پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
به نقل از rezaostore :
من بیشتر برای راضی نشدن خودم داغونم و دام شبانه رومیخوام بزنم وگرنه روزانه میزدم!
انصافن و مردونه برای زیرصدخودموکشتم ازهمه چیم زدم تابه اون مدینه فاضله برسم اماشدم این رتبه
خودم تصمیم گرفتم بمونم سال بعد اماازاین ایدم بافوش ونفرین استقبال شد وخانوادم نزاشتن وناچارم به رفتن به دانشگاه.
شیرازواصفهان وتهران و مشهد وتبریز نمیارم
ای بابا ای بابا . کام ان . این لوس بازیا رو بذارین کنار :د
جدی میگما :د
تو همین سایت کسایی بودن برا زیر 100 میخواستن ولی بین الملل هم نمیارن راه دور چ برسه ب دولتی تیپ 2 .
گاهی باید قدر دونست ! ناشکری نکرد .
پست "سوگند" هست چند صفحه پیش اونقدرا روشن کررده ک تیپ 2 هم اونقدرا بد نیست ! منم خودم تیپ 2 ام لازمه بگم استاد اناتومی تنمون مهدی زادست !؟ (استاد دانشگاه تهران) یا سر و گردنمون اناتومی اصفهانه ؟ انداممون ک حتی بچه ها از دو استاد دیگه راضی ترن ازشون (دکتر نهنگی) استاد دانشگاه یزده . یا بگم بافت شناسیمون فلوشیپ نیویورک داره دکتراشو اینا رو تهران گرفته مخیه برا خودش خیییلی باهوشه . یا تیم فیزیومون . یا تیم بیوشیمیمون . ک خ قوین خدایی . بند و بساطی دارن برا خودشون . تیپ های 2 هم بین اساتیدشون اساتید خوب پیدا میشه ! فقط از لحاظ جسد مثلن دانشگاه تهران جسدای تازه دارن تعداد زیادی دارن ولی دانشگاه ما 3 تا جسد بیشتر نداره . ولی خب همون 3 تا هم کارمونو داره راه میندازه . جسده . شی ماورایی نیست ک :د چیزیو ک باید ببینیمو میبینیم :د
به نقل از >شماره داوطلبی < :
از کجا بفهمم علاقه دارم یا نه؟
با چندین نفر صحبت کردم، دو تا کلینیک رفتم دیدیم ولی باز ...
کلینیک محیطش تمیزه . برو دانشکده دامپزشکی تهران ! یه صبح تا ظهر برو اونجا سالن جراحی اینا رو هم از نزدیک ببین .
مثلن من ک رفتم چند تا عمل دیدم رو کره اسب اسب ماده چند تا گوسفند سگ بعد محیطشم جور خاصیه مثلن بوی حیوون میاد کفهاش کوده و کاه
"" یا با چشم دیدم ک تا بازو دستشونو کردن تو مقعد اسب
"" اینا رو ببین اگه بدت نیومد لذت میبردی از محیطش و کارش خب دوست داری
من ذوق مرگ شده بودم
پا ب پای دانشجوها بالا سر جراحیا بودم
یا مثلن درسهاشون بدت نیاد . مثلن خوندن 5 تا اناتومی . مقایسه اناتومی فلان گوسفند با فلان گوسفند
اینکه 5 برابر من پزشک باید باکتری بخونی مثلن
ارتباطت با حیوونها چجوریه ؟ از اینا نیستی ک میترسن از حیوون ک ؟
یا چندششون میشه ؟
من خودم راحت بغلشون میکنم نازشون میکنم از هیچ حیوونیم نمیترسم .
مثلن ممکنه سوژتون یوزپلنگ باشه (فک نکنی از خودم گفتم . تابستون پارسال همچین موردی اورده بودن دانشگاه شیراز .) . یا مار باشه ! یا من ک رفتم دانشکده یه خانومه 5 تا سگ هاااار خیییلی هااار زیر دستش بودن . البته اموزش میدن چجوری رفتار کنن باهاشون ولی خب دل و جرئتشو باید داشته باشی !