Elaheh_nas
کاربر حرفهای
کسی میتونه کمک کنه؟ 248 منطقه سه کجا قبول میشه؟
تجربی
تجربی
فک کنم جاهای خوبی بیاریکسی میتونه کمک کنه؟ 248 منطقه سه کجا قبول میشه؟
تجربی
از دو سال پیش تا حالا اسم ژنتیک رو تو دفترچه تغییر دادن و کردن زیست شناسی سلولی مولکولی،دو سال پیش تو پرانتز ژنتیک هم نوشته شده بود که سال پیش برداشتنش دیگهضمنا ژنتیک متفاوته از سلولی مولکولی
ژنتیک رو فقط ازاد داره و عیر انتفاعیا، گویا مباحث متفاوتی دارند.
سه تا برتر دارو به ترتیب:بچه ها برای داروسازی شهید بهشتی بهتره یا تهران؟ :S
و در کل مستقل از رشته کدوم دانشگاه از لحاظ محیط و موقعیت و اینا بهتره؟ :S
پسر که عمراسلام بچه ها، یکی از اقوام 350 منطقه1 آورده بومی تهرانه بنظرتون پزشکی های شهر تهرانو قبول میشه؟
رتبتو تو نرم افزار انتخاب رشته کانون زدم دیروز با اجازهبا 213 منطقه 3 ممکنه پزشکی شیراز یا اصفهان نیمسال 2 قبول شم؟
یه مطلب خیلی مهم. امسال سنجش مناطق عوض کرده. خیلی از شهرها از منطقه دو شدن منطقه سه. مثل فسا و چند شهر دیگه....
الان من داخل کارنامه دیدم
این بخش رو ، یعنی امسال حدود 43 درصد شرکت کننده ها از منطقه سه هستن! در حالی که پارسال و سال های قبل تر خیلی کمتر بودن!
(پارسال منطقه دو که شلوغ ترین سهمیه بوده 40 درصد بود)
حال چه کنیم؟
من نیاوردم، یکی از فامیلا آورده، من نمیفهمم مثلا رتبه ۲۰۰ منطقه یک بودن بهتره یا منطقه ۳ بودن؟فک کنم جاهای خوبی بیاری
من نیاوردم، یکی از فامیلا آورده، من نمیفهمم مثلا رتبه ۲۰۰ منطقه یک بودن بهتره یا منطقه ۳ بودن؟
بعدم اینکه یکی از فامیلامون پارسال ۲۸۰ منطقه سه اورده بود پزشکی اردبیل قبول شد، منظور همچینم جاهای خوبی نیست
سلام. من هم پارسال میخواستم با همین دید یکی از رشته های علوم پایه انتخاب کنم که بعد اپلای بگیرم و.... . خب این روزا هم خیلیا اپلای میگیرن ولی خب این یک روی سکه است اگر نشد چی؟ (چون خیلیا هم نمیتونن!) اگر شرایط کشور جوری تغییر کرد که امکان اپلای کلا از بین رفت چی(ما در ایران زندگی میکنیم )؟به نظرتون انتخاب رشته با تصور اینکه اپلای میکنم کار درستیه؟! یعنی بدون درنظر گرفتن شرایط رشته تو ایران.
چون من به رشته های پیرا پزشکی علاقه ندارم و بیشتر به علوم پایه و رشته های پژوهشی علاقه دارم رتبم حدود 4000 منطقه دو هست اولش احساس میکردم خب علوم پایه میزنم تهش میرم ولی الان یکم ترسیدم از اینکه نتونم دانشگاه خوبی پذیرش بگیرم میشه لطفا کمکم کنید؟
اگه شرایط مالی استیبل و خوبی دارین و از قصد اپلایتون مطمئنین انتخاب رشتههای علومایه ریسکی هست که من شخصاً میپذیرفتمش.به نظرتون انتخاب رشته با تصور اینکه اپلای میکنم کار درستیه؟! یعنی بدون درنظر گرفتن شرایط رشته تو ایران.
چون من به رشته های پیرا پزشکی علاقه ندارم و بیشتر به علوم پایه و رشته های پژوهشی علاقه دارم رتبم حدود 4000 منطقه دو هست اولش احساس میکردم خب علوم پایه میزنم تهش میرم ولی الان یکم ترسیدم از اینکه نتونم دانشگاه خوبی پذیرش بگیرم میشه لطفا کمکم کنید؟
شما به عنوان دانشجوی زیست شناسی موظفید دروس شیمی ،ریاضی، فیزیک و آمار علاوه بر درس هایی که اختصاصاٌ به زیست شناسی و گرایشتون مربوط میشن پاس کنید. پس فکر نکنین هیچ جوره میتونین از دست ریاضی و فیزیک در برین : ))سلام به همه.
