فاصله هرکدوم از اینا تا شهر خودتون چند ساعته؟اگه لطف کنید بگید از این چهار تا شهر شمال کدوم یکی برا زندگی مناسب تره و دانشگاه بهتری داره؟
گرگان ساری رشت و بابل
قطعا بابل:- "اگه لطف کنید بگید از این چهار تا شهر شمال کدوم یکی برا زندگی مناسب تره و دانشگاه بهتری داره؟
گرگان ساری رشت و بابل
از هاکان بپرسکسی از دانشگاه علوم پزشکی سمنان اطلاع داره؟چجور دانشگاهیه؟سطح علمی و خوابگاه و سلف و ...
گرگان شهر خوب و با امکاناتی هست من ۱۲ سال از زندگیمو گرگان بودم و مشکلی از نطر امکانات نداشتم، از نظر کلاس رشت با گرگان تفاوتی نداره من خانواده مادریم گرگانی هستن و خانواده پدریم رشت و هردو شهرو خیلی خوب میشناسم و واقعا از نطر سطح امکانات و فرهنگ تفاوتی ندارن بخصوص گه گرگان تو چند سال اخیر هم پای رشت رشد کرده و خیلی بزرگ تر شدهگرگان از همه نزدیک تره بعد بابل و ساری و از همه دورتر رشت
من خیلی خونگی نیستم که بگم مسافت اذیتم میکنه ولی خب تمیزی شهر و خوابگاه برام مهمه واقعا
شنیدم که رشت از ساری باکلاس تر و بزرگتره درسته ایا؟
خب از نظر جو داشگاهاش چطوره ؟روابط بین دانشجو ها ؟
و درسته که ساری و بابل شرجی تر از رشتن؟
تا اونجایی که من خبر دارم...ایران در رتبه بندی ها هر سال اغلب بعد از تبریز و مشهد و شیرازه.سلام.
بین پزشکی دانشگاه ایران و دانشگاه تبریز کدومش به صلاحه؟ ساکن اردبیلم.خانواده مشکلی با تهران رفتن من ندارن.خودم خیلی تردید دارم.
اتفاقا دیشب با یکی از دوستان اردبیلی که پزشکی تبریز میخونه صحبت میکردم. اون راضی نبود از تبریز و مردم و فرهنگشون. چند سالیه اونجاست و هر سری صحبت میکنیم شاکیهسلام.
بین پزشکی دانشگاه ایران و دانشگاه تبریز کدومش به صلاحه؟ ساکن اردبیلم.خانواده مشکلی با تهران رفتن من ندارن.خودم خیلی تردید دارم.
شیمی محض شریف میشه.ببخشید از تجربی میشه مهندسی شیمی خوند؟
سلام.
بین پزشکی دانشگاه ایران و دانشگاه تبریز کدومش به صلاحه؟ ساکن اردبیلم.خانواده مشکلی با تهران رفتن ندارن.خودم خیلی تردید دارم.
خیلی ممنون بابت راهنمایی تون.اتفاقا دیشب با یکی از دوستان اردبیلی که پزشکی تبریز میخونه صحبت میکردم. اون راضی نبود از تبریز و مردم و فرهنگشون. چند سالیه اونجاست و هر سری صحبت میکنیم شاکیه
بعدشم بهترین اساتید و امکانات و انواع کلاس و کنگره و دوره و بیمارستان و ... توی تهران متمرکز شده. تبریز قویه ولی با شهر تهران فاصله زیاد داره. اصلا تو انتخاب دانشگاه ایران شک نکن. همین توی پایتخت بودن کلی مزیت داره. هم فرهنگ به مراتب پیشرفتهتری داره هم فضای رشد بیشتری.
اتفاقا به منم دوستان درباره رتبه بندی دانشگاه ها گفتن ک شک کردم.نمی دونم بعد مسافت چقد رو من تاثیر داره.میترسم الان جوگیر شده باشم و تصمیم هیجانی بگیرم.بالاخره صحبت حداقل ۷ ساله.از یه طرفم به قول آقای مطهری تهران جا واسه پیشرفت زیاد داره.نمی خوام بعدا حسرت بخورم ک من تهران هم قبول میشدم و خودم تبریز زدم.الان به نظرتون مثلا بعد از دوسه سال فرد عادت میکنه به دوری؟ و امکانات دانشگاه به حدی رضایت بخش هس ک این دوری رو طرف قبول کنه؟ جناب مطهری ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید.جدول رتبه بندی پزشکی ۲۰۱۹
https://sanapezeshki.com/news/رتبه-بندی-دانشگاههای-علوم-پزشکی-کشور.html
تا اونجایی که من خبر دارم...ایران در رتبه بندی ها هر سال اغلب بعد از تبریز و مشهد و شیرازه.
من جات بودم میرفتم تبریز.
