من یه دوست دارم که همراه شوهرش کاردرمانی بوده رشته شون، اینا از سال دوم به بعد شروع به کار کردن هبچ وقتم بیکار نبودن، با پارتی هم سرکار نرفتن.به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :اقا در باب رشته های توانبخشی
کاردرمانی و گفتار درمانی و مخصوصا اولی
اطلاعاتی درباره ی
اینده شغلی
و درامد و
میزان بیکاری و
و وضعیا حداقل 6.7 سال ایندشون
دارین؟
به نقل از F@|-|!mEh :چندتا رشته معرفی کنید که درآمدش خوب باشه ، دارو و پزشکی و دامپروشکی نه ، رشته های دیگه که کمتر توجه میشه رتبه های بالاتری (بدتر یعنی ) هم میگیرن ، که در آمدش نسبت به کارش خیلی خوب باشه !
به نقل از .شبنم. :اگه اطلاعی در مورد درس ها و واحدهای تئوری یا عملی رشته زیست سلولی مولکولی دارین دریغ نکین بشدت نیازمندیم
به نقل از Mahnia :بیوتکنولوژی ناپیوسته رو کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟ شرایط برای رفتن به مقاطع بالاترش چقدر سخته؟
به نقل از نیلوفـر :بیوتک ناپیوسته الان یک دو ساله ارائه میشه توی دانشکدهی زیستشناسی دانشگاه تهران، به عنوان پنجمین گرایش زیستشناسی. هیچ تفاوتی هم با چهار گرایش دیگه نداره و اساساً یک مسئلهای که خیلی مهمه اینه که با اینکه عنوان گرایش «بیوتکنولوژی»اِه، هیچ ربطی به رپارتمان بیوتکنولوژی دانشگاه تهران که بچّههای بیوتک دکترای پیوسته اونجا درس میخونن نداره؛ کلّاً همهی پیوندهاش با خود دانشکدهی زیستشناسیه. شرایط رفتن به مقطع بالاترش هم مثل بقیه گرایشهاست، باید کنکور ارشد بدید یا اینکه با داشتن معدّل بالا و شاگرد اوّل بودن مستقیم برید برای ارشد، که گرایشهای ارشدش هم مثل باقی گرایشهای ارشد زیستشناسی هستن و تفاوتی نداره.
به نقل از قـاصـدکـــ :هیچی نمی دونم .
احساس می کنم که نمی تونم تو این فرصت عاقلانه تصمیم بگیرم .
از یه طرف درآمد و مستقل شدن برام مهمه ،
از طرف دیگه نمی دونم الان زیادی خوشبینم یا می تونم با درسای حجیم پزشکی کنار بیام .
این نکته رو هم بگم که به درس خوندن ِ خیلی زیاد عادت ندارم و سر همین مسئله سال کنکورم خیلی اذیت شدم .
با این وضع ممکنه برم پزشکی ببُرم ؟
درمورد ِ دندون ،
کار ِ دستم قویه ، ولی وقتی وارد دندون پزشکی میشم حس می کنم چقدر بدبختی ِ بزرگیه که صب تا شب توی یه مطب کوچیک یه کار یکنواختُ انجام بدی .
چه کنم ؟
منطقه ي١ ديگه؟ براساس سال پيش نه!به نقل از MHO :دوستان،من با رتبه 2700،داروسازی پردیس مشهد قبول میشم؟تشکر
به نقل از M!ss Perfect :بین الملل های پزشکی و دندان ترمی چنده ؟ اردبیل و بقیه
بعد میشه کسی رتیه قبولی رو نیاره ولی بره بین الملل ؟
درصورتي موافقت هردو دانشگاه يني هم مبدا هم مقصد امكان داره!به نقل از MHO :بچه ها کسی درباره شرایط انتقال بین پردییس های کشور خبر داره؟مثلا از تهران ب مشهد
بله تا ترم اخر اخر! دقيقا! دوران علوم پايه كمتره! ولي تو بيمارستان بيشتر ميشه! ٢-٣ تومني مياد روش!به نقل از MissMarvelous :بچه ها پرديس دانشگاه ها - مثلن پرديس پزشكى تهران :- " - تا ترم آخر شهريه ميگيرن؟ يعنى وقتى انترن شدى هم هى اضافه ميشه به شهريه ت؟
بعد اين كه الان مثن همين پرديس تهران پزشكى پارسالش شهريه ثابت سالى ٢٢تومن بوده، اين تا ته دوره پزشكى با احتساب اضافه شدناش و اينا حدود چند درمياد؟ يا هر جاى ديگه كلن. : دى
به نقل از negar.mr :بله تا ترم اخر اخر! دقيقا! دوران علوم پايه كمتره! ولي تو بيمارستان بيشتر ميشه! ٢-٣ تومني مياد روش!
نه ببين ترمي ازت ميگيرن! بهشتي دوستام هستن الان! دندونش ٩.٨ ميگيره پزشكيش سال اول ٨.٥ گرفته! ولي خب خرج خوابگاه و سلف هم هس! سلف چن برابره!
بهشتي گرونترينه! البته پزشكي شيراز گرون تره! ٩ تومنه! چون دانشكده ي جداگونه زدن واسش! هر يوني يه قيمتي داره ميگيره