• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

به نقل از شواليه سبز :
علاقه بازار کار رو میاره با خودش به شرطی که واقعا درست شناخته بشه . سعی کن علاقه ت رو درست تشخیص بدی . بازار کار هم میاد باش . :)
مشکل همینجاس
نمیشه دقیق فهمید علاقم به چیه
تا تو اون شرایط دانشگاه قرار نگیرم خیلی سخته تشخیصش

دانشگاه علم و صنعت چجور دانشگاهی هست؟ رشته برقش خوبه؟

به نقل از Abolfazl97 :
توی خوب نبودن سلف دانشگاه ها شکی نیس اما شنیدم امیرکبیر خوابگاهاش و سلفش خیلی نسبت به تهران و شریف بدتره
شریف رو ندیدم ولی تهران و امیرکبیر از این لحاظ مساویند. هر کدوم یه خوبی ها و یه بدی هایی داره. هرچند شریف هم فکر نمیکنم خیلی متفاوت باشه. امیرکبیر از پارسال که رییسش عوض شد اوضاعش بهتر شده. رییس قبلی خابگاهی رو به چشم یه موجود اضافی میدید (فک کنم اگه میتونست میومد تک تک پیج و مهره های خابگاها رو باز میکرد :)) ).

بچه ها اینجا کسی هست راجع به دکترا پیوسته فیزیک اطلاعاتی داشته باشه یا بخواد بره اونجا؟

من :D

سلام
شما اگه می خواستید بین "برق تهران"و"مکانیک شریف"
یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کردید؟
باتشکر

• لایک
امتیازات: mhmd

من خودم از طرفدارای سرسخت رشته نرم افزار بودم اما یکی یه حرفی بهم زد میخواستم نظر شما رو نسبت به این حرف بدونم
(این نظر لزوما درست نیست)
میگفت:""""فکر می کنی چرا همه دانشگاه های خوب انقدر کمتر دانشجو برای رشته نرم افزار می گیرن نسبت به رشته هایی مثل برق یا مکانیک(نرم افزار 20 تا و برق 150 یا 120 و مکانیک 90)چون که واقعا همه اینها نخبه اند اما هیچ کاری نیست که اینها بتونند انجام بدن کلی غول نرم افزاری تو دنیا هست که کلی کارهای سنگین با پروژه های بزرگ انجام دادن اونوقت چجوری میشه یه کار مفید کرد اوج کاری که میتونی بکنی اینه که یه نرم افزار خیلی ساده برای شرکت ها بنویسی وگرنه شغلت تبدیل میشه به تعمیرکار کامپیوتر.و اگر برفرض هم بتونی مثلا سیستم عاملی یا هرچیز در سطح خوبی بنویسی وقتی تو این جامعه بهترین نرم افزار هارو رایگان دانلود می کنند و کسی هیچ پولی نمیده چرا کسی باید برای کار تو ارزش قائل باشه کارت هرچند بزرگ اما بدون منفعت بوده.""""
باتشکر

به نقل از mjk76 :
سلام
شما اگه می خواستید بین "برق تهران"و"مکانیک شریف"
یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کردید؟
باتشکر
اگه میخواستم بین این دوتا انتخاب کنم, هیچکدوم رو انتخاب نمیکردم چون ظاهرا نسبت به برق و مکانیک نه شناختِ خوبی دارم و نه به هیچکدوم علاقه خاصی ! برق و مکانیک ؟! :|

میشه اگر کسی اطلاع داره بگه که فرق بین فیزیک تهران خوندن با دکترا پیوسته ی زنجان چیه؟اصلا دکترا پیوسته چه مزیت هایی نسبت به همینطور عادی خوندن داره؟یا اینکه به نظرتون دکترا پیوسته ی زنجان طوری هست که بشه از مزیت های شهر تهران چشم پوشی کرد؟

به نقل از dortaj :

خیلی جامع بود توضیحاتتون! :-"

به نقل از mjk76 :
من خودم از طرفدارای سرسخت رشته نرم افزار بودم اما یکی یه حرفی بهم زد میخواستم نظر شما رو نسبت به این حرف بدونم
(این نظر لزوما درست نیست)
میگفت:""""فکر می کنی چرا همه دانشگاه های خوب انقدر کمتر دانشجو برای رشته نرم افزار می گیرن نسبت به رشته هایی مثل برق یا مکانیک(نرم افزار 20 تا و برق 150 یا 120 و مکانیک 90)چون که واقعا همه اینها نخبه اند اما هیچ کاری نیست که اینها بتونند انجام بدن کلی غول نرم افزاری تو دنیا هست که کلی کارهای سنگین با پروژه های بزرگ انجام دادن اونوقت چجوری میشه یه کار مفید کرد اوج کاری که میتونی بکنی اینه که یه نرم افزار خیلی ساده برای شرکت ها بنویسی وگرنه شغلت تبدیل میشه به تعمیرکار کامپیوتر.و اگر برفرض هم بتونی مثلا سیستم عاملی یا هرچیز در سطح خوبی بنویسی وقتی تو این جامعه بهترین نرم افزار هارو رایگان دانلود می کنند و کسی هیچ پولی نمیده چرا کسی باید برای کار تو ارزش قائل باشه کارت هرچند بزرگ اما بدون منفعت بوده.""""
باتشکر
استدلال مزخرفیه !

Back
بالا