مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نظرتون امسال بارتبه ی2221 از پردیس پزشکی ایران میشه قبول شد؟؟ممنون از جوابا...
ببین هنوز دقیق کسی نمیدونه با این سهمیه ها که اعمال شده دقیق میخوان چیکار کنن, جوابای تخصص که اومد که اون هم سهمیه مشابه کنکور امسال داشت چندان جالب نبود

• لایک
امتیازات: Sep
ممنونم

• لایک
امتیازات: Sep
چرا نمیاد دیگه ؟ :|

شاید این جمعه بیاید
شاید

پارسال ۲۰ ۲۰ بود و جلوش نوشته بود ۲۰ مرد ۲۰ زن یعنی ۵۰ درصد ظرفت زن بودن و ۵۰ درصد مرد
ولی امسال واسه رشته های پزشکی دندون دارو (بقیه رشته ها رو مطمئن نیستم) اینجوریه که ۴۰ درصد ظرفیت زن ۴۰ درصد مرد و ۲۰ درصد بقیه جدا از جنسیت به صورت رقابتی پذیرش میشن
اينو تو دفترچه نوشته ؟

پيداش كردم . اون موقعي كه اين قانونو گذاشتن رييس سنجش گفته بود كه امكان نداره يك دختر يا پسر كه اختلاف نمره زيادي با يكي ديگه داره فقط به خاطر اين قانون رشته بهتري قبول شه ولي اين اتفاق داره مي افته . تو سايت كانون نگاه كردم اخرين پسري كه پزشكي بهشتي قبول شده بود ٥٤ منطقه ١ بود اخرين دختر ٢٤٥ منطقه ١ . كلاً به ضرر پسراس .

سلام .میشه یکی بگه مشکل دارو الان چیه؟چرا تو این سایت همه ناراضین؟

سلام .میشه یکی بگه مشکل دارو الان چیه؟چرا تو این سایت همه ناراضین؟

مشکل که والله نداره! منم داروساز نیستم که طلاعات دقیق بدم ولی زیاد باهاشون سروکار دارم. بعضی ویژگی های داروسازی که بعضی ها خوششون نمیاد مثلا اینه که حفظیات زیادی داره مثلا اسم و ساختار تعداد خیلی زیادی از داروهای که مولکول های آلی هستن رو باید بلد بشید. از طرف دیگه نقش دقیقش و حیطه وظایف مشخص و تعریف شده ای توی ایران برای داروساز ها وجود نداره خیلی وقت ها. برای تاسیس داروخانه هم باید پول زیادی داشته باشین!

اخه این چیزارو مگه قبل از انتخاب رشته نمیدونستن؟من خودم به دارو علاقه دارم و اینارو هم میدونم .ولی توی این سایت که اومدم کلا خورد توی ذوقم

• لایک
امتیازات: a17
اخه این چیزارو مگه قبل از انتخاب رشته نمیدونستن؟من خودم به دارو علاقه دارم و اینارو هم میدونم .ولی توی این سایت که اومدم کلا خورد توی ذوقم
متاسفانه اکثر بچه ها خیلی اطلاعات کمی دارن قبل از این که برن و ارد اون رشته و دانشگاه بشن که این خیلی خیلی بده

متاسفانه اکثر بچه ها خیلی اطلاعات کمی دارن قبل از این که برن و ارد اون رشته و دانشگاه بشن که این خیلی خیلی بده
اها ممنون.فقط یه سوال .ب نظر شما وضصعییت داروسازا در ایندهتو کشور چطور میشه؟این که بعضی جاها نوشتن اینده تاریک داره و ... درسته؟

چرا شنوایی سنجی را بارتبه هایی بالا تر از بینایی سنجی میاوریم؟ چه تفاوت هایی دارند

چرا شنوایی سنجی را بارتبه هایی بالا تر از بینایی سنجی میاوریم؟ چه تفاوت هایی دارند

نظر خودم اینه که چون بازارکار بیشتری داره...خودم خیلی پیش بینایی سنج رفتم و تو بیمارستان تخصصی چشم اگه اول پیش اونا نری، اصلا نمیتونی بری پیش متخصص، تو عینک فروشی ها و مطب دکترا هم هستن....اما هیچ وقت کسی رو از دوستان و آشنایان ندیدم بره پیش شنوایی سنج! موارد رجوع به اونا به شدت کمتره...همه یه راست میرن متخصص گوش حلق بینی.

نظر دانشجو و فارغ التحصیل این رشته:
*من بینایی سنجی خوندم و سه سالی میشه که دارم کار میکنم،اولا بینایی جزء رشته های برتره پیراپزشکی هست و هرکسی قبول نمیشه هم کلاسی های من با حداکثر رتبه ٢٠٠٠قبول شده بودن،فقط سه تا شهر دانشگاه علوم پزشکیشون این رشته رو داره(مشهد،تهران،زاهدان)،در ضمن عینک ساز و چشم پزشک تنها در صورتی میتونن موسسه عینک طبی بزنن که حتما بینایی سنج باهاشون کار کنه و در واقع مسئول فنیشون باشه،هیچ دانشگاه دیگه ای اعم از آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و...این رشته رو نداره، بینایی سنج بیکار نداریم مگه اینکه بی جنم باشه.

