• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نقل از sampadi77 :
سلام!
کسی در مورد دانشگاه تهران خوابگاهش اطلاعات داره؟
سلام
دانشگاه ها خوابگاه های مختلفی دارند جاهای مختلف. هرکدومشم یه جوره! حتی در بهترین خوابگاه هم ممکنه بدشانسی بیاری هم اتاقیت بد باشه یا اینکه تعدادتون زیاد باشه یا ...

سلام به نظرتون ارزش داره من داروسازی دانشگاه شهر خودم یا اورمیه یا هم زنجان رو ول کنم و برم بیوتکنولوژی ناپیوسته تهران یا شهید بهشتی ؟
خب دانشگاه ها و شهر تهران رو از بچگی دوست داشتم ، وکلا احساس میکردم آیندم اونجا و رویاهامم اونجابود و اصلنم تصور نمیکردم بقیه زندگیم تو شهر خودمون باشه ، #فرار_از_خانواده_وشهر ، و دنبال زندگی مستقلم
ولی بیوتک امتحان ارشد داره ، آیندش ریسکه ، کلا شاگردای مشغول به تحصیلش خیلی کمه ، مشکلات خوابگاه داره ، و دارم رشته ی دکتری رو ول میکنم ! شایدم از نظر بقیه رشته جالبیم نباشه حتی !
واقعا دارم دیوانه میشم :|

به نقل از تـامیــلـا :
سلام به نظرتون ارزش داره من داروسازی دانشگاه شهر خودم یا اورمیه یا هم زنجان رو ول کنم و برم بیوتکنولوژی ناپیوسته تهران یا شهید بهشتی ؟
خب دانشگاه ها و شهر تهران رو از بچگی دوست داشتم ، وکلا احساس میکردم آیندم اونجا و رویاهامم اونجابود و اصلنم تصور نمیکردم بقیه زندگیم تو شهر خودمون باشه ، #فرار_از_خانواده_وشهر ، و دنبال زندگی مستقلم
ولی بیوتک امتحان ارشد داره ، آیندش ریسکه ، کلا شاگردای مشغول به تحصیلش خیلی کمه ، مشکلات خوابگاه داره ، و دارم رشته ی دکتری رو ول میکنم ! شایدم از نظر بقیه رشته جالبیم نباشه حتی !
واقعا دارم دیوانه میشم :|
سلام
به نظر من اولين چيزي كه مهمه علاقه و بعدم هدف تون توي آينده هست.
داروسازي رشته اي هست كه به نظرم توي اولين مرحله علاقه ميخواد و درساش هم به اندازه ي پزشكي سخته
در حالت كلي منم دقيقن دنبال دوري از خانواده و استقلال و اين حرفا بودم اون زمان :D [ دو سال قبل :| ]
و فكر مي كردم لزومن اين استقلال و دوري بايد در تهران به دست بياد حتمن
در حالي كه رتبه ام خب نرسيد و ي شهر كوچيك تر رفتم و بايد بهتون بگم اون نياز به دوري و استقلال و آزادي همه اش توي اون شهر كوچيك
كه چهار ساعتم با شهر خودم فاصله داشت برآورده شد و خ هم از انتخابم شادِمان بودم :D
چون هم دور از خانواده بودم مستقل بودم [آرزوي جواني :D] و هم نزديك شهر خودم كه احيانن توده ي لباس هاي چرك رو به افزايش گذاشت راحت بتونم برگردم خونه :D
در نتيجه اگر فكر ميكني ممكنه در شهر كوچيك نياز ِ به دوري و استقلال برآورده نشه به نظرم اشتباهه :D

