moshiri
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بندر
- مدال المپیاد
- زکی!
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
ولی همچنان دارم دربارش تحقیق میکنم امیدوارم به نتیجه برسه، فضای رشتش مباحث جالب و دل و روده ی زیادی توشه!
درسته که پول همه چیز نیست و علاقه هم خیلی مهمه،اما این علاقه چقد میتونه بمونه؟،وقتی کسی بخاطر رشتت اون احترام لازمو نمیزاره،وقتی میبینی کسی که شغل ازاد داره یا دوستات که رفتن پزشکی یا دندون پزشکی حقوق 1ماه تو رو 1روزه درمیارن،دلت میگیره و علاقه رنگ میبازه،من تحقیق کردم دیدم برزیل که این همه دامپروریش گردن کلفته تعداد دانشکده های دامپزشکیش زیر10تاست ما اینهمه دانشکده دامپزشکی داربم علی رغم عدم تناسب با حجم دامپروری و نیاز کلی ملت،فک میکنم واسه دندون هم تا چندسال دیگه همین وضع پیش بیاد هر چند تو دندون میشه با رفتن به شهرای کوچیک مشکل رو حل کرد و کسی هم حتی اگه بیکار باشی اجازه نمیده به خودش چپ نگات کنه ولی دامپزشک بیچاره که اندازه دندونپزشک زمان تحصیلشه و دکتری هم گرفته اون احترام لازمو هرگز نداره و حتی یه پرستار با سطح دانش و زمان تحصیل کمتر میتونه تو بحث مالی گاها ازش موفقتر باشه،اینا حقایق تلخ حاصل سوءمدیریت جامعس ،من فک میکنم باید منطقی فکر کرد،به نقل از ســــارا :یه توصیه کلی به همه بچه ها :
ببینید دوستان عزیز ، من انکار نمیکنم که موقع انتخاب رشته باید به فاکتور هایی مث میزان اشتغال و حقوق و ... توجه کرد.
اما حقیقتا از نظر من خیلی اشتباهه که آدم صرفا بخواد رو این ملاک ها تصمیم بگیره.
فراموش نکنیم که از اون دانشمندای خیلی خیلی خفن بگیر که همه میشناسیمشون و تو کتابا اسمشون رو خوندیم ، تا همون مثال هایی که از آشناهای دور و برمون داریم ، همه فاکتور علاقه و سخت کوشی رو داشتن.
از اون دوست عزیزی که من میشناختم که به کارهای مربوط به بیمارستان علاقه داشت و رفت پرستاری خوند و فوق و دکتری اش رو گرفت و الانم توی سن کم به عنوان یکی از شاخ ترین اساتید دانشکده شون به حساب میاد.
یا تو خانواده کسی بود که رفت مهندسی کشاورزی گرفت ، دکتری اش رو خارج از کشور گرفته الان و موقعیت شغلی خوبی هم داره.
کلی فیزیوتراپیست های موفق و باسواد.
همه ی این چیزایی که من گفتم اگر بخوای از اول با فاکتور فقط " شغل و درامد و بازار کار" نگاهشون کنی.اصلبا باید وردارن این رشته ها رو که !!!! چون هیشکی نمیره.
یه کم باز تر فکر کنید بچه ها.دانشگاه تازه اول مسیر شماست.تازه جاییه که باید تلاش رو شروع کنید تا منتهی به سواد و درک درست بشه.نهایتا هم کار و پول و چیزایی که مد نظرتونه.
تنها مللاکتون پول و کار نباشه.لطفا.
اگر هم تنها ملاکتون اینه مطمین باشید اینارو عملکرد تون توی دانشگاه مشخص میکنه.نه رادیولوژی رفتن یا پرستاری رفتن.
ولی همچنان دارم دربارش تحقیق میکنم امیدوارم به نتیجه برسه، فضای رشتش مباحث جالب و دل و روده ی زیادی توشه!