مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

چرا دندان تعهدی بهتره؟

سلام
1) رشته ژنتیک برای گرفتن phd حدودا چن سال طول میکشه؟
2)من خودم دوست دارم بتونم به مردم کمک کنم پزشکی رو دوست دارم ولی نمیخوام تازه سی سالگی درسم تموم شه
مامانم میگه بزنم دندون تو دندون احساس مفید بودنی پیدا نمیکنم آخه یه آدم با دندون خراب هم زنده میمونه
میدونم یکم عجیبه اینجوری بگم فقط میخوام یه دلیل اخلاقی پیدا کنم که دندون برم

یعنی نمیتونم برم خارج ؟
اگه بخوام برم خارج , بهترین رشته تجربی اونجا چی هست ؟
به علوم پایه اهمیت میدن ؟
بهترین رشته بستگی به کشور داره
اما بیوتک جز رشته هایی ک رو هوا میزنن خصوصا اگ تهران و بهشتی باشی
بله اهمیت میدن من س بار توضیح دادم، بخون خب طومارهایی که در جوابت نوشتم:|

دوستان من خيلي اطلاع ندارم كسي ميدونه ايا ممكنه مثلا اگه تعهدي قبول بشيم (پزشكي يا دندون) بعد بتونيم بخريم و اون چند سالي كه تعهد داريم رو كار نكنيم؟ و تعهدش چند ساله اصلا؟
بله می‌تونی بخری، اگه سر گنجی چیزی نشسته باشید :))
در ضمن پشت موندن از نظر من اشتباهه مگر ی برنامه و مشاور قوی و یه عظم حسابی داشته باشی

لطفا چندتا سایت یا کانال خوب برای بیوتکنولوژی و حوزه های کاری (اطلاعات بیشتر نسبت به چیزای معمول و تکراری که همه سایتا تکرارش میکنن:-") اگه میشناسید معرفی کنید
من تو دوتا پست کلی توضیح دادم و کانال زیست فن هم براتون گذاشتم
برای شناخت بهتر رشته بهت پیشنهاد میدم اسم شرکت‌های دانش بنیان رو گوگل کنی و بعد بری سایت‌هاشونو ببینی، چون زمینه‌های کارشون خیلی خیلی زیاده

سلام
1) رشته ژنتیک برای گرفتن phd حدودا چن سال طول میکشه؟
با فرض اینکه پیوسته بخونی
چهارسال لیسانس
دوسال فوق
دو سال دکترا
کلا ۸ ساله ک شما ۲۶ سالت شه دیگه دکترا داری

من تو دوتا پست کلی توضیح دادم و کانال زیست فن هم براتون گذاشتم
برای شناخت بهتر رشته بهت پیشنهاد میدم اسم شرکت‌های دانش بنیان رو گوگل کنی و بعد بری سایت‌هاشونو ببینی، چون زمینه‌های کارشون خیلی خیلی زیاده
بله ممنون کانال و سایتای شرکت ها را دیده بودم
یه مقدار از سختی ها و مشکلات رشته میگید؟ دوست دارم با دید کامل وارد این رشته بشم

بله ممنون کانال و سایتای شرکت ها را دیده بودم
یه مقدار از سختی ها و مشکلات رشته میگید؟ دوست دارم با دید کامل وارد این رشته بشم
باید خیلی تلاش کنی به روز باشی،
اکثر رفرنس‌های رشته زبان اصلیه پس باید زبانتو قوی کنی نه این‌که ترجمه بلد باشی باید درک مطلب داشته باشی که یه مقاله خوندی بتونی درست حسابی بگی چی داره میگه.
صبر و حوصله داشته باشی چون عمدا کار تو این رشته تحقیقاته که با ی مشت باکتری بیشعور که ژن‌هاتو ممکنه نگیرن طرفی :)) (داغ دلم تازه شد :)) )
ن ولی جدی باید مهارت‌های آزمایشگاهیتو قکی کنی یعنی بری ور دست سال بالاییا قشنگ یاد بگیری، کارگاه شرکت کنی و...
کلا باید فعال باشی کنگره بگیری، سعی کنی با اساتید خوب لینک شی و باهاشون همکاری کنی و‌...
باز اگه توضیحاتم کمه بیا تله واست وویس بدم :))

