- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد نظری
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
نه بابا از کجا میگی که اقتصاد دوتا ریاضی داره؟ :-\ من شنیدم نزدیک مهندساس واحدای ریاضیش که!
آره به نسبت مهندسی حفظیاتش بیشتره به نظرم
با بچه هاشون برخورد داشتی میشه به من معرفیشون کنی؟
مدیریت مالی از همه بیشتره ریاضیاتش. و اتفاقن رتبه های بهتری هم نسبت به بقیه مدیریت ها گرفته از ریاضی.به نقل از امیرحمزه :هممم تا اونجایی که من چارت هاشون رو دیدم اقتصاد دو تا ریاضی داره که در مجموع مثل ریاضی 1 مهندسی هاست
ولی مدیریت بازرگانی بیشتر داشت ریاضی اما خب بازم اونقدی نبودن و ساده تر میگیرن براشون
همممم خب من اینم که میگم با بچه هاشون برخورد داشتم و دیدم که میگم ... آخه ببین یه سری درس مثل جامعه شناسی و اینا دارن که خب تقریبا حفظی مفهومی حساب میشه
و در مورد آمار بسیار نزدیکه به این مدیریتی ها تا اونجا که من دیدمحتی درس اقتصادی هم دارن آماری ها
نه بابا از کجا میگی که اقتصاد دوتا ریاضی داره؟ :-\ من شنیدم نزدیک مهندساس واحدای ریاضیش که!
آره به نسبت مهندسی حفظیاتش بیشتره به نظرم
با بچه هاشون برخورد داشتی میشه به من معرفیشون کنی؟
واقعن خجالت نکشم از آمار خوندن مثلن؟ من اقتصاد اینارو دوس دارم. یه نفر دیگم بم گفت اگه دیگه خیلی میخوای شاخ شی تو اقتصاد میشه آمار خوند. اوم؟به نقل از امیرحمزه :و در مورد آمار بسیار نزدیکه به این مدیریتی ها تا اونجا که من دیدم حتی درس اقتصادی هم دارن آماری ها خب ببین مثال که نمیتونم برات بزنم ولی خب ببین مثلا یکی از بازار کارای جذاب برا اقتصادی ها کارای بورسیه و خب کارای بورسی رو آماری ها هم خیلی توش هستن بعد شما که آمار بخونی کارای پژوهشی و پروژه های آماری خیلی برات زیاده و واقعا بازار مناسبیه بخصوص اگه کار با نرم افزار رو خوب بلد باشی
بعد دیگه خدمتت که عرض کنم طبق اینکه آماری ها تو دانشکده ریاضی هستن و پدرشون در میاد خب ریاضیت هم قوی میشه
بعد مثلا بخوام بهتر بهت بگم از چیزایی که خیلی تو اقتصاد ومدیریت استفاده میشه احتمالات و این صحبتاست که دوباره تو آمار خیلی خوب رو اینا کار میشه
کلا بنظرم آمار رشته بسیار بسیار مناسبیه اگه قدرش رو بدونی