به نقل از سـوگـنـد :
سلام
به نظر من اولين چيزي كه مهمه علاقه و بعدم هدف تون توي آينده هست.
داروسازي رشته اي هست كه به نظرم توي اولين مرحله علاقه ميخواد و درساش هم به اندازه ي پزشكي سخته
در حالت كلي منم دقيقن دنبال دوري از خانواده و استقلال و اين حرفا بودم اون زمان :D [ دو سال قبل :| ]
و فكر مي كردم لزومن اين استقلال و دوري بايد در تهران به دست بياد حتمن
در حالي كه رتبه ام خب نرسيد و ي شهر كوچيك تر رفتم و بايد بهتون بگم اون نياز به دوري و استقلال و آزادي همه اش توي اون شهر كوچيك
كه چهار ساعتم با شهر خودم فاصله داشت برآورده شد و خ هم از انتخابم شادِمان بودم :D
چون هم دور از خانواده بودم مستقل بودم [آرزوي جواني :D] و هم نزديك شهر خودم كه احيانن توده ي لباس هاي چرك رو به افزايش گذاشت راحت بتونم برگردم خونه :D
در نتيجه اگر فكر ميكني ممكنه در شهر كوچيك نياز ِ به دوري و استقلال برآورده نشه به نظرم اشتباهه :D
و اینکه احتمال قیولی داروی شهر خودم هست ، که بعد دانشگاه تهران از شهید بهشتیم جولوعه ، چقد حماقت محسوب میشه اگه ولش کنم و بزنم اورمیه ؟ در مقابل استقلال و این حرفا :دی
شما خودتون همون رشته شهرتون قبول میشدین ؟

به نقل از تـامیــلـا :
و اینکه احتمال قیولی داروی شهر خودم هست ، که بعد دانشگاه تهران از شهید بهشتیم جولوعه ، چقد حماقت محسوب میشه اگه ولش کنم و بزنم اورمیه ؟ در مقابل استقلال و این حرفا :دی
استقلال براتون مهم تره یا علم ؟ بچه های بومی، از نظر درسی خیلی جلوترند معمولا، چون شرایطشون خوبه،
خوابگاه اذیت میکنه، هرچقدر هم بتونی خودت رو تطبق بدی!

به نقل از نورا. :
استقلال براتون مهم تره یا علم ؟ بچه های بومی، از نظر درسی خیلی جلوترند معمولا، چون شرایطشون خوبه،
خوابگاه اذیت میکنه، هرچقدر هم بتونی خودت رو تطبق بدی!
به نظرم میاد استقلال ، چون احساس میکنم اونجت هم میشه درس خوند
البته خب اطلاعاتم درمورد شرایط زندگی خوابگاه اونم اورمیه زیاد نیست

• لایک
امتیازات: a17

به نقل از تـامیــلـا :
به نظرم میاد استقلال ، چون احساس میکنم اونجت هم میشه درس خوند
البته خب اطلاعاتم درمورد شرایط زندگی خوابگاه اونم اورمیه زیاد نیست
میشه درس خوند اما سخت، تو خوابگاه، سر و صدا واقعا زیاده، هرچقدر هم کم باشه!
مجبور خواهید بود خودتون رو با افراد جدیدی وفق بدید که .. اعضای یک خانواده هرچقدر هم از نظر اخلاقی با هم متفاوت باشن، باز هم شبیه هستند!
غذاهاتون همیشه حاضره، ما که دبیرستانی بودیم سر سفره فقط حضور داشتیم، الان باید بری صف غذا هم بایستی! (حالا بعضی روزها غذا ندارن ولی من معمولا برمیگشتم خونه آخره هفته ها رو)
غذای دانشگاه ما که ادویه ش هم زیاد بود، تنوع هم کم، یعنی یه لیست یک هفته ای برای کلِ ترم، از غذا خوردن میفتین! یعنی سیر میشید کلا از غذا!
مجبور خواهید بود ظرف بشورید و زود زود وسایلهاتون رو مرتب کنید!!!! (من اتاقم معمولا ریخت و پاش ه و معمولا با این ریخت و پاش ارامش دارم!)
تو خونه معمولا آدم میتونه هرساعتی بخوابه و هر موقع دلش خواست درس بخونه، ولی تو خوابگاه اینجور نیست!
من خوش خوابم و خوابم میبرد،ولی اتاقمون شلوغ بود،صبح ها که از خواب بیدار میشدم واقعا خسته بودم! ربطش میدادم به روشنایی و صدای زیاد،

کلا خوابگاه خوب نیست. هرچقدر هم خوب باشه.

* من مشکلات ساختمان خوابگاه رو هم نمیگم.

سلام
میشه به ترتیب رتبه ی مورد نیاز بچینین?
پزشکی شهید بهشتی ورودی مهر
پزشکی شهید بهشتی ورودی بهمن
پزشکی ورودی مهر شیراز
دندان شهید بهشتی
دندان تهران
بیوتک تهران

بیوتک تهران یا پزشکی شهرِ کوچیک؟ :/