کسانی که ایده ای ندارند راجع به این سه رشته معمولا اول پزشکی میزنن بعد دندون بعد دارو.به نقل از @rmin@ :واقعا اگه به پزشكي و دندون و دارو هر سه تاش علاقه داشته باشيم و هر كدومشم از يه جنبه هايي خيلي برامون خوب باشه و يه جنبه هاييم برامون بد باشه بايد چكار كنيم؟!
ديروز همسايمون كه زن و شوهر هيئت علمي هستن باهاشون مشورت كردم . هر دوشون نه از دانشگاه بين الملل شيراز چندان راضي بودن نه دولتي هايي كه احتمال اوردنشونو دارم .
ببین،منم مث توام،ولی ب ازای هر بله،باید ب ی سریم نه گفت!به نقل از @rmin@ :واقعا اگه به پزشكي و دندون و دارو هر سه تاش علاقه داشته باشيم و هر كدومشم از يه جنبه هايي خيلي برامون خوب باشه و يه جنبه هاييم برامون بد باشه بايد چكار كنيم؟!
ديروز همسايمون كه زن و شوهر هيئت علمي هستن باهاشون مشورت كردم . هر دوشون نه از دانشگاه بين الملل شيراز چندان راضي بودن نه دولتي هايي كه احتمال اوردنشونو دارم .
به نقل از Eli.N :یه سوال یکی پردیس خونده باشه بخواد انصراف بده چقد باید خسارت بده؟
به نقل از سـوگـنـد :اگر آزاد شهر خوب قبول ميشي چرا پايين بياي؟
همون جا خوبه كه.
به نقل از پاسخنامه کنکور :آقا جدی هیچکی نمیدونه که امسال پذیرش آزاد براساس ترازه یا رتبه؟
بلهبه نقل از Eli.N :اگه کسی شبانه قبول شه میتونه ثبتنام نکنه؟سال بعدش میتونه کنکور بده؟
نه رو شاخ شدن خودت حساب نکن. دانشگاه فضای به مراتب متفاوتی داره.به نقل از rezaostore :اگردرعلوم پایه کسی شاخ بازی دربیاره ورتبش عالی بشه هیچ مزیتی نداره؟پولی ،منصبی چیزی بهش نمیدن؟مثلن بنیادملی نخبگانی چیزی؟
به نظر من دام پزشکی آینده به مراتب بهتری داره.به نقل از >شماره داوطلبی < :آقاااااااااا دام یا بینایی سنجی؟
به نقل از >شماره داوطلبی < :آقاااااااااا دام یا بینایی سنجی؟
آره خب شنوایی سنجی کارش تمییز تر و شیک تره ، شنوایی با لیسانس میتونی درامد بالا داشته باشی ولی دام با دکتری اونم به سختیبه نقل از sadlove :دام علاقه میخواد . اگه نداشته باشی نمیشه ادامه داد چون شرایط خاصی داره محیط کارش و کارش ب اندازه شنوایی سنجی تمیز نیست .
به نقل از >شماره داوطلبی < :آره خب شنوایی سنجی کارش تمییز تر و شیک تره ، شنوایی با لیسانس میتونی درامد بالا داشته باشی ولی دام با دکتری اونم به سختی
شک دارم ولی
آره متاسفانهبه نقل از sadlove :درامد شنوایی سنجی رو نمیدونم دقیق .
اما دام بستگی ب جربزه و علاقه داره ! و تخصص . از کسی ک در هفته یه روز کار کردن حدود 800 تومن در ماه درامد داره سراغ دارم . هیئت علمی 7 8 میلیون . کلینیک تا 45 میلیون شنیدم . حتی یه دامپزشک مرد دیدم ک تخصصشون دام بزرگ بود میگفت ماهی 100 میلیون درامد دارم . (البته زن برای دام بزرگ زیاد مقبولیت نداره بین دامدارا . کم پیش میاد یه اسب چند میلیونیشونو مثلن بذارن بره زیر تیغ جراحی یه زن متاسفانه .)
به نقل از >شماره داوطلبی < :آره متاسفانه
میگفت واسه کلینیک کار کنی 2 تا 5 تومن حقوقشه بقیه ش رو درس نگفت
ولی خیلی سخته ، ریاست یکی از کلینیکا میگفت رشته خوبیه ولی پول دراوردن ازش خیلی سخت...
بسيار بديهي هست اگر به تهران مي خوره كه همون تهران رُ بزنيدبه نقل از sampadi77 :سلام مثلا اگه رتبمون به تهران بخوره .....
سوگند خانوم نظر شما اینه که بمونه ادم تو شهر خودش بهتره؟
اخه من عملیم خوب نیست اونجا هم کار یاد نگیرم که دیگه هیچی...
میشه یه نفر راهنمایی کنه در مورد اینکه کجا بزنیم؟؟