میخوام براتون از گرایش های زیست شناسی و خود زیست شناسی دانشگاه تهران صحبت کنم. و بطور مخصوص از گرایش خودم
زیست شناسی تو دانشگاه تهران در پنج تا گرایش ارائه میشه. میکروبیولوژی، سلولی و مولکولی، زیست فناوری، گیاهی و جانوری.
که به طور کلی از حدود 140 واحدی که پاس میکنین در طول دوره ی کارشناسی 40 واحدش متفاوته با گرایش دیگه. 100 واحد بین همه ی گرایش ها مشترکه. ولی مثلا میکروبیولوژی و سلولی تو 17 واحد متفاوتن از هم. و اکثر کلاس ها هم مشترکه بین گرایش ها.
در انتها هم با توجه به چیزهایی که من از سال بالایی ها و اساتید شنیدم در آخر مدرک گرایش ها هیچ تفاوتی با هم نداره .
گرایشی که شما انتخاب میکنید برای دوره ی کارشناسی به علاقه ی شخصی خودتون ، نحوه ی ارائه ی گرایش تو دانشگاه و اساتید تخصصی گرایش بستگی داره. که من خودم با توجه به این ها گرایش گیاهی رو انتخاب کردم و خیلی ام راضی ام.^.^
امکان تغییر گرایش هم وجود داره تو دانشگاه تهران. ولی مشروطه تغییر گرایش که چون دقیق اطلاع ندارم صحبت بیشتر راجع بهش نمیکنم.
تا اینجا مسئله یا سوالی بود بپرسین . بقیه حرف ها بمونه برای پست بعد : )
برای اپلای خب کارت سخته. اول از همه بایستی دانشجوی خیلی خوبی باشی و اولین قدم برای این داشتن نمره ی های بالاس. که خب چرا میگم سخته؟ اگه دانشگاه تهران بیای میفهمی نمره گرفتن چقدر سخت میتونه باشه از امتحان های استاد ها!به نظرتون انتخاب رشته با تصور اینکه اپلای میکنم کار درستیه؟! یعنی بدون درنظر گرفتن شرایط رشته تو ایران.
اتفاقا خوشبحال منطقه سه میشه که..مطمئن باشین همیشه ظلم در حق منطقه یک و نهایتا دو هست و نه ۳:/منطقه 2 ، شده 220 هزار نفر ((:
بیچاره منطقه یکیا چقدر کمن .
ببین الان طبق این صحبتت ، احتمالن بهتر از پارسالیا میشه پذیرشها . ینی ی دانشگاه بیا بالاتر تو احتمالاتت .
خواهش گلم : ) من بعد از مدت های مدید آنلاین شدم که توضیح بدم اصلاً. : )اول اینکه خیلی ممنون که با حوصله توضیح میدید :)
نترس از هیچی : ) فقط بایستی پوست کلفت باشی. : ) در کل درسخون بودن پوئن مثبته. شما اگه خوب درس بخونی به احتمال خیلی بالا نمره ی خوب میگیری. ولی خب سختی ش اینجاست که شما مثلا استاد غیرمنطقی گیرت بیفته، نوع سوالا استاندارد نباشه و اینا.درمورد نمره ی بالا تو دانشگاه خوب گرفتن اینجا قبلا سوال کردم گفتن که سخته راستش این یکم منو میترسونه ولی در کل بچه درسخونیم :)
ساعت مطالعم تو دوران کنکور و قبلش بالا بود علاقمم زیاده ینی حداقل نسبت به رشته های پیراپزشکی که بیشتره ولی خیلیا گفتن فقط درسخون بودن تضمینی ایجاد نمیکنه و خب خیلی سردرگم شدم ...
خب سوال خیلی سختی پرسیدی! برای من جواب دادنش سخته و بنظرم انقدر آپشن های جذاب وجود داره که خودم همچنان سردرگمم. اگه به طور مخصوص گرایش خودم مدنظرته من به خیلی چیز ها فکر میکنم. یه چند تاش رو میگم الآن.میدونم توقع زیادیه ولی اگه ممکنه میشه از هدف اینده خودتون بگین؟صرفا می خوام بدونم چه اپشنایی وجود داره تو این رشته :)
روابط
اتفاقا خوشبحال منطقه سه میشه که..مطمئن باشین همیشه ظلم در حق منطقه یک و نهایتا دو هست و نه ۳:/
احتمالا ظرفیت پذیرش منطقه سه رو دو برابر میکنن مثلا
نمیدونم چرا واژه اتفاقا رو به کار بردممن کجا گفتم بد ب حال منطقه سه !؟