همممم در این حد بهت بگم که شما توی رشته های مدیریت و اقتصاد و غیره و ذلک بیشتر دروس حفظی و مفهومی میخونی اما تو این رشته ها واقعا نیاز به یک ذهن تحلیل گر خوب و بعضا اطلاعات ریاضی خوبی داری که بهت داده نمیشه ... و میتونم بهت توصیه کنم که مهندسی هم نه اگه بتونی خود ریاضی رو بخونی یا آمار خیلی بیشتر بنفعته و حتی cs (به عنوان مثال نیلی کوچک (که یه اقتصاد دان خفنه

) ایشون به توصیه برادرشون نیلی بزرگ که از خفنای اقتصاده در دوره لیسانس ریاضی میخونه و بعد میره اقتصادمن کلاه خودم رو قاضی میکنم و جوابت رو نمیدم اصلا
هرجا میری موفق باشی
پ.ن : در ادامه صحبت های بالام البته این بیشتر راجب رشته اقتصاده ... و تا اونجایی که من تحقیق کرده بودم توی اقتصاد شریف مقطع فوق لیسانس یه درس دارن به اسم اقتصاد ریاضی اگه اشتباه نکنم و یه همچین چیزی که طبق چیزی که دکتر نیلی به عنوان اطلاعات این درس گفته شده بودن و با توجه به چارت درسی ریاضی (من خودم ریاضی میخونم ) مشاهده کردم که هنوز من باید برم یه سری چیزای بیشتر بخونم حالا شما خودت اون بنده خدای اقتصادی رو درنظر بگیر

و خب به این فکر کن که من نوعی اون مطالب رو تو 4 سال خوندم و اون مطالب ریاضین شوخی نیستن

و خب اون دانشجوی اقتصادی باید اینارو تو 1 ترم بخونه