- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- مدال المپیاد
- شیمی
- رشته دانشگاه
- داروسازی
کسی از دانشگاه علوم پزشکی سمنان اطلاع داره؟چجور دانشگاهیه؟سطح علمی و خوابگاه و سلف و ...
فاصله هرکدوم از اینا تا شهر خودتون چند ساعته؟اگه لطف کنید بگید از این چهار تا شهر شمال کدوم یکی برا زندگی مناسب تره و دانشگاه بهتری داره؟
گرگان ساری رشت و بابل
قطعا بابل:- "اگه لطف کنید بگید از این چهار تا شهر شمال کدوم یکی برا زندگی مناسب تره و دانشگاه بهتری داره؟
گرگان ساری رشت و بابل
از هاکان بپرسکسی از دانشگاه علوم پزشکی سمنان اطلاع داره؟چجور دانشگاهیه؟سطح علمی و خوابگاه و سلف و ...
گرگان شهر خوب و با امکاناتی هست من ۱۲ سال از زندگیمو گرگان بودم و مشکلی از نطر امکانات نداشتم، از نظر کلاس رشت با گرگان تفاوتی ندارهگرگان از همه نزدیک تره بعد بابل و ساری و از همه دورتر رشت
من خیلی خونگی نیستم که بگم مسافت اذیتم میکنه ولی خب تمیزی شهر و خوابگاه برام مهمه واقعا
شنیدم که رشت از ساری باکلاس تر و بزرگتره درسته ایا؟
خب از نظر جو داشگاهاش چطوره ؟روابط بین دانشجو ها ؟
و درسته که ساری و بابل شرجی تر از رشتن؟
من خانواده مادریم گرگانی هستن و خانواده پدریم رشت و هردو شهرو خیلی خوب میشناسم و واقعا از نطر سطح امکانات و فرهنگ تفاوتی ندارن بخصوص گه گرگان تو چند سال اخیر هم پای رشت رشد کرده و خیلی بزرگ تر شده

شکنکنید به انتخاب هردوشون^_^
تا اونجایی که من خبر دارم...ایران در رتبه بندی ها هر سال اغلب بعد از تبریز و مشهد و شیرازه.سلام.
بین پزشکی دانشگاه ایران و دانشگاه تبریز کدومش به صلاحه؟ ساکن اردبیلم.خانواده مشکلی با تهران رفتن من ندارن.خودم خیلی تردید دارم.
(خب تو نوجوونی آدم بیشتر میخواد تنها بشه...وقتی ۱۹_۲۰ سالتون بشه شاید تغییر کنه حالتون)