- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سیرجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
کسی اینجا بیوتکنولوژی میخونه؟
دکترای پیوسته منظورمه،مصاحبش چجوریه،میشه راجع بهش توضیح بدین
دکترای پیوسته منظورمه،مصاحبش چجوریه،میشه راجع بهش توضیح بدین
من در مورد پزشکی اطلاع دارم، دندون رو نمی دونممنظورم دقیقا همون بود
ینی دانشجوی دندونو مثلا ب عنوان منشی یا دستیار پزشک نمیخان؟
از طرفی شما اطلاع دارید ازینکه چه ساعاتی از روز معمولا کلاس ها تموم میشه؟
اها مرسی که انقدر کامل توضیح دادی برات ارزوی خوب خوب دارم*-* بازم ممنونمن در مورد پزشکی اطلاع دارم، دندون رو نمی دونم
کلاسای دوره پزشکی هم تقریبا سه سال اول از صبح تا عصره. یه چیزی مثل بقیه رشته ها. ولی بعد که وارد بالین میشین خیلی تایم بیشتری ازتون می گیره ، باید کشیک وایسین و بسته به بخش و مقطعی که هستین از صبح تا شب یا کشیک شب و ... باید تو بیمارستان حضور داشته باشین
اکثرا بچه های پزشکی و دندون چون نمی تونن کار تمام وقت یا حتی نیمه وقت داشته باشن دنبال کارای تدریس و مشاوره تحصیلی و این چیزا میرن که زمان شو بتونن با کلاساشون تنظیم کنن
منظورت دقیقا چیه؟باسلام
یه سوال داشتم : زبان انگلیسی تو کدوم رشته یا رشته هاست ؟
تا جایی که میدونم زبان عمومی همه جا هست تو بعضی رشته ها مثل پزشکی و دندان پزشکی زبان تخصصی پزشکی هم هست که بهش مدیکال ترمینولوژی میگن اگر هم منظورت خود رشته زبانه که داستان فرق داره رشته مترجمی داریم رشته آموزش زبان داریم رشته ادبیات انگلیسی هم هست و. ...باسلام
یه سوال داشتم : زبان انگلیسی تو کدوم رشته یا رشته هاست ؟
سلامنه منظورم اینه زبان توی رشته تجربیه یا ریاضی یا انسانی ؟
بله . منظورم همون اولی بود . ممنونسلام
اگه منظورت کنکور زبانه، کلا جداست و رشته دبیرستان هرچی باشه میشه برای کنکور زبان ثبت نام و رشته های دانشگاهی زبان (مثل مترجمی، زبان ادبیات خارجی و...) رو انتخاب کرد
اگه منظورت درس زبانه، به عنوان درس عمومی توی همه رشته های دبیرستان هست و توی دروس عمومی کنکور همه رشته ها هم هست.
هرکس میخواد بین دندون، دارو و پزشکی انتخاب کنه و مردده باید این سوالا رو از خودش بپرسه (تاکید میکنم این صرفا نظر شخصی منه و دندونپزشکا و داروسازهای محترم یکوقت بهشون برنخوره !)
۱. من ضخامت پوستم اندازه کرگدن هست و تحمل هر گونه ناملایمت اعم از شرایط زندگی، درگیری با هر قشر ادم، بالادستی های زبون نفهم و ... رو دارم ؟
بله : پزشکی
تاحدی: دندونپزشکی
پوستم مثل برگ گل لطیفه : دارو
۲. من برام مهمه که اندازه زحمتی که میکشم پول دربیارم بلکم بیشتر !
بله : دندون - دارو
نه من از مال دنیا سیرم : پزشکی
۳. من خودم وضع مالیم بد نیست و سرمایه اولیه دارم !
بله : دارو
تاحدی : دندون
من خودمم و جورابام و یه جفت دمپایی لا انگشتی : پزشکی
۴. من تحمل شب بیداری رو دارم و مثل جغد میتونم بیدار باشم و تحت فشار زیاد کار کنم و تصمیمات سخت ساعت سه صبح بگیرم !
ابداً : دندون - دارو
۵. من از اینام که عاشق درس خوندنم و اگه کتابامو ازم جدا کنن شهید میشم !
تاحدی: دارو
ناراحت میشم ولی شهید نمیشم!: دندون
۶. من عاشق سر و کله زدن با مریض و پازل حل کردنم !
بچه محلا به من میگفتن پوآرو : پزشکی
حالا یکاریش میکنیم : دندون
حالم از هرچی مریضه بهم میخوره : دارو
۷. من عاشق وجهه اجتماعی این رشته ام و دوست دارم از بیرون مردمو بکشم حتی اگه شده خودم از درون بمیرم !
وای اره من اینجوریم دقیقاً : پزشکی
بالاخره کلاس کار هم مهمه : دندون
من خیلی فروتن و افتاده ام و به این چیزا فکر نمیکنم ! : دارو
۸. من زندگیم برام مهمه و میخوام به همسر و بچه هام هم برسم !
بله حتما و قطعاً: دندون-دارو
بچه و همسر کیلو چنده بابا: پزشکی
۹. من عاشق کار عملی هستم و از اینکه بشینم یک گوشه خرخونی کنم منزجرم !
وای حرف دل منو زدی !: دندون
یکم اینجوریم : پزشکی
نه من مدلم عملی نیست: دارو
۱۰. من مغز خر خوردم !
هرروز تو سه وعده میخورم : پزشکی
صبحانه و شام میخورم: دارو
فقط ظهرا واسه نهار: دندون
دیگه از این خلاصه تر و شفاف تر نمیشد بگم، امیدوارم تو انتخاب رشته موفق باشید...
بیوتکنولوژی معادل فارسیش میشه زیست فناوری و تو دفترچه هم همین اسم بکار میرهمن خیلی دوست داشتم دکتری پیوسته بیوتک قبول شم که میدونم نمیشم. میخوام بدونم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی با زیست فناوری دقیقا چه تفاوتی داره؟ فقط اون لیسانسه اون یکی دکتری؟ تفاوتشون تو اپلای کردن چیه؟ اصلا فرق دارن؟ دیگه این که میارزه مامانمو راضی کنم که لیسانس بخونم یا برم پزشکی/دارو بهتره؟
میدونم پیوسته خفن تره. میخوام بدونم جز این که پیوسته است مزیت دیگه ای هم داره نسبت به لیسانسش؟بیوتکنولوژی معادل فارسیش میشه زیست فناوری و تو دفترچه هم همین اسم بکار میره
پیوسته یعنی واسه نیازی نیست بین مقاطع آزمون ارشد و اینا بدی و مستقیما تا دکتری رو بدون کنکور دادن مجدد میخونی.
دکترای پیوسته ش خیلی خفن تره اگه اشتباه نکنم فقط دانشگاه تهران این رشته رو داره و تعداد محدودی هم میگیره که از بین المپ ها و رتبه های معمولا زیر ۵۰ تجربی و ریاضیه
خب توضیحی که میشه داد اینه برا مهاجرت کارتون ساده تره احتمالا آزمایشگاه و استاتید راحت در اختیار شماست. توجهی که دانشگاه و اگر دولت عقلش برسه کار در پروژه های پژوهشی فک کنم حتی ازتون دعوت بشه بجا دویدن بسیاری که ما داریم. ولی برای فوق و دکترا شرط معدل و شرط ایلتس یا تافل بالا دارن.میدونم پیوسته خفن تره. میخوام بدونم جز این که پیوسته است مزیت دیگه ای هم داره نسبت به لیسانسش؟