@fatemeh76 و ایضا بقیه ی بچههایی که به انتخاب دندانپزشکی شهرایی مثل سنندج، همدان و کرمانشاه فکر میکنن.
دربارهی سنندج من قبلا تو
این تاپیک نوشتم. مطالعه کنید.
تنها نکتهای که بخوام اضافه کنم اینه که من نسبت به زمانی که اون پست رو نوشتم بیشتر و بیشتر با دانشکده دندانپزشکی سنندج در ارتباط بودم و اگه بگم خیلی خیلی دانشکده خوبیه به هیچ وجه اغراق نکردم.
تعداد ورودی هاش کمه، در نتیجه بعد از علوم پایه به همه بیمار میرسه. از طرفی رزیدنت ندارن و بلایی که رزیدنت ها سر بچه های عمومی میارن اینه که اکثر موارد یک مقدار دشوار رو اونا بر عهده میگیرن. عملا دوره ی عمومی اگه جایی سپری شه که رزیدنت نداشته باشه برای اکثر دانشجو ها خیلی مزایا داره.
اساتیدشون واقعا خوبن
اخرین نکته ای که بگم اینه که من فکر میکردم امکاناتشون تو بخش کمتر از همدانه. اما دوستای خودم که بخش رفتن و من مقایسه کردم دیدم انصافا اینطور نیست.
اگر رتبه تون به سنندج میخوره، و میخواید دندانپزشکی بخونید از نظر من بی برو برگرد انتخابش کنید.
کرمانشاه:
پزشکی و دندانپزشکیش نسبتا قویه. از داروسازی شون اطلاع ندارم. شهر خوبی نیست حقیقتا. من با وجود نزدیکی به سنندج انتخابش نکردم. چون برام مهم بود علاوه بر دانشگاه و خوابگاه کلی اینور انور هم برم. اما فضای شهر کرمانشاه امن نیست. اطلاعات دیگه ای راجع بهش ندارم. میدونم که دانشکده هاش خوبن. اگر کرمانشاه رو انتخاب میکنید یک مقدار کمبود امنیت برای زندگی دانشجویی تو اونجا رو مدنظر داشته باشید.
همدان:
وقتی هنوز علوم پایه بودم، تو
این صفحه درباره همدان نوشتم.
باید بگم نظرم واقعا عوض شده.
نظراتم تا قبل از علوم پایه همونی بود که نوشتم. اما بعد از علوم پایه عملا با ادغام بچه های بین الملل و افزایش دانشجوهاق ورودی مون به ۶۰ نفر مواجه شدم. بخش ها وااقعا شلوغه. بیمار به تعدادی که بتونی خیلی خوب یاد بگیری نیست( اگه تعداد دانشجو ها کمتر بود باز یه چیزی) از طرفی امکانات پری کلینیک بین همه تقسیم میشه. مواد لازم کمه. دانشکده شلوغه.رزیدنت ها همه جا هستن و کلی از کیس ها رو بر عهده میگیرن. کیفیت آموزش عملی بنا بر اون چیزی نه سال بالایی ها میگن واااقعا ضعیف شده.
ورودی های بعد از ما به ترتیب ۸۰ نفر و ۱۰۰ نفر ان. و جالبه بدونید که تا سال ۹۱ ظرفیت همدان حدود ۳۰ نفر بوده و واقعا تا همون حد هم خیلی خوب پاسخگو عه.در یک کلام دانشکده ما تو بحرانه. من خودم برای انتقالی گرفتن به سنندج هم دست به کار شدم اما تطبیق واحدام با مشکل مواجه شد.
اینجا برای اینکه چیزی یاد بگیری تو این شلوغی، واقعا واقعا باید خیلی تلاش کنی. راستش من همدان زدن رو بهتون پیشنهاد نمیدم. چون دقیقا از ورودی ما و ۹۲ ای ها، با ادغام شدن بین الملل ها بعد از علوم پایه، واقعا واقعا همه چی افت کرد. کسی هم پاسخگو نیس متاسفانه.
البته امسال ظرفیتو یک مقدار کم کردن. اما قرار بود خیلی بیشتر کم کنن.
سنندج بزنید به جای همدان خیلی منطقی تره به نظر من برای دوره ی عمومی.
اما بازم تاکید میکنم که تو همدان هم راه یاد گرفتن بسته نیست. ولی با هزار تا پیچ و خم و سنگ و ریخ و مشکل دارید تو مسیرش