• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

بین مهندسی صنایع شریف و مهندسی کامپیوتر علم و صنعت کدوم؟ (رشته اولویت پایین تر دانشگاه بهتر و رشته اولویت بالاتر دانشگاه پایین تر)

واسه دانشکاه رنک رشته ای نخونید که کار توش نیست و علاقه ای هم بش ندارید

Iran:
• Sharif University of Technology
• Malek Ashtar University
• Shahid Beheshti University
• Research Centre for Explosion and Impact (METFAZ)
• Iran Composites Institute (ICI), Iranian University of Science and Technology
• Defence Technology and Science Research Centre (DTSRC)
• Organisation of Defensive Innovation and Research (SPND)
• Institute of Applied Physics/ Physics Research Institute
• Technology Cooperation Office (TCO) of the Iranian President's Office
(aka Center for Innovation and Technology, CITC).
چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
اینجا که نوشته صنعتی شریف، شهیدبهشتی، علم و صنعت و و و مشمول تحریم هستن یعنی چی (((((:

من خیلی مهندسی مکانیک و شیمی رو دوست داشتم ولی احتمال اینکه دولتی تهران بیارم حداقل برای مکانیک صفره ولی خوارزمی و قزوین بهم گفتن می تونم بیارم
اگه کرجی نیستی، خوارزمی نرو

من دو تا از دوستام مکانیک قزوینن، خیلی راضی ان
شیمی علموصم دیدم رضایت دارن ولی جو بچهای ورودی ۴۰۳ انگاری خوب نبوده، اگه قاطی جو نمیشی، گزینه خوبیه

بین مهندسی صنایع شریف و مهندسی کامپیوتر علم و صنعت کدوم؟ (رشته اولویت پایین تر دانشگاه بهتر و رشته اولویت بالاتر دانشگاه پایین تر)
واقعا جفتش، اخه سوالت خیلی کلیه

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
اینجا که نوشته صنعتی شریف، شهیدبهشتی، علم و صنعت و و و مشمول تحریم هستن یعنی چی (((((:
از یه سالی که دقیقا یادم نیست چه سالی بودن، یه سری دانشگاه ها بخاطر فعالیت هاشون تحریم شدن
اونقدر من ندیدم مسئله بزرگی باشه ولی خب یکم حساسیت تو بعضی رشته ها ایجاد کرد

بنظرتون منطقیه رشته های غیر مهندسی بزنم صرفا که دولتی تهران بیارم؟ با بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟

دیروز دو تا مهندس بودیم داشتیم باهم صحبت میکردیم هر دو میگفتیم عجب اشتباهی کردیم مهندسی زدیم این همه سختی کشیدیم تهشم هیچی. تازه من 15 سال پیش مهندسی زدم. شما تازه الان دارید به مهندسی فکر می کنید؟ غیر از مهندسی کامپیوتر و مقداری مهندسی صنایع بقیه شون تو ایران واقعا ناامیدتون میکنن.

اقتصاد شریف بزنید. لیسانس آورده. فرصت بی نظیریه. مخصوصا امسال که کمتر کسی خبر داره.

ببین
این دوتا رشته که میگی‌ زمین تا آسمون باهم فرق دارن.
کسی که‌ کامپیوتر میخواد بخونه منطقیه همه ی دانشگاهای‌ تهران رو کامپیوترا شو اولویت بده به رشته.
من بایاس داره نظرم چون کامپیوتر فقط می خواستم.و به علم و صنعت اولویت میدادم
علم و صنعت دانشگاه خوبیه جدی.نمی ارزه اگر کامپیوتر می خوای بیخیال شی بری شریف صنایع بزنی.

دیروز دو تا مهندس بودیم داشتیم باهم صحبت میکردیم هر دو میگفتیم عجب اشتباهی کردیم مهندسی زدیم این همه سختی کشیدیم تهشم هیچی. تازه من 15 سال پیش مهندسی زدم. شما تازه الان دارید به مهندسی فکر می کنید؟ غیر از مهندسی کامپیوتر و مقداری مهندسی صنایع بقیه شون تو ایران واقعا ناامیدتون میکنن.

اقتصاد شریف بزنید. لیسانس آورده. فرصت بی نظیریه. مخصوصا امسال که کمتر کسی خبر داره.
برای کسی که علاقه ی مشخصی نداره حرفتون درسته. ولی خب از دور گفتن‌‌ اینکه برو فلان رشته رو بخون راحته. طرف میخواد کار کنه،کسب درآمد کنه و درس بخونه توی اون رشته.برای همه ی زندگیش.

نمیگم علاقه همه چیه ولی من دوست ندارم خودم فضای این رشته هارو.حتی ترجیحم بود ریاضی بزنم و با تلاش خودم واحدام اینارو برم سمت علوم کامپیوتر و این ها تا بخوام اقتصاد بخونم.

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
الحمدالله حداقل تحریم نیستیم😅

ولی اینا برا کل دانشگاه نیست برای رشته های خاصه مثل گرایش ها خاص فیزیک که قبلا هم تحریم بود

• لایک
امتیازات: Raha~
بنظرتون منطقیه رشته های غیر مهندسی بزنم صرفا که دولتی تهران بیارم؟ با بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟
اگر تهرانی هستی شاید یکم این استدلال قابل بحث باشه ولی اگر صرفا میخوای بیای تهران اصلا این اشتباه رو نکن

فردوسی مشهد و صنعتی اصفهان خیلی خوبن فقط چون تهران نیستن شاید رتبه خیلی بالا نخوان ولی از خواجه و بهشتی واقعا بهترن تو اکثر رشته ها

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
ببین متن رو کامل بخون حتی گفته باید ارزیابی بشه اون شخص و میشه درخواست معافیت از تحریم داد
این تحریما مربوط به اتحادیه اروپاست و من ندیدم برای امریکا و کانادا در این مورد کسی گلایه کنه. کشور به کشور هم برخوردشون متفاوته بعضیا اونقدر سختگیری ندارن یا بعضیا فقط درمورد ریسرچرها حساسیت دارن نه اونایی که برای ارشد اقدام میکنند. همینطور اصلا این مسئله بیشتر درمورد رشته و حتی گرایش حساستره تا دانشگاه. من چون بحث هوافضا بود نوشتمش

من نمیدونم دقیقا چطور ارزیابی میکنند یا چند درصد واقعا رعایت میکنند، اینجا که میدونم برای دکترا بچه ها گلایه داشتن که مرحله اخر بعد از تایید استاد دانشگاه ریجکتشون کرده اما ارشدها هیچ موقع گلایه نکردند. صرفا برای اطلاع داشتن نوشتمش

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
الحمدالله حداقل تحریم نیستیم😅

ولی اینا برا کل دانشگاه نیست برای رشته های خاصه مثل گرایش ها خاص فیزیک که قبلا هم تحریم بود
اون قبلیا که همیشه بوده و هست ربطی به دانشگاه هم نداره. اینا برای کل دانشگاه هست ولی اونی که یه مقطع درس خونده رفته فکر نکنم به مشکل بخوره بیشتر شاید بحث دانشگاه به عنوان یه موسسه، کارمنداش و اونایی که affiliation اونجا رو دارند باشه، مثلا تو مقاله ای جایی

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
Back
بالا