باید خیلی تلاش کنی به روز باشی،
اکثر رفرنس‌های رشته زبان اصلیه پس باید زبانتو قوی کنی نه این‌که ترجمه بلد باشی باید درک مطلب داشته باشی که یه مقاله خوندی بتونی درست حسابی بگی چی داره میگه.
صبر و حوصله داشته باشی چون عمدا کار تو این رشته تحقیقاته که با ی مشت باکتری بیشعور که ژن‌هاتو ممکنه نگیرن طرفی :)) (داغ دلم تازه شد :)) )
ن ولی جدی باید مهارت‌های آزمایشگاهیتو قکی کنی یعنی بری ور دست سال بالاییا قشنگ یاد بگیری، کارگاه شرکت کنی و...
کلا باید فعال باشی کنگره بگیری، سعی کنی با اساتید خوب لینک شی و باهاشون همکاری کنی و‌...
باز اگه توضیحاتم کمه بیا تله واست وویس بدم :))
ایدی تلگرامت رو ندارم:-"
بین پزشکی و بیوتکنولوژی کدوم برای تحقیق در مورد سرطان مناسب تره؟

آخرین ویرایش:
ایدی تلگرامت رو ندارم:-"
بین پزشکی و بیوتکنولوژی کدوم برای تحقیق در مورد سرطان مناسب تره؟
میتونی بری پزشکی بعد تو تخصص یا فوق یا هرچی (من خبر ندارم!) بری تو شاخه‌های مرتبطش :D
میتونی بیای بیوتک (یا سلولی یا جانوری) بعد فوق ایمنی (یا هماتولوژی= خون شناسی یا هر چیز مرتبط) بخونی دکترا انکولوژی (سرطان شناسی)
البته بدون طی این پروسه‌ها هم میتونی در این زمینه از همون لیسانس کار کنی
به خودت بستگی داره کاملا

سلام با ٨٨ منطقه ١ به پزشكي بهشتي اميدي هست ؟

اقا زمان ما بیوتک تهران، بهشتی، الزهرا، شاهد بود :Dالان مراغه و یزد و خوارزمی (کرج)، ملایر، سنندج هم آوردن;;)
آمل و کاشان هم داشتن :-"

بیوتک همون زیست فناوریه دیگه نه؟

میکروبیولوژی کسی نیست اینجا؟
ژنتیک چطور؟
و اسم دیگه ای دارن این دو تا تو دفترچه احیاناً؟
تو سایت کانون اینا رو سرچ میکنی کلاااا یه چیز دیگه ای میاره :-"

میکروبیولوژی کسی نیست اینجا؟
ژنتیک چطور؟
و اسم دیگه ای دارن این دو تا تو دفترچه احیاناً؟
فک کنم این دوتا شاخه های زیست سلولی و مولکولی شدن و تو دانشگاه آزاد هنوز ی رشته مستقل باشن. :-??

بچه ها ميدونين داروي بينل اخرين رتبه هايي كه زيرگروه ٢ ميگيره چنده؟ هر شهري حالا.
پزشكي هم همينطور اخرين چنده حدودا؟
(سهميه منطقه دو)
و سوال بعدي اينكه گويا امسال ظرفيتا كم شده، اره؟

بچه ها ميدونين داروي بينل اخرين رتبه هايي كه زيرگروه ٢ ميگيره چنده؟ هر شهري حالا.
پزشكي هم همينطور اخرين چنده حدودا؟
(سهميه منطقه دو)
و سوال بعدي اينكه گويا امسال ظرفيتا كم شده، اره؟
3700 منطقه دو اخرین نفرات داروی پارسال بودن
100 تا کم شده ظرفیتا

3700 منطقه دو اخرین نفرات داروی پارسال بودن
100 تا کم شده ظرفیتا
نه بابا! اين كه گفتي بينل الملل نيس شايد! بينل تا چهار و خورده اي ميگيره تو تكميل ظرفيتا.
بعد برام رتبه ي زير گروه دو كه مال خوده داروعه مهمه اگه اونو كسي ميدونه بگه لطفا

دوستان با 12K منطقه دو:( رشته ای پیشنهاد می دید ؟! شهرش برام مهمه تهران که نمی تونم قبول شم پس فقط کرج می مونه. خانواده اجازه نمیدن شهر دورتر برم. پیرا پزشکی البته. چیزی قبول میشم اصلا ؟ من اگه می دونستم می مونم درس می خونم می موندم ولی من تنبلم فایده ای نداره.

آخرین ویرایش:
بچه ها كسي جايي كه خوب باشه براي انتخاب رشته مي شناسه؟

بیاین از میکروبیولوژی بگین :-<

Back
بالا