• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

سلام من در ترتیب انتخاب رشته ام با رتبه ی 326 منطقه دو به یه سری مشکلاتی برخردم اگه میشه به این سه سوالم پاسخ بدید؟
[/size]
1-کدومو ترجیح بدم نفت یا عمران شریف؟2-مکانیک تهران یا امیرکبیر؟
3-یه نقر گفته بود که فقط شریف قبول شم آیا ارزششو داره که به عنوان آخرین رشته های شریف دو رشته شیمی یا مواد شریفو بزنم اگه بزنم به احتمال بالای نود درصد قبول میشم ولی درباره ی آیندشون خبر ندارم یه مشاور بهم گفت که بازار کار مهندسی ششیمی اصلا خوب نیست ممنون میشم جوابمو بدید.

یک سوال
در کل نرم افزار امیرکبیر یا سخت افزار(آی تی) تهران؟برای کسی که یه نیم نگاه به کارکردن و یه نیم نگاه به رفتن داره
من شخصا نرم افزارو ترجیح میدم ولی ارزششو داره دانشگاه بالاتر و سخت افزار یا آی تی بخونم؟ اصلا امکانش هست ارشد از سخت و آی تی رفت نرم ؟

سلام بچه ها
کسی هست اینجا یه سایت خوب و معتبر معرفی کنه برای رنکینگ دانشگاه ها تو یه رشته خاص مثلن برق
+از دانشجوها اگه کسی بتونه کمکم کنه تو چینش انتخابام ممنون میشم ازش پ.خ بده

به نقل از `° ثمین °` :
سلام بچه ها
کسی هست اینجا یه سایت خوب و معتبر معرفی کنه برای رنکینگ دانشگاه ها تو یه رشته خاص مثلن برق
+از دانشجوها اگه کسی بتونه کمکم کنه تو چینش انتخابام ممنون میشم ازش پ.خ بده
اگر منظورتون برای اپلای کردنه که دوباره میگم اساتید خارج از کشور اصلا فرق شریف و پیام نور رو نمیدونن ولی در مورد برق اول شری و بعد از اپن تهران معروفت تو دنیا

.

سلام میخواستم ببینم تو سایت کسی برق امیرکبیر هست یا نه؟ لطفا معرفی کنید سوالات بسیار مهمی دارم

آقا سوالات درمورد برق و کامپیوترامیرکبیر بالا گرفته یه جوون مرد بیاد جواب بده دیگه وقت نیس بخدا

به نظر شما من اول مهندسی نرم افزار علم وصنعت رو بزنم یا علوم کامپیوتر شریف؟

به نقل از Developer :
به نظر شما من اول مهندسی نرم افزار علم وصنعت رو بزنم یا علوم کامپیوتر شریف؟
به نظر من علوم کامپیوتر شریف

به نقل از dortaj :
اگر منظورتون برای اپلای کردنه که دوباره میگم اساتید خارج از کشور اصلا فرق شریف و پیام نور رو نمیدونن ولی در مورد برق اول شری و بعد از اپن تهران معروفت تو دنیا
منظورم رنک بندی دانشگاه های ایران صرفن از نظر خودمونه.ضمن رشته ی انتخابیمم برق نیست.فقط رنک بندی دانشگاه های تهرانو هم نمیخوام چون رتبم به تهران نمیرسه

Back
بالا