mas.bas
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ایلام
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- پزشکی
چرا دندان تعهدی بهتره؟
بهترین رشته بستگی به کشور دارهیعنی نمیتونم برم خارج ؟
اگه بخوام برم خارج , بهترین رشته تجربی اونجا چی هست ؟
به علوم پایه اهمیت میدن ؟
بله میتونی بخری، اگه سر گنجی چیزی نشسته باشیددوستان من خيلي اطلاع ندارم كسي ميدونه ايا ممكنه مثلا اگه تعهدي قبول بشيم (پزشكي يا دندون) بعد بتونيم بخريم و اون چند سالي كه تعهد داريم رو كار نكنيم؟ و تعهدش چند ساله اصلا؟
من تو دوتا پست کلی توضیح دادم و کانال زیست فن هم براتون گذاشتملطفا چندتا سایت یا کانال خوب برای بیوتکنولوژی و حوزه های کاری (اطلاعات بیشتر نسبت به چیزای معمول و تکراری که همه سایتا تکرارش میکنن) اگه میشناسید معرفی کنید
با فرض اینکه پیوسته بخونیسلام
1) رشته ژنتیک برای گرفتن phd حدودا چن سال طول میکشه؟
بله ممنون کانال و سایتای شرکت ها را دیده بودممن تو دوتا پست کلی توضیح دادم و کانال زیست فن هم براتون گذاشتم
برای شناخت بهتر رشته بهت پیشنهاد میدم اسم شرکتهای دانش بنیان رو گوگل کنی و بعد بری سایتهاشونو ببینی، چون زمینههای کارشون خیلی خیلی زیاده
باید خیلی تلاش کنی به روز باشی،بله ممنون کانال و سایتای شرکت ها را دیده بودم
یه مقدار از سختی ها و مشکلات رشته میگید؟ دوست دارم با دید کامل وارد این رشته بشم
ایدی تلگرامت رو ندارمباید خیلی تلاش کنی به روز باشی،
اکثر رفرنسهای رشته زبان اصلیه پس باید زبانتو قوی کنی نه اینکه ترجمه بلد باشی باید درک مطلب داشته باشی که یه مقاله خوندی بتونی درست حسابی بگی چی داره میگه.
صبر و حوصله داشته باشی چون عمدا کار تو این رشته تحقیقاته که با ی مشت باکتری بیشعور که ژنهاتو ممکنه نگیرن طرفی (داغ دلم تازه شد )
ن ولی جدی باید مهارتهای آزمایشگاهیتو قکی کنی یعنی بری ور دست سال بالاییا قشنگ یاد بگیری، کارگاه شرکت کنی و...
کلا باید فعال باشی کنگره بگیری، سعی کنی با اساتید خوب لینک شی و باهاشون همکاری کنی و...
باز اگه توضیحاتم کمه بیا تله واست وویس بدم
میتونی بری پزشکی بعد تو تخصص یا فوق یا هرچی (من خبر ندارم!) بری تو شاخههای مرتبطشایدی تلگرامت رو ندارم
بین پزشکی و بیوتکنولوژی کدوم برای تحقیق در مورد سرطان مناسب تره؟
بلهبیوتک همون زیست فناوریه دیگه نه؟
فک کنم این دوتا شاخه های زیست سلولی و مولکولی شدن و تو دانشگاه آزاد هنوز ی رشته مستقل باشن.میکروبیولوژی کسی نیست اینجا؟
ژنتیک چطور؟
و اسم دیگه ای دارن این دو تا تو دفترچه احیاناً؟
تو دفترچه ببین سرفصل اولعه اوصولا:/میکروبیولوژی کسی نیست اینجا؟
ژنتیک چطور؟
و اسم دیگه ای دارن این دو تا تو دفترچه احیاناً؟
تو سایت کانون اینا رو سرچ میکنی کلاااا یه چیز دیگه ای میاره
3700 منطقه دو اخرین نفرات داروی پارسال بودنبچه ها ميدونين داروي بينل اخرين رتبه هايي كه زيرگروه ٢ ميگيره چنده؟ هر شهري حالا.
پزشكي هم همينطور اخرين چنده حدودا؟
(سهميه منطقه دو)
و سوال بعدي اينكه گويا امسال ظرفيتا كم شده، اره؟
نه بابا! اين كه گفتي بينل الملل نيس شايد! بينل تا چهار و خورده اي ميگيره تو تكميل ظرفيتا.3700 منطقه دو اخرین نفرات داروی پارسال بودن
100 تا کم شده ظرفیتا
آدرس دقیقشو بدهتو دفترچه ببین سرفصل اولعه اوصولا:/
کور شدم من-.-