مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

چیزی که من و دوستام تجربه کردیم اینه:
مردمش شدیدا متعصبن‌‌ اینو من که خودم ترکم با تمام وجودم درک کردم ((:
امنیت شهر بالاس.
ولی نگاه بالا به پایین دارند.
دانشکده ما از نظر من هیییچ مشکلی نداره و از نظر اموزشی هم عالیه ولی همه چی دانشگاه نیست ما تو اون شهر باید زندگی کنیم
شهری که جای تفریحی خیلی کم داره و انقد جو سنگین هست که تو تمام مدت تحصیلتون چه ۴ سال چه ۷ سال احساس غریبی میکنید
جو دانشگاه تبریز بشدت امنیتی ولی خب علوم پزشکی وضعش بهتره باز
و بنظرم هیچکس نمیتونه به اندازه کسایی که تو اون شهر دانشجو بودن کمکتون کنه از دانشجوهای غیربومیش بپرسید و با اگاهی بیایید و گرنه خب من شاید تبریز درس نمیخوندم حس میکردم اینا جو الکیه ولی حتما با دانشجوهای غیربومیش حرف بزنید

صدف هم انتقالی نگرفته دوستان درسش تموم شده ((:

بچه ها یهکانال کنکور پارسال تو صفحات اینحا بود اون رتبه برتر کنکور آناهیتا هم بود اونو میشه یکی برام پیدا کنه
اين بود.
ولي فكر نكنم ديگه فعاليت خاصي داشته باشه.

بچه ها یه چیز راجع به اپلای

ببینین شما اگه بگردین به ندرت دانشجوی پزشکی پیدا می کنین که دغدغه جدی رفتن داشته باشه

خودتون میتونین مثلا تعداد اپلای های تامز و شریف رو به عنوان دودانشگاه تاپ ریاضی وتجربی مقایسه کنین،متوجه می شین چی میگم

نه این که اصلا امکانش نباشه،ولی خوب اونقدری دلیل هست که موندن رو ترجیح بدین،واسه همین به نظرم واسه انتخاب دانشگاه،اگه هدفتون پزشکیه خیلی رو امکان اپلای تمرکز نکنین وواسش برنامه ریزی نکنین
چون احتمال عوض شدن نظرتون بعد ورود به دانشگاه بالاست

بچه‌ها لطفا یکی منو راهنمایی میکنه؟
این ظرفیت مازاد چیه؟ اگه کسی ظرفیت مازاد پرستاری بزنه باید شهریه بده؟
پذیرشس فقط بومی گزینیه؟
کلا یه مقدار اگه منو روشن کنید ممنون میشم

همون پردیس خودگردانه برای دانشگاه هایی که مجوز پردیس ندارند. هزینه شم تقریبا در همون حدوده . ربطی به بومی بودن هم نداره اگه قرار باشه برای دانشگاهی بومی باشه توی دفترچه ذکر میکنه.

بچه‌ها لطفا یکی منو راهنمایی میکنه؟
این ظرفیت مازاد چیه؟ اگه کسی ظرفیت مازاد پرستاری بزنه باید شهریه بده؟
پذیرشس فقط بومی گزینیه؟
کلا یه مقدار اگه منو روشن کنید ممنون میشم

همون پردیس خودگردانه برای دانشگاه هایی که مجوز پردیس ندارند. هزینه شم تقریبا در همون حدوده . ربطی به بومی بودن هم نداره اگه قرار باشه برای دانشگاهی بومی باشه توی دفترچه ذکر میکنه.
هزینه ش اندکی بیشتر از پردیسه.با رتبه ی بالاتری میشه قبول شد نسبت به پردیس.
نسبت سراسری و پردیس مثل نسبت آزاد و مازاد می مونه تقریبا

مردمش شدیدا متعصبن‌‌ اینو من که خودم ترکم با تمام وجودم درک کردم ((:
اینو راس میگه دوستان :| در نظر بگیرید :|
کلا تبریزیا خودشونو خیلی بالا میگیرن نمیدونم چرا -.- البته نه همشونا ... یه عده ی خاصی که یه شرایط خاصی دارن
ولی خب نباید بگیرید به جایی :-"

ولی جو دانشگاش نسبت به ارومیه خیلی قشنگ تره -.-
#نظرشخصی

ینی الان اینایی که گفته احتمالش خیلی کمه رو امیدوار باشیم بهش؟
لب مرز بودن خیلی سخته
کمر آدمو خم میکنه این استرس لنتی -___-
ببین بزار اینجوری بگم :)
اون رشته هایی که میزنه برات احتمالش بالاست ، اینجوریه که با 5-6 برابر رتبه تو هم میارنش :))
اصصصصصلا توجه نکنید بهش ... اصصصصصلا
رسما نا امیدتون میکنه :))

بچه ها هزینه علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازاد چند تومنه؟؟؟میکرو بیولوژی؟؟ژنتیک..جواب بدین ^_^

نوبت دوم هزینه نداره
شبانه هزینه داره

نه فرق داره:D
نوبت دوم میشه ورودی بهمن

بچه ها کسی میدونه من اگه بخوام شهر دیگه پزشکی یا دارو بزنم (ساری رشت کرمان کلا هر جای ایران)امکانش هست بتونم انتقالی بگیرم بیام مشهد؟؟؟
اگر هزینه داره کسی از هزینش خبر داره؟؟تجربشو داشته؟؟
اقا خداوکیلی یکم بیاین راهنمایی کنین دیگه اگه اطلاع دارین..

ژنتیک بهتره یا بیوتک؟از همه لحاظ که مهاجرت هم بینشه: دی
و اینکه کدوم رتبه بهتری میخواد؟

بچه ها کسی میدونه من اگه بخوام شهر دیگه پزشکی یا دارو بزنم (ساری رشت کرمان کلا هر جای ایران)امکانش هست بتونم انتقالی بگیرم بیام مشهد؟؟؟
چیزی که من میدونم اینه که برای انتقالی گرفتن اول باید دوترم مهمان شد که تو زمان مهمانی شهریه شبانه رو میدن بعد از دوترم تازه درباره انتقالی تصمیم گرفته میشه کلا به نطرم اگر پارتی نداشته باشید کار سخت و زمان بر و استرس زایی عه بهتره تو انتخاب رشته بهترین انتخاب خودتونو داشته باشید .

مشهد شیوه نوینه؟ باید جایی رو بزنی که سیستم آموزشیش یکی باشه که بتونی قبل علوم پایه اقدام کنی واسه مهمان و انتقالی. وگرنه دچار دردسر عدم تطبیق واحد اینا میشی.
راستش یکم داستان داره انتقالی و مهمان اینا. بستگی به خصلت اون دانشگاه ها داره. بستگی به معدل داره. بستگی به پارتی داره و ... موافقت مبدا و مقصد میخواد.
من یک مورد که از نزدیک دیدم مهمان از ارومیه به دانشگاه ایران بود که برای دو ترم ۶ و ۷ فکر کنم فکر کنم حدود ۱۴ میلیون پول گرفتند. ترم های بعدش که واحدها عملی تر بشه هزینه ها بالاترم میره.
بعدش جالبه که دیوان عدالت اداری یه حکم داده که حق گرفتن شهریه مهمان ندارند دانشگاه های علوم پزشکی. بعدش اینا با یک کلک دیگه پول میگیرن و الان حالا سرش دعوا هست.

Back
بالا