیش رفت برای اپلای هم داشته باشم.
باید حداکثر یک سال از کارشناسیت مونده باشه، ولی وسطش میشه برایِ ترنسفر اپلای کرد.به نقل از Niam :برای اپلای کردن لازمه کارشناسی رو تموم کرده باشی و برای ارشدت اپلای کنی یا میشه همون ترم اولم اپلای کرد؟
دوست عزیز، خودت واقعا به نظرت دانشگاهی که رتبه 8000 به بالا میگیره برای مهندسی کامپیوتر و یا علوم کامپیوتر آیا واقعا جوّ ش و اساتیدی که اونجا تدریس میکنن در حدی هستن که بگیم خوبه اونجا؟ "آیا" واقعا کلاه خودتو قاضی کنی جواب مثبت میدی به سوالم؟ :دیبه نقل از امیرحمزه :
بله بله کامل واقفم به همین قضیه. برا همین میخوام برم سی اس بخونم تو تهران.به نقل از Radikal :اگر هدفت اپلای کردنـه باید بدونی بیشترِ افراد حتی اگر رشتشون مهندسی نرم افزار باشه برایِ Computer Science اپلای میکنن.
برو همون Computer Science بخون چون اپلای کردنش به مراتب راحت تره.
همممم در این حد بهت بگم که شما توی رشته های مدیریت و اقتصاد و غیره و ذلک بیشتر دروس حفظی و مفهومی میخونی اما تو این رشته ها واقعا نیاز به یک ذهن تحلیل گر خوب و بعضا اطلاعات ریاضی خوبی داری که بهت داده نمیشه ... و میتونم بهت توصیه کنم که مهندسی هم نه اگه بتونی خود ریاضی رو بخونی یا آمار خیلی بیشتر بنفعته و حتی cs (به عنوان مثال نیلی کوچک (که یه اقتصاد دان خفنه ) ایشون به توصیه برادرشون نیلی بزرگ که از خفنای اقتصاده در دوره لیسانس ریاضی میخونه و بعد میره اقتصادبه نقل از توکلی :بیاید بگید مدیریت اینا چجوریه؟
چرا اکثرن میگن مهندسی بخونیم بعد بریم مدیریت؟
از اول مدیریت خوندن تفاوتش چیه؟
آیا به اندازه کسی که ابتدا مهندسی خونده توانایی داریم؟
من کلاه خودم رو قاضی میکنم و جوابت رو نمیدم اصلابه نقل از Detective :دوست عزیز، خودت واقعا به نظرت دانشگاهی که رتبه 8000 به بالا میگیره برای مهندسی کامپیوتر و یا علوم کامپیوتر آیا واقعا جوّ ش و اساتیدی که اونجا تدریس میکنن در حدی هستن که بگیم خوبه اونجا؟ "آیا" واقعا کلاه خودتو قاضی کنی جواب مثبت میدی به سوالم؟ :دی
چرا مهندسان مدیرانِ بهتری هستند؟به نقل از توکلی :بیاید بگید مدیریت اینا چجوریه؟
چه طرز تفکر قشنگی واقعا (:به نقل از Detective :دوست عزیز، خودت واقعا به نظرت دانشگاهی که رتبه 8000 به بالا میگیره برای مهندسی کامپیوتر و یا علوم کامپیوتر آیا واقعا جوّ ش و اساتیدی که اونجا تدریس میکنن در حدی هستن که بگیم خوبه اونجا؟ "آیا" واقعا کلاه خودتو قاضی کنی جواب مثبت میدی به سوالم؟ :دی
وقتی لیسانس مهندسی داری به هرحال مهندسی. میدونی با اون میتونی کار کنی. بعدش مدیریت میخونی چیز جدید یاد بگیری و توانایی هاتو تو حوزه کاریت بیشتر کنی.به نقل از توکلی :بیاید بگید مدیریت اینا چجوریه؟
ببینید؛ یه لحظه فرض کنید من یه فرد خارجیم که دارم نظر میدم و نه کنکور دادم و نه رتبه ای دارم. باشه؟به نقل از N@JMEH :چه طرز تفکر قشنگی واقعا (:
به تحقیق ادامه بدید شاید فهمیدید کجا رُ دارید اشتباه میکنید (:
دوتا انتخاب دارید. یکی اینکه بمونید و سال بعد تلاش کنید ( که خب میگید نمیتونید )به نقل از Detective :ببینید؛ یه لحظه فرض کنید من یه فرد خارجیم که دارم نظر میدم و نه کنکور دادم و نه رتبه ای دارم. باشه؟
دانشگاه ایکس وقتی دانشجوهاش تو رنج 8000 میگردن خب طبیعتا نسبت به دانشگاهی که دانشجوهاش تو رنج 2000 میگردن زمین تا آسمون فرق داره.
شما نمیتونی بیای و تهران و امیر کبیر و شریف رو با چنین دانشگاهی مقایسه کنی. جواب حرف من اسمایلی ":)" تهه دوتا جملهای که بالاتر کامل گفتم چرا چنین حرفایی رو زدم نیست.
همچنین اینم بگم؛ من بالاتر گفتم توی اپلای ابراد فلان خب؟ میدونم از آزاد هم میشه فاند گرفت برای تاپ 100 .
ولی من میخوام جایی بخونم که challenge بشم. با این رتبه نازنین که باهاش میشه پیتزا خرید خورد انقد که زیاده طبیعتا نمیتونم انتظاری داشته باشم. برای همین میخوام برم تغییر رشته بدم.
+ اگر من چیزیو جا انداختم شما خودت بیا بگو و واضح توضیح بده چرا کاری که من میکنم و طرز فکری که دارم اشتباهه.