- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- مدال المپیاد
- شیمی
- دانشگاه
- علوم زرشکی کرمانشاه
- رشته دانشگاه
- پزشکی
کدوم بهداشت؟ حرفه ای ؟ محیط؟؟ .....یعنی اینجا هیشکی چیزی راجع به رشته ی بهداشت نمیدونه ؟![]()
کدوم بهداشت؟ حرفه ای ؟ محیط؟؟ .....یعنی اینجا هیشکی چیزی راجع به رشته ی بهداشت نمیدونه ؟![]()
یعنی باید ترمی ۱۴ میلیون هزینه کنم تا آخر تحصیلم اگر مثلا بتونم انتقالی بگیرم و بیام مشهد؟؟مشهد شیوه نوینه؟ باید جایی رو بزنی که سیستم آموزشیش یکی باشه که بتونی قبل علوم پایه اقدام کنی واسه مهمان و انتقالی. وگرنه دچار دردسر عدم تطبیق واحد اینا میشی.
راستش یکم داستان داره انتقالی و مهمان اینا. بستگی به خصلت اون دانشگاه ها داره. بستگی به معدل داره. بستگی به پارتی داره و ... موافقت مبدا و مقصد میخواد.
من یک مورد که از نزدیک دیدم مهمان از ارومیه به دانشگاه ایران بود که برای دو ترم ۶ و ۷ فکر کنم فکر کنم حدود ۱۴ میلیون پول گرفتند. ترم های بعدش که واحدها عملی تر بشه هزینه ها بالاترم میره.
بعدش جالبه که دیوان عدالت اداری یه حکم داده که حق گرفتن شهریه مهمان ندارند دانشگاه های علوم پزشکی. بعدش اینا با یک کلک دیگه پول میگیرن و الان حالا سرش دعوا هست.
دوست عزیز میشه راجب دانشگاه همدان توضیح بدی؟بچهها واقعا نمیشه با این قاطعیت گفت تبریز نزنید.
اینا همش تجارب آدماست، همونطور که مثلای توی تبریز به صدف بد گذشته و انتقالی گرفت، در عین حال برادر من که ساری/تهران/تبریز دانشجو بود، تبریز رو به عنوان بهترین تجربه دانشگاهیش میدونست. یا از دوستای دبیرستانم که اونجا درس میخونن واقعا راضین.
دانشگاه تبریز و دانشگاه علومپزشکیش هر دو دانشگاهای خیلی خوبی ان. به نظرم انقدر با قاطعیت نمیشه گفت تبریز نزنید! تجارب متفاوته
امسال رو هیچ نرم افزاری نمیشه حساب کرد مث تخمین کنکور !!!بچه ها رو انتخاب رشته گزینه دو چقدر میشه حساب کرد؟؟ اونایی که احتمال قبولی رو زده کم میشه بهش امید داشت یا نه؟؟؟
این هزینه ها دانشگاه به دانشگاه فرق داره. تو دانشگاه ایران فکر کنم پردیس هزینش دو برابر اینه. یعنی مهمان نصف پردیس پول میده.یعنی باید ترمی ۱۴ میلیون هزینه کنم تا آخر تحصیلم اگر مثلا بتونم انتقالی بگیرم و بیام مشهد؟؟
واقعا هزینه پردیس هم دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه؟؟این هزینه ها دانشگاه به دانشگاه فرق داره. تو دانشگاه ایران فکر کنم پردیس هزینش دو برابر اینه. یعنی مهمان نصف پردیس پول میده.
ترتیب انتخاب حقیقتا بستگی به شرایط خودت داره و فاصله اون شهرها از مشهد و ...
من نگفتم پارتی همه چیزه. باید حقیقتا از بچه های علوم پزشکی مشهد بپرسی که دوستان مهمان و انتقالیشون چجوری اومدند و از کجا اومدند و ...
مورد تایید وزارت بهداشت نیست مدرکش تا جایی که من میدونمکسی میدونه هزینه ی تحصیل تو باکو برای پزشکی ودندان پزشکی چه قدره ?
من با این کامنت موافق ترم.بچهها واقعا نمیشه با این قاطعیت گفت تبریز نزنید.
اینا همش تجارب آدماست، همونطور که مثلای توی تبریز به صدف بد گذشته و انتقالی گرفت، در عین حال برادر من که ساری/تهران/تبریز دانشجو بود، تبریز رو به عنوان بهترین تجربه دانشگاهیش میدونست. یا از دوستای دبیرستانم که اونجا درس میخونن واقعا راضین.
دانشگاه تبریز و دانشگاه علومپزشکیش هر دو دانشگاهای خیلی خوبی ان. به نظرم انقدر با قاطعیت نمیشه گفت تبریز نزنید! تجارب متفاوته
حقیقتا کل کشور که خر تو خر هست اما خب تعیین هزینه ها با هیئت امنای دانشگاه هاست. مشکل در متفاوت بودن هزینه ها نیست مشکل در سلیقه ای بودن و عدم اطلاع رسانی شفافه.ا
واقعا هزینه پردیس هم دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه؟؟
چرا انقد خر تو خریه وضعیت..یک هزینه ثابت بزارن دیگه بابا...