*دانشجوی اپتومتری:
رشته فوق العاده خوبیه از هر لحاظ مثل درآمد پزستیز شیک بودن و ترو تمیز بودن ..بعد از ۴ سال به درآمد خوبی میرسی درواقع هیچ رشته ای پیدا نمیکنید که بعد از ۴ سال به درامد ۵ ۶ میلیونی در ماه برسی اونم بدون سرمایه اولیه..اگه مطب و عینک فروشی بزنی درامدت ۱۰ ۱۵ تومن هست... درآمد فوق العاده پرستیز خوب، شغل راحت، مدت تحصیل کوتاه ...دیگه واقعا چی میخواید ؟؟!!

نظر خودم اینه که چون بازارکار بیشتری داره...خودم خیلی پیش بینایی سنج رفتم و تو بیمارستان تخصصی چشم اگه اول پیش اونا نری، اصلا نمیتونی بری پیش متخصص، تو عینک فروشی ها و مطب دکترا هم هستن....اما هیچ وقت کسی رو از دوستان و آشنایان ندیدم بره پیش شنوایی سنج! موارد رجوع به اونا به شدت کمتره...همه یه راست میرن متخصص گوش حلق بینی.

نظر دانشجو و فارغ التحصیل این رشته:
*من بینایی سنجی خوندم و سه سالی میشه که دارم کار میکنم،اولا بینایی جزء رشته های برتره پیراپزشکی هست و هرکسی قبول نمیشه هم کلاسی های من با حداکثر رتبه ٢٠٠٠قبول شده بودن،فقط سه تا شهر دانشگاه علوم پزشکیشون این رشته رو داره(مشهد،تهران،زاهدان)،در ضمن عینک ساز و چشم پزشک تنها در صورتی میتونن موسسه عینک طبی بزنن که حتما بینایی سنج باهاشون کار کنه و در واقع مسئول فنیشون باشه،هیچ دانشگاه دیگه ای اعم از آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و...این رشته رو نداره، بینایی سنج بیکار نداریم مگه اینکه بی جنم باشه.

*دانشجوی اپتومتری:
رشته فوق العاده خوبیه از هر لحاظ مثل درآمد پزستیز شیک بودن و ترو تمیز بودن ..بعد از ۴ سال به درآمد خوبی میرسی درواقع هیچ رشته ای پیدا نمیکنید که بعد از ۴ سال به درامد ۵ ۶ میلیونی در ماه برسی اونم بدون سرمایه اولیه..اگه مطب و عینک فروشی بزنی درامدت ۱۰ ۱۵ تومن هست... درآمد فوق العاده پرستیز خوب، شغل راحت، مدت تحصیل کوتاه ...دیگه واقعا چی میخواید ؟؟!!
ممنون فقط اگه که ممکنه بیشتر راجب به شنوایی سنجی یه توضیحی بدین اگه اطلاع دارین

%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C
تو سایت دانشگاه ازاد شاهرود خوندم پرستاری علوم ازمایشگاهی هوشبری کارشناسی پیوسته بعدشم دوباره نوشته بود علوم ازمایشگاهی هوشبری کارشناسی ناپیوسته اینم لینکشhttp://www.iau-shahrood.ac.ir/fa/page/179/علوم-پزشکییعنی چی ؟

%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C
تو سایت دانشگاه ازاد شاهرود خوندم پرستاری علوم ازمایشگاهی هوشبری کارشناسی پیوسته بعدشم دوباره نوشته بود علوم ازمایشگاهی هوشبری کارشناسی ناپیوسته اینم لینکشhttp://www.iau-shahrood.ac.ir/fa/page/179/علوم-پزشکییعنی چی ؟
پیوسته یعنی کنکور لیسانس قبول میشی و ۴ سال درس میخونی.
ناپیوسته، کنکور فوق دیپلم قبول میشی بعد دو سال باید آزمون کاردانی به کارشناسی بدی و قبول شدی تو اون رشته دو سال میخونی تا لیسانس بگیری.

ممنون فقط اگه که ممکنه بیشتر راجب به شنوایی سنجی یه توضیحی بدین اگه اطلاع دارین
https://moshaverane100.com/معرفی-رشته-شنوایی-شناسی/
http://www.kanoon.ir/Article/34853/رشته-ی-شنوایی-شناسی-از-نگاه-اعظم-چراکار-دانشجوی-شهید-بهشتی

از رشته تجربی میشه مهندسی پزشکی خوند عایا؟

Back
بالا