- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- پزشکی
با این که میگن تو رتبه بندی ایران از مشهد و تبریز بالاتره ولی من ندیدم کسیو که مثلا شهرشو که تبریز یا مشهد باشه ول کنه پاشه بره ایرانو بزنه خیلیا هستن که مشهد و تبریزو ول میکنن میرن تهران میزنن ولی خوب اون دانشگاه تهرانه و قضیش متفاوته قطعاسلام.
بین پزشکی دانشگاه ایران و دانشگاه تبریز کدومش به صلاحه؟ ساکن اردبیلم.خانواده مشکلی با تهران رفتن من ندارن.خودم خیلی تردید دارم.
قبلا هم گفتم تو پزشکی بعد مسافت تاثیر داره تو کیفیت درس خوندنتون خصوصا اگه امکانات خونه گرفتن نداشته باشید و بخواین برین خوابگاه، من اگه خودم بودم تبریزو میزدم به نظرم شهری مثل تبریز برای کسی که ترکی بلد نیست فاجعه هست ولی وقتی ترک زبان باشی نباید زیاد مشکلی ایجاد کنه..خصوصا که ادم خوب و بد همه جا پیدا میشه، حرف غیر منطقی هست که بگیم فلان شهر مردم ناسازگاری داره(هیچ جا به اندازه مشهد پشت سرش حرف نمیزنن ولی وقتی چند سال اینجا زندگی کنی میبینی مردم مشهد هم انسان های خوب و بدی هستن با دو چشم و یک زبان و دو گوش) بعد مسافت از اردبیل تا تهران نسبت تبریز اردبیل واقعا خسته کننده هست.ولی اگر امکان رفت و امد با هواپیما داری( و مشکلی نداری که تمام رفت و امدت همیشه با هواپیما باشه خوب اونطوری قضیه فرق میکنه و ایران برتری های خودشو داره)..
خلاصه که خیلی هم به رتبه بندی ها دقت نکنی خصوصا تو بررسی داناهی مثل تبریز و ایران که هردو تیپ یک هستن..هردوشون استادای عالی دارن و شهر بزرگ هستن و..
وارد رشته که بشین میبینین بار رشته پزشکی تا حد زیادی رو خود دانشجو هست و نه استاد و دانشگاه...
به نظرم اگر برات مقدوره با دانشجوهای پزشکی دانشگاه تبریز(که خیلیاشون احتمالا موقع انتخاب رشته تو دوراهی تبریز ایران بودن صحبت کنید)