نظر خودم اینه که چون بازارکار بیشتری داره...خودم خیلی پیش بینایی سنج رفتم و تو بیمارستان تخصصی چشم اگه اول پیش اونا نری، اصلا نمیتونی بری پیش متخصص، تو عینک فروشی ها و مطب دکترا هم هستن....اما هیچ وقت کسی رو از دوستان و آشنایان ندیدم بره پیش شنوایی سنج! موارد رجوع به اونا به شدت کمتره...همه یه راست میرن متخصص گوش حلق بینی.
نظر دانشجو و فارغ التحصیل این رشته:
*من بینایی سنجی خوندم و سه سالی میشه که دارم کار میکنم،اولا بینایی جزء رشته های برتره پیراپزشکی هست و هرکسی قبول نمیشه هم کلاسی های من با حداکثر رتبه ٢٠٠٠قبول شده بودن،فقط سه تا شهر دانشگاه علوم پزشکیشون این رشته رو داره(مشهد،تهران،زاهدان)،در ضمن عینک ساز و چشم پزشک تنها در صورتی میتونن موسسه عینک طبی بزنن که حتما بینایی سنج باهاشون کار کنه و در واقع مسئول فنیشون باشه،هیچ دانشگاه دیگه ای اعم از آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور و...این رشته رو نداره، بینایی سنج بیکار نداریم مگه اینکه بی جنم باشه.
*دانشجوی اپتومتری:
رشته فوق العاده خوبیه از هر لحاظ مثل درآمد پزستیز شیک بودن و ترو تمیز بودن ..بعد از ۴ سال به درآمد خوبی میرسی درواقع هیچ رشته ای پیدا نمیکنید که بعد از ۴ سال به درامد ۵ ۶ میلیونی در ماه برسی اونم بدون سرمایه اولیه..اگه مطب و عینک فروشی بزنی درامدت ۱۰ ۱۵ تومن هست... درآمد فوق العاده پرستیز خوب، شغل راحت، مدت تحصیل کوتاه ...دیگه واقعا چی میخواید ؟؟!!