ememlia
(⊙_◎)
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
رو نت یکم گشتم اونجا هم گفته ک میشهآره. هم از ریاضی میشه هم از تجربی.
ولی تو دفترچه انتخاب رشته 97 پیداش نمیکنم>-<
رو نت یکم گشتم اونجا هم گفته ک میشهآره. هم از ریاضی میشه هم از تجربی.
سنجش است دیگررو نت یکم گشتم اونجا هم گفته ک میشه
فقط آزاد.رو نت یکم گشتم اونجا هم گفته ک میشه
هم از ریاضی میشه رفت هم از تجربی ولی خب راضی گرایشش بیشترهرو نت یکم گشتم اونجا هم گفته ک میشه
خب با توجه به اینکه چندین سال پیش جنگ تحمیلی رخ داده و اینکه روزانه داره به تعداد افراد مبتلا به دیابت افزوده میشه ، شمار نیازمندان به این رشته بالاسکسی در مورد اعضای مصنوعی اطلاعی داره؟
تو سایت کانون خیلی خوب داره قبولی های ۹۷ و فکر کنمبا 213 منطقه 3 ممکنه پزشکی شیراز یا اصفهان نیمسال 2 قبول شم؟
منطقه سه خیلی ناقصی داره. راستی کانون سهمیه 5 درصدیا رو با مناطق قاطی میکنه!تو سایت کانون خیلی خوب داره قبولی های ۹۷ و فکر کنم
ظرفیت مازاد مثل پردیسه با این فرق که با سراسریا میشینی سر کلاس. شهریه اش مثل پردیسه بعضی موقع ها گرون تر و چون کلاس مجزا ندارن، ظرفیت مازاد خیلی کمتر برمیدارن تا پردیس.بچه ها یه چیزی
کسی میدونه این ظرفیت مازاد دانشگاه آزاد چطوره؟؟؟
شهریه و ایناش چطوره؟
شهریش مثل پردیس تقریبا ترمی 10 11بچه ها یه چیزی
کسی میدونه این ظرفیت مازاد دانشگاه آزاد چطوره؟؟؟
شهریه و ایناش چطوره؟
ظرفیت مازاد مثل پردیسه با این فرق که با سراسریا میشینی سر کلاس. شهریه اش مثل پردیسه بعضی موقع ها گرون تر و چون کلاس مجزا ندارن، ظرفیت مازاد خیلی کمتر برمیدارن تا پردیس.
چه خبرشونه واقعا....شهریش مثل پردیس تقریبا ترمی 10 11
ما ازاد عادی داریم با شهریه حدودا ترمی 8
و نازاد ازاد که هزینه پردیس رو میدن و باهمون ازاد عادی سر ی کلاسن
پرستاری هر ترم دورور 5 تومن میافته.چه خبرشونه واقعا....
بچه ها فقط یه چیزی
می دونید حالا واسه پرستاری اوضاع شهریه چطوره؟؟
این 10 11 واسه پزشکی بود دیگه لنشالله مگه نه؟![]()
همین پستو راجع به بیوتکنولوژی (داخل دفترچه اسمش زیست فناوریه) و ژنتیک (اینم اسمش زیست سلولی مولکولیه:/) در نظر بگیرید.بچه ها اگر برای اپلای برنامه دارین میکروبیولوژیو حتما حتما بررسی کنین.
البته دانشگاه ازادشو نه..
سراسری میکرو تو اولویتاتون میتونه باشه اگر به گرایش های زیست و کار های تحقیقاتی علاقه داشته باشین..
از رشتههای علوم پایه بیوتک بهتره چون ۴ واحد کارورزی داره و ی ۴واحدی پروژه ک همش اجباریبچه ها اگر برای اپلای برنامه دارین میکروبیولوژیو حتما حتما بررسی کنین.
البته دانشگاه ازادشو نه..
سراسری میکرو تو اولویتاتون میتونه باشه اگر به گرایش های زیست و کار های تحقیقاتی علاقه داشته باشین..
خجالت بکش تا من هستمهمین پستو راجع به بیوتکنولوژی (داخل دفترچه اسمش زیست فناوریه) و ژنتیک (اینم اسمش زیست سلولی مولکولیه:/) در نظر بگیرید.
راجع به بیوتکم سوال داشتید من هستم![]()