مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

اگه ميشه داروسازي ش رو بگيد :D
بعد به نظرتون داروسازي همدان از زنجان بهتره؟:-"
ببین با احترام به زنجانی های عزیز ولی زنجان اصن جای زندگی نیست ! من یک هفته زنجان بودم واقعا خوب نبود همدان بهتره

میشه راجع به رشته ی دکترای پیوسته بیوتکنولوژی مفصل توضیح بدین ؟ و همینطور با پزشکی مقایسش کنین ؟
مرسی

بچه ها انتخاب رشته ی آزاد کی شروع میشه ؟ : (

بچه ها دفترچه انتخاب رشته ازاد چرا اینجوریه؟ :/
کد همه پزشکی ها رو نوشته 10101 :|
الان من از کجا بدونم این کد مال کدوم شهره؟ :/
+
کد رشته پزشکی ازاد تهران رو میگین بهم؟ -_-

بچه ها کسی برای ترتیب پزشکی همدان زنجان شاهرود اراک بیرجند کاشان ایده ای داره ؟

به این هم توجه کن که شیوه نوین باشه انتقالی و مهمان به شیوه غیرنوین دشوار است.

در درجه اول بستگی داره شما ساکن چه شهری هستی؟
بعنوان مثال کسی که ساکن زنجان هست، امکان قبولی در پزشکی البرز و ایران براش راحتتر از همدان هست!(چون براش سهمیه داره)
یا کسی که در بیرجند هست بهتره در درجه اول به مشهد و بجنورد و سبزوار و ... فکر کنه تا به همدان. (باز بخاطر سهمیه ای که داره)
در درجه بعدی
از نظر امکانات خود شهر به ترتیب: همدان، زنجان، بیرجند، کاشان=شاهرود ، اراک
از نظر کیفیت آب و هوایی: فقط به آلودگی بسیار زیاد هوای اراک توجه بشه
از نظر کیفیت دانشگاه: زنجان،همدان،شاهرود،بیرجند، کاشان=اراک
از نظر امکان دسترسی راحتتر برای رفت و آمد:زنجان،شاهرود،همدان،کاشان=اراک، بیرجند (قطار مستقیم نداره.باید ایستگاه تربت حیدریه پیاده شید :D )

کسی راجع به شیمی دارویی اطلاعی داره ؟ واقعا میشه از این رشته وارد دارو سازی شد
لطفا سریع جوابمو بدین وقت ندارم
شما در گرایش ارشد وقتی وارد شیمی دارویی بشید، برای مقطع دکترا میتونید آزمونِ دستیاری(تخصص) داروسازیِ وزرات بهداشت رو بدید
و در مقطع تخصص داروسازی پذیرفته بشید

این آزمون ، معادل آزمون تخصص پزشکی هستش اما دوستان داروساز بعد از فارغ‌التحصیلی از دکترای عمومی ،برای تخصص این آزمون رو می‌دند

در واقع جواب سوال شما اینه: بله میتونید وارد تخصص دارو سازی بشید اما توجه داشته باشید هیو وقت امکان تاسیس داروخانه نخواهید داشت.

سلام .یکی نیست به من بگه پرستاری یا مامایی کدوم بهتره؟؟از نظر بازار کار و کلن شرایط کاری و حقوق

و اینک من تو فکرشم بعد فارغ التحصیلی از ایران برم فک کنم پرستاری یک رشته بین المللی درسته؟؟
مرسی.

• لایک
امتیازات: a17
پارسال اخرین نفری ک دارو بینل رفت ۲۰۰ از رتبه امسال من کمتره،به نظرتون امیدی هست؟؟؟

و اینک من تو فکرشم بعد فارغ التحصیلی از ایران برم فک کنم پرستاری یک رشته بین المللی درسته؟؟
پرستاری سال هاست تو ریپورت های خارجی به عنوان یکی از موردنیازترین مشاغل دنیا مطرح شده مخصوصا تو آمریکا. من خیلی اطلاعات مقایسه ای بین این دو تا نمیتونم بدم. ولی خب حجم بازار پرستاری مشخصا بزرگتره.

پارسال اخرین نفری ک دارو بینل رفت ۲۰۰ از رتبه امسال من کمتره،به نظرتون امیدی هست؟؟؟
اگر این صحبت ها راجع به گرون شدن پردیس ها درست باشه احتمالش کم نیست قبول بشی.

من خودم اول همدان زدم چون بهم نردیک تره ولی اگه به شاهرود نزدیکی شاهرودم خیلی خوبه بستگی به شرایطط داره به نظرم دیگه بقیش زیاد تفاوتی نداره

زیست مولکولی از بهداشت بهتره؟
اونم.از نظر من آینده نداره، همه چیز رو ایده آل در نظر نگیرید، من هرکی رو دیدم اینجا میگه من زیست میخونم بعد اپلای میکنم!! یعنی همتون میتونید اپلای کنید؟ یعنی همه قراره با هم نمره الف دانشگاه بشید؟؟ به نظر من انتخاب رشته بر اساس حدس و گمان نکنید رشته ای برید که مطمین باشه ! اونم تو این روزگار ایران که پولداراشم تو خرج خارج موندن

بچه‌ها درباره دندانپزشکی، پزشکی و داروسازی همدان قبلا تو تاپیک معرفی دانشگاه ها خیلی کامل توضیح دادم. لطفا اون رو بخونید.

اون دوستی که ترتیب همدان و زنجان و شاهرود و اینا رو پرسیده، اجازه بدید به عنوان کسی که ۸ ترم تو علوم‌پزشکی درس خوندم بگم برای دندونپزشکی و پزشکی، از دانشگاه‌های خفن (تهران، بهشتی، ایران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز) که بگذریم، واقعا دیگه سطح دانشگاه‌ها اونقدر تفاوت نمیکنه که کسی از خراسان بخواد پاشه بیاد همدان که دو سال پیش تیپ یک شده! واقعا اینا فقط اسمه!
با توجه به دور و نزدیکی انتخاب کنید. برای مشهد مثلا گرگان و شاهرود از نظر من قطعا انتخاب بهتری از همدان هستن. شما خودتون باید درس بخونید! کیسای همدان با گرگان تفاوت چندانی نداره. قرار نیس ۶ یا ۷ سال از دوری دهن‌تون آسفالت شه صرفا چون همدانی کمی بهتر از گرگانه.

سلام .یکی نیست به من بگه پرستاری یا مامایی کدوم بهتره؟؟از نظر بازار کار و کلن شرایط کاری و حقوق

مرسی.
با این مواردی ک در نظر داری پرستاری رو انتخاب کن

به غیر از دوره های روزانه دانشگاه سراسری کدوم دوره های دیگه محرومیت داره برای سال بعد؟
منظورم بین غیر انتفاعی و پردیس و نوبت دوم و ظرفیت مازاده

به غیر از دوره های روزانه دانشگاه سراسری کدوم دوره های دیگه محرومیت داره برای سال بعد؟
منظورم بین غیر انتفاعی و پردیس و نوبت دوم و ظرفیت مازاده
فقط روزانه محرومیت داره

شنیدم پزشکی مازاد از ترم سه به بعد گرون تر میشه هزینش
کسی اطلاعی داره که راسته یا نه؟

Back
بالا