خیلی مهمه نزدیک خونتون باشید!!! با اینکه دندون تعطیلات بیشتر و اوقات فراغت بیشتر دارن من به شخصه می بینم بعضیا که چند ماه نمیتونن برم پیش خانواده چقدر افسرده میشن...البته بعضیا، بستگی به خودتون داره، اما حتی من که اونقدرا دلم تنگ نمیشم بعد دانشگاه رفتن بیشتر دوس دارم ور دل مامانم باشم با اینکه تو شهر خودمم!!!!!شایدم به خاطر غذای سلف باشه (خب تو نوجوونی آدم بیشتر میخواد تنها بشه...وقتی ۱۹_۲۰ سالتون بشه شاید تغییر کنه حالتون)
مخصوصا که پزشکی که حتی تعطیلات تابستونشم به شدت کمه زمانش... یعنی بچه هامون ۲ ساعتم برا خونه رفتن زودتر خونه برن هم براشون ۲ ساعته!!!!!
آدرسشو بدم یعنی؟ خود دانشگاه بغل برج میلاده ولی خوابگاه ها و بیمارستانهاش چندجای مختلفن.خیلی ممنون بابت راهنمایی تون.
میتونید درباره محل دانشگاه ایران و امکاناتش هم یه مقدار توضیح بدین؟
خیلی ممنونمآدرسشو بدم یعنی؟ خود دانشگاه بغل برج میلاده ولی خوابگاه ها و بیمارستانهاش چندجای مختلفن.
امکاناتشم از @Shokouh بپرس پزشکی ایران میخونه.
ببخشید شماره ای آیدی تلگرامی چیزی از این فردی ک معرفی کردید دارید؟ انتخاب رشته تا ۵شنبه اس میترسم تا اون موقع اینجا نیان.آدرسشو بدم یعنی؟ خود دانشگاه بغل برج میلاده ولی خوابگاه ها و بیمارستانهاش چندجای مختلفن.
امکاناتشم از @Shokouh بپرس پزشکی ایران میخونه.
با این که میگن تو رتبه بندی ایران از مشهد و تبریز بالاتره ولی من ندیدم کسیو که مثلا شهرشو که تبریز یا مشهد باشه ول کنه پاشه بره ایرانو بزنه خیلیا هستن که مشهد و تبریزو ول میکنن میرن تهران میزنن ولی خوب اون دانشگاه تهرانه و قضیش متفاوته قطعاسلام.
ممنون از پاسخگویی تون.با این که میگن تو رتبه بندی ایران از مشهد و تبریز بالاتره ولی من ندیدم کسیو که مثلا شهرشو که تبریز یا مشهد باشه ول کنه پاشه بره ایرانو بزنه خیلیا هستن که مشهد و تبریزو ول میکنن میرن تهران میزنن ولی خوب اون دانشگاه تهرانه و قضیش متفاوته قطعا
قبلا هم گفتم تو پزشکی بعد مسافت تاثیر داره تو کیفیت درس خوندنتون خصوصا اگه امکانات خونه گرفتن نداشته باشید و بخواین برین خوابگاه، من اگه خودم بودم تبریزو میزدم به نظرم شهری مثل تبریز برای کسی که ترکی بلد نیست فاجعه هست ولی وقتی ترک زبان باشی نباید زیاد مشکلی ایجاد کنه..خصوصا که ادم خوب و بد همه جا پیدا میشه، حرف غیر منطقی هست که بگیم فلان شهر مردم ناسازگاری داره(هیچ جا به اندازه مشهد پشت سرش حرف نمیزنن ولی وقتی چند سال اینجا زندگی کنی میبینی مردم مشهد هم انسان های خوب و بدی هستن با دو چشم و یک زبان و دو گوش) بعد مسافت از اردبیل تا تهران نسبت تبریز اردبیل واقعا خسته کننده هست.ولی اگر امکان رفت و امد با هواپیما داری( و مشکلی نداری که تمام رفت و امدت همیشه با هواپیما باشه خوب اونطوری قضیه فرق میکنه و ایران برتری های خودشو داره)..
خلاصه که خیلی هم به رتبه بندی ها دقت نکنی خصوصا تو بررسی داناهی مثل تبریز و ایران که هردو تیپ یک هستن..هردوشون استادای عالی دارن و شهر بزرگ هستن و..
وارد رشته که بشین میبینین بار رشته پزشکی تا حد زیادی رو خود دانشجو هست و نه استاد و دانشگاه...
به نظرم اگر برات مقدوره با دانشجوهای پزشکی دانشگاه تبریز(که خیلیاشون احتمالا موقع انتخاب رشته تو دوراهی تبریز ایران بودن صحبت کنید)
مشاهده پیوست 906ممنون از پاسخگویی تون.
اتفاقا دیروز با یکی از دوستان ک پزشکی تبریز میخونه صحبت کردم.ایشونم خیلی راضی بودن.
خب من احتمالا امکان خونه گرفتن نداشته باشم و برم خوابگاه.هواپیما هم جدا از هزینه اش من میترسم خب.گزینه های دیگه اتوبوس و قطار تهران تبریزه.از نظر زبان هم بله مسلما مشکلی پیش نمیاد و تبریز هم فامیل زیاد داریم.خودم دوست داشتم ک دیگه تو یه منطقه ترک زبان نباشم.الان نگرانی ام اینه ک احساسی تصمیم نگیرم و اگه واقعا می ارزه ایران بزنم.
اه.چه دوراهی مزخرفیه.