دوستان من به هردو رشته ی ریاضی و تجربی علاقه دارم , لطفا کمک کنین !
این که میگن کار نیست , و به خاطر بازار کار و پول برو رشته ی دیگه ای , اصلا قبول ندارم
اینکه میگن مهندس ها بیکارن , بعضی از پزشک ها ها هم بیکارن ( البته من نمیخوام برم پزشکی ! ) ولی ما فقط نیمه ی پر لیوان پزشک ها رو میبینم و فقط نیمه ی خالی مهندس هارو !! و بعد مقایسه می کنیم
و بعد اینکه هر کسی رفته مهندسی اگر زرنگ و به قول خودمون نابغه بوده تونسته بره سر کار و موفق بشه
یه دلیل دیگه هم داره این هست که کلا جامعه ی مهندس ها بیشتر هست
من مشکلم بازار کار و.... نیست . هر رشته ای و هر کجا که برم , میتونم برای خودم شغل بیافرینم و کارآفرینی کنم و کاملا موفق باشم و حتی رکورد درآمد رو هم بشکونم !!!!!!!!! اگه بری دنبال پول , به پول نمیرسی ولی اگه بری دنبال موفقیت و علاقه , پول به تو میرسه !
و بعد اینکه بازار کار رو , خانوادم توی ایران و این مسائلی که گفتم مقابسه میکنن و به نتیجه اشتباه میرسن ...
پس , توی انتخاب من , بازار کار و پول و..... بی معنا هست
خب , من اگه بخوام برم تجربی , میرم سمت رشته های تحقیقاتی و تقریبا علوم پایه . مثل بیوتکنولوژی و بیوانفورماتیک ( بین رشته ای هم هستن )
حالا راه هایی که دارم رو گلچین کرده ام و به این چندتا راه رسیدم :
راه اول , برم تجربی , الان هم فقط مشغول المپیاد و پژوهش های مرتبط با زیست شناسی بشم و شرکت در جشنواره هاو... ( مرتبط با زیست ) , و بعد پذیرش در یک دانشگاه عالی در سطح جهان ( افعانستان :) ! ) و بعد هم که دیگه معلوم هست... یک شرکت و آزمایشگاه در سطح جهانی و متحول کردن دنیا ! ... ولی کلا دیگه بیخیال برنامه نویسی و.... ها بشم
راه دوم : برم تجربی , الان مشغول برنامه نویسی و گرافیک و این پروژه ها بشم و بیخیال المپیاد بشم , و در جشنواره ها هم مرتبط با برنامه نویسی شرکت کنم ... و تقریبا از دوم دبیرستان شروع کنم برای کنکور خوندن , پذیرش از دانشگاه علوم پزشکی تهران , در یک رشته ی تحقیقاتی ( ویا پزشکی ) و بعد , مشغول شدن در یک شرکت مثل رویان و... ولی بیخیال اهداف بلندم بشم . همچنین در کنار مشغول شدنم در شرکت به برنامه نویسی و... ها برسم
راه سوم : برم ریاضی , الان هم مشغول برنامه نویسی و این پروژه ها و گرافیک و... بشم , شرکت در المپیاد ریاضی و کامپیوتر ,و جشنواه های مرتبط , و پذیرش از یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته ی بیوتکنولوژی ( چون بیوتک یک بین رشته این هست و از ریاضی هم پذیرش داره به طور مساوی ) و بعد هم اهداف بلندم و متحول کردن دنیا 1 ولی میترسم در این راه , نتونم خوب موفق بشم چون بیشتر بیوتکنولوژی رو تجربی تشکیل میده ...
کدوم بهتر هست ؟؟