شهریه پزشکی اینا اینطوری ه:یعنی باید ترمی ۱۴ میلیون هزینه کنم تا آخر تحصیلم اگر مثلا بتونم انتقالی بگیرم و بیام مشهد؟؟
اگر این طوری باشه که منطقی تره که همین بین الملل مشهد برم:/
کدومش منطقی تره؟بین الملل مشهدو اول بزنم تو انتخابام یا دولتی شهر دیگرو تا بعدا انتقالی بگیرم؟؟
من هیچ پارتی هم ندارم متاسفانه:/
این امنیت شهر خیلی خوبه! من شده در تاریکی تو خیابون قدم بزنم و حتی تیکه نشنوم، یا همیشه گوشیم تو دستم ه تو خیابون. ولی جدی جای تفریح نداره خیلی!چیزی که من و دوستام تجربه کردیم اینه:
مردمش شدیدا متعصبن اینو من که خودم ترکم با تمام وجودم درک کردم ((:
امنیت شهر بالاس.
ولی نگاه بالا به پایین دارند.
دانشکده ما از نظر من هیییچ مشکلی نداره و از نظر اموزشی هم عالیه ولی همه چی دانشگاه نیست ما تو اون شهر باید زندگی کنیم
شهری که جای تفریحی خیلی کم داره و انقد جو سنگین هست که تو تمام مدت تحصیلتون چه ۴ سال چه ۷ سال احساس غریبی میکنید
جو دانشگاه تبریز بشدت امنیتی ولی خب علوم پزشکی وضعش بهتره باز
و بنظرم هیچکس نمیتونه به اندازه کسایی که تو اون شهر دانشجو بودن کمکتون کنه از دانشجوهای غیربومیش بپرسید و با اگاهی بیایید و گرنه خب من شاید تبریز درس نمیخوندم حس میکردم اینا جو الکیه ولی حتما با دانشجوهای غیربومیش حرف بزنید
صدف هم انتقالی نگرفته دوستان درسش تموم شده ((:
احتمالا منظورشون ایناست که میفرستن خارج و بعدش انتقال به داخل میگیرن. وگرنه داخل ایران بدون آزمون نداریم.واقعا پزشکی ودندان پزشکی بدون آزمون وجود داره ؟
مامانم تو چند تا سایت تبلیغ پزشکی و دندان پزشکی بدون آزمون دیده حالا مامان و بابام گیر دادن که هر طور شده یکی از این دو رشته رو بدون آزمون بخونم
به نظر خودم همشون کلاه برداریه اما اونا باور کردن که واقعیت داره
میترسم اون چندرغاز پولی که برا دانشگاه ام کنار کذاشتن رو از دست بدن
کنکور اونقدر موضوع حساس و تو چشمیه که همه کلی اطلاعات ازش دارند. اگر راهی برای این کار وجود داشت مطمئن باش نصف بچه های اینجا بلد بودند. اینم یه ادعایی کرده معلوم نیست زنگ بزنی بهش چجوری بپیچونه. خرجشم با تلفن دقیقه ۳هزار تومن درمیاره. ۵ دقیقه بهت توضیح بده مفت ۱۵ هزارتومن میگیره!منم همینو به مامانم میگم اما اون قبول نمیکنه
http://moshaverenovin.com/رشته-پزشکی-بدون-کنکور/
یه نگاهی به این سایت بندازین
خب دقیقا همون چیزهایی که حدس میزدیم. کنکور لیسانس پزشکی هم کمتر از کنکور سراسری نیستبذارید بگم زنگ بزنید چی میگن((:چون دوستم جلو چشم خودم زنگ زد
۲راه میذارن پیش پات برای پزشکی بدون کنکور تماس گرفت دوستم و اوشون پشت خط گفت:
"دو راه داری.۱-میری خارج ۷۲-۷۴واحد پاس میکنی میای ایران بقیهشو میخونی((:[که خب کسی که انقدر هزینه کرده رفته اونطرف مگه مغزش معیوبه برگرده؟:/]۲-با"کنکور"((:پرستاری قبول میشی سپس"لیسانس"پزشکی[و نه دکترا!]میگیری و اونموقع تازه میتونی ازمون بدی برای "دکترای"پزشکی((:اینجا خودتون حساب کنید در ازای "یه"سال پشت کنکور موندن چند سال از عمرتون تلف میشه/:
خب ۱۵تومن منو بدین مرسی((:
کلا هرچی تو نت سرچ نکنید برای انتخاب رشته هم اعصاب راحتتری دارید همم زندگی این ماهُ به دهن خودتون تلخ نکردین^.^
در حال حاضر اگه سرمایه نداشته باشی و پارتی نداشته باشی بازار کار به این صورتهسلام.ببخشید من یه سوال داشتم تو رشته های پیراپزشکی و دام پزشکی بازار کار چطوریه؟ میشه یه ترتیب حدودی بهم بدین؟؟؟؟
کدوم رشتهش رو میخوای بگم؟
جوش دانشکده به دانشکده فرق داره.
parastar@
من دیگه پیر شدم سیستم نقل قول سایت یادم رفته![]()
من باشم برحسب نزدیکی به شهر خودم بین این دوتا انتخاب می کنم.بعد به نظرتون داروسازي همدان از زنجان بهتره؟![]()