بـئـاتـریـس
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان تربت حیدریه
- شهر
- تربت حیدریه
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- فعلاً یزد :)))
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژی
بیاین از میکروبیولوژی بگین
اگه انقدر شهرش برات مهمه خب برو آزاد !دوستان با 12K منطقه دو رشته ای پیشنهاد می دید ؟! شهرش برام مهمه تهران که نمی تونم قبول شم پس فقط کرج می مونه. خانواده اجازه نمیدن شهر دورتر برم. پیرا پزشکی البته. چیزی قبول میشم اصلا ؟ من اگه می دونستم می مونم درس می خونم می موندم ولی من تنبلم فایده ای نداره.
کاشان بیوتک میاریدوستان با 12K منطقه دو رشته ای پیشنهاد می دید ؟! شهرش برام مهمه تهران که نمی تونم قبول شم پس فقط کرج می مونه. خانواده اجازه نمیدن شهر دورتر برم. پیرا پزشکی البته. چیزی قبول میشم اصلا ؟ من اگه می دونستم می مونم درس می خونم می موندم ولی من تنبلم فایده ای نداره.
بیوتک ایز د بستبیاین از میکروبیولوژی بگین
با ۱۴ و ۲۸ کا چطور ؟کاشان بیوتک میاری
بیوتک ایز د بست
۱۴کا بیوتک امل میارهبا ۱۴ و ۲۸ کا چطور ؟
یزد نمی دونین تا چند می گیره؟۱۴کا بیوتک امل میاره
یزد نمی دونین تا چند می گیره؟
+ اولویت با میکروبیولوژی دانشگاه بهتر باشه یا بیوتک دانشگاه پایین تر؟
اگر به پشت موندن فکر میکنید به این فکر کنید که سال دیگه تاثیر معدل قطعی هست..
پذیرش دانشگاه برای نظام قدیم کمتر هست(عینا این کارو سال ۸۰اگه اشتباه نکنم سالشو انجام دادن)
اصلا سبککنکورش دقیق مشخص نیست..فقط میگن دو نوع سوال طرح میکنیم که خیلی مبهمه این حرف..
انقد کشکی به سال دیگه فکر نکنین....
من ک نمیگم دو نوع سوال (تستی و تشریحی )طرح میشه..میگم دونوع کنکور..ولی از کجا معلوم کنکوری که برای نظام قدیم برگزار میشه عینا تیپ کنکور های سال های قبل باشه و سر جلسه شکه نشین از تیپ سوال ها؟؟هر چند که با حرفات تا حدی موافقم ولی شانا دو نوع سوال تستی و تشریحی تکذیب شد و صرفا دو نوع کنکور برگزار میشه ( دو تا دفترچه جدا )
و کاهش ظرفیتی که میگفتن سی درصد نظام قدیم و هفتاد درصد نظام جدید هم تکذیب شد !
به علاوه این که طرح ترمیم معدل هم وجود داره پس میشه حللش کرد این مشکلاتو منتهی اصل این که در مورد پشت کنکور موندن نباید احساسی و کشکی تصمیم گرفت رو باهات موافقم
از اینا بدتر اینکه درسها و کتاباشون کلی متفاوتهاگر به پشت موندن فکر میکنید به این فکر کنید که سال دیگه تاثیر معدل قطعی هست..
پذیرش دانشگاه برای نظام قدیم کمتر هست(عینا این کارو سال ۸۰اگه اشتباه نکنم سالشو انجام دادن)
اصلا سبککنکورش دقیق مشخص نیست..فقط میگن دو نوع سوال طرح میکنیم که خیلی مبهمه این حرف..
انقد کشکی به سال دیگه فکر نکنین....
بیا تله من با یکیشون ک سمپادیایی بوده لینکت کنمبچههای دانشگاه الزهرا بیان از دانشگاهشون بگن. وضعیت علوم زیستیشون چطوره و اینا؟
نه یکیهپزشکی مناطق محروم چجوریه؟
با تعهدی فرق داره دیگه؟
بعد چرا بهش میگن مناطق محروم؟
تو ارشد نمیشه قضیه ی دانشگاهو درس کرد؟نه یزد، مراغه اینا تازه اوردن
بستگی ب خودتون داره ولی چون علوم پایه است و بحث اپلای در میونه من فکر میکنم دانشگاه بهتر ملاک باشه
ولی حتما از ی مشاور و کسی ک سرش میشه بپرسید
اره میشهتو ارشد نمیشه قضیه ی دانشگاهو درس کرد؟
یا ا همون اول باید دانشگات درس حسابی باشه؟
دقیقش رو نمیدونم والا قلمچی اینا نگاه کنید ۹۵ ک تا ۳۹۰۰ هم داشتبچه ها..میکروبیولوژی دانشگاه بهشتی تا چند هست برا منطقه یک؟؟کسی میدونه؟؟
ای دختر @mohad_z مرا یاری کن...