• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

کسی میتونه کمک کنه؟ 248 منطقه سه کجا قبول میشه؟
تجربی

ضمنا ژنتیک متفاوته از سلولی مولکولی
ژنتیک رو فقط ازاد داره و عیر انتفاعیا، گویا مباحث متفاوتی دارند.
از دو سال پیش تا حالا اسم ژنتیک رو تو دفترچه تغییر دادن و کردن زیست شناسی سلولی مولکولی،دو سال پیش تو پرانتز ژنتیک هم نوشته شده بود که سال پیش برداشتنش دیگه
اونی که تو میگی مهندسی ژنتیکه
رشته ای که الان به اسم ژنتیک شناخته میشه برای ارشد میشه دیگه که کسی بخواد باید از طریق زیست شناسی بره

سلام بچه ها، یکی از اقوام 350 منطقه1 آورده بومی تهرانه بنظرتون پزشکی های شهر تهرانو قبول میشه؟

بچه ها برای داروسازی شهید بهشتی بهتره یا تهران؟ :S

و در کل مستقل از رشته کدوم دانشگاه از لحاظ محیط و موقعیت و اینا بهتره؟ :S
سه تا برتر دارو به ترتیب:
تهران
آزاد تهران_ آره درسته!!!_
بهشتی
سلام بچه ها، یکی از اقوام 350 منطقه1 آورده بومی تهرانه بنظرتون پزشکی های شهر تهرانو قبول میشه؟
پسر که عمرا
دختر هم فکر نکنم بشه...۹۵ که نشد...
البته منظورت رو از بومی نفهمیدم...این اطلاعات بالا برا کسیه که ساکن تهرانه...
+
درسته کسی نپرسیده اما من سوال نپرسیده رو هم جواب میدم...:D

معرفی دانشکده‌های برتر دندان‌پزشکی ایران در سال۲۰۱۹ بر اساس رده‌بندی موضوعی #شانگهای (#دانشکده_دندانپزشکی_تهران برای سومین سال پیاپی در صدر قرار گرفت)
سایت نظام #رتبه_بندی_شانگهای که یکی از معتبرترین منابع رتبه‌بندی‌ دانشگاهی جهان است رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های برتر دنیا را در سال ۲۰۱۹ منتشر کرد. بر این اساس نام سه دانشکده دندانپزشکی از ایران در فهرست ۵۰۰ دانشکده دندانپزشکی برتر دنیا قرار گرفته است. شاخص‌های رتبه‌بندی شانگهای بر اساس چهار معیار کیفیت آموزش، کیفیت اعضای هیات‌علمی، خروجی‌های پژوهشی و سرانه عملکرد دانشگاه است.
۱- دانشکده دندانپزشکی تهران ( بین ۱۵۱ -۲۰۰ )
۲- دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی (۲۰۱-۳۰۰)
۳- دانشکده دندانپزشکی آزاد تهران ( ۲۰۱ -۳۰۰)

منبع: پایگاه خبری دندانه @dandanechannel

یه مطلب خیلی مهم. امسال سنجش مناطق عوض کرده. خیلی از شهرها از منطقه دو شدن منطقه سه. مثل فسا و چند شهر دیگه....
الان من داخل کارنامه دیدم
98.png

این بخش رو ، یعنی امسال حدود 43 درصد شرکت کننده ها از منطقه سه هستن! در حالی که پارسال و سال های قبل تر خیلی کمتر بودن!
(پارسال منطقه دو که شلوغ ترین سهمیه بوده 40 درصد بود)
حال چه کنیم؟ :|

یه مطلب خیلی مهم. امسال سنجش مناطق عوض کرده. خیلی از شهرها از منطقه دو شدن منطقه سه. مثل فسا و چند شهر دیگه....
الان من داخل کارنامه دیدم
98.png

این بخش رو ، یعنی امسال حدود 43 درصد شرکت کننده ها از منطقه سه هستن! در حالی که پارسال و سال های قبل تر خیلی کمتر بودن!
(پارسال منطقه دو که شلوغ ترین سهمیه بوده 40 درصد بود)
حال چه کنیم؟ :|

منطقه 2 ، شده 220 هزار نفر ((:
بیچاره منطقه یکیا :| چقدر کمن .

ببین الان طبق این صحبتت ، احتمالن بهتر از پارسالیا میشه پذیرشها . ینی ی دانشگاه بیا بالاتر تو احتمالاتت .

سلام به همه.
میخوام براتون از گرایش های زیست شناسی و خود زیست شناسی دانشگاه تهران صحبت کنم. و بطور مخصوص از گرایش خودم :دی
زیست شناسی تو دانشگاه تهران در پنج تا گرایش ارائه میشه. میکروبیولوژی، سلولی و مولکولی، زیست فناوری، گیاهی و جانوری.
که به طور کلی از حدود 140 واحدی که پاس میکنین در طول دوره ی کارشناسی 40 واحدش متفاوته با گرایش دیگه. 100 واحد بین همه ی گرایش ها مشترکه. ولی مثلا میکروبیولوژی و سلولی تو 17 واحد متفاوتن از هم. و اکثر کلاس ها هم مشترکه بین گرایش ها.
در انتها هم با توجه به چیزهایی که من از سال بالایی ها و اساتید شنیدم در آخر مدرک گرایش ها هیچ تفاوتی با هم نداره .
گرایشی که شما انتخاب میکنید برای دوره ی کارشناسی به علاقه ی شخصی خودتون ، نحوه ی ارائه ی گرایش تو دانشگاه و اساتید تخصصی گرایش بستگی داره. که من خودم با توجه به این ها گرایش گیاهی رو انتخاب کردم و خیلی ام راضی ام.^.^
امکان تغییر گرایش هم وجود داره تو دانشگاه تهران. ولی مشروطه تغییر گرایش که چون دقیق اطلاع ندارم صحبت بیشتر راجع بهش نمیکنم.
تا اینجا مسئله یا سوالی بود بپرسین . بقیه حرف ها بمونه برای پست بعد : )

فک‌ کنم جاهای خوبی بیاری
من نیاوردم، یکی از فامیلا آورده، من نمیفهمم مثلا رتبه ۲۰۰ منطقه یک بودن بهتره یا منطقه ۳ بودن؟
بعدم اینکه یکی از فامیلامون پارسال ۲۸۰ منطقه سه اورده بود پزشکی اردبیل قبول شد، منظور همچینم جاهای خوبی نیست:D

Back
بالا