مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

سلام به همتون:D:RedHeart
دوستان میشه کسایی که اطلاع دارن بگن که دانشجوهای دندونپزشکی در طول دوره تحصیلشون میتونن جایی شاغل باشن یا نه؟؟اگه میتونن باید مثلا همون دانشگاه باشه؟؟

و این مورد در مورد رشته های پزشکی چطور هس؟ممکنه اصن:-?

اره چرا نتونن؟
البته اگه منظورت از شغل طبابت نباشه :))

کسی اینجا بیوتکنولوژی میخونه؟
دکترای پیوسته منظورمه،مصاحبش چجوریه،میشه راجع بهش توضیح بدین

منظورم دقیقا همون بود:))
ینی دانشجوی دندونو مثلا ب عنوان منشی یا دستیار پزشک نمیخان؟
از طرفی شما اطلاع دارید ازینکه چه ساعاتی از روز معمولا کلاس ها تموم میشه؟

بچه ها میشه راجع به فیزیوتراپی و حدود رتبه قبولیش واسه دانشگاهای خوب و شرایط شغلیش اطلاعات بدید؟؟؟

منظورم دقیقا همون بود:))
ینی دانشجوی دندونو مثلا ب عنوان منشی یا دستیار پزشک نمیخان؟
از طرفی شما اطلاع دارید ازینکه چه ساعاتی از روز معمولا کلاس ها تموم میشه؟
من در مورد پزشکی اطلاع دارم، دندون رو نمی دونم
کلاسای دوره پزشکی هم تقریبا سه سال اول از صبح تا عصره. یه چیزی مثل بقیه رشته ها. ولی بعد که وارد بالین میشین خیلی تایم بیشتری ازتون می گیره ، باید کشیک وایسین و بسته به بخش و مقطعی که هستین از صبح تا شب یا کشیک شب و ... باید تو بیمارستان حضور داشته باشین
اکثرا بچه های پزشکی و دندون چون نمی تونن کار تمام وقت یا حتی نیمه وقت داشته باشن دنبال کارای تدریس و مشاوره تحصیلی و این چیزا میرن که زمان شو بتونن با کلاساشون تنظیم کنن

من در مورد پزشکی اطلاع دارم، دندون رو نمی دونم
کلاسای دوره پزشکی هم تقریبا سه سال اول از صبح تا عصره. یه چیزی مثل بقیه رشته ها. ولی بعد که وارد بالین میشین خیلی تایم بیشتری ازتون می گیره ، باید کشیک وایسین و بسته به بخش و مقطعی که هستین از صبح تا شب یا کشیک شب و ... باید تو بیمارستان حضور داشته باشین
اکثرا بچه های پزشکی و دندون چون نمی تونن کار تمام وقت یا حتی نیمه وقت داشته باشن دنبال کارای تدریس و مشاوره تحصیلی و این چیزا میرن که زمان شو بتونن با کلاساشون تنظیم کنن
اها مرسی که انقدر کامل توضیح دادی برات ارزوی خوب خوب دارم*-* بازم ممنون

باسلام
یه سوال داشتم : زبان انگلیسی تو کدوم رشته یا رشته هاست ؟

باسلام
منظورت دقیقا چیه؟
(زبان انگلیسی بعنوان درس عمومی توی همه رشته ها هست علاوه بر اون، هر رشته، زبان تخصصی خودش رو هم داره)

باسلام
تا جایی که میدونم زبان عمومی همه جا هست تو بعضی رشته ها مثل پزشکی و دندان پزشکی زبان تخصصی پزشکی هم هست که بهش مدیکال ترمینولوژی میگن اگر هم منظورت خود رشته زبانه که داستان فرق داره رشته مترجمی داریم رشته آموزش زبان داریم رشته ادبیات انگلیسی هم هست و. ...

نه منظورم اینه زبان توی رشته تجربیه یا ریاضی یا انسانی ؟

نه منظورم اینه زبان توی رشته تجربیه یا ریاضی یا انسانی ؟
سلام
اگه منظورت کنکور زبانه، کلا جداست و رشته دبیرستان هرچی باشه میشه برای کنکور زبان ثبت نام و رشته های دانشگاهی زبان (مثل مترجمی، زبان ادبیات خارجی و...) رو انتخاب کرد
اگه منظورت درس زبانه، به عنوان درس عمومی توی همه رشته های دبیرستان هست و توی دروس عمومی کنکور همه رشته ها هم هست.

سلام
اگه منظورت کنکور زبانه، کلا جداست و رشته دبیرستان هرچی باشه میشه برای کنکور زبان ثبت نام و رشته های دانشگاهی زبان (مثل مترجمی، زبان ادبیات خارجی و...) رو انتخاب کرد
اگه منظورت درس زبانه، به عنوان درس عمومی توی همه رشته های دبیرستان هست و توی دروس عمومی کنکور همه رشته ها هم هست.
بله . منظورم همون اولی بود . ممنون

بچه‌های قشنگ تجربی ، گوگولیای من *__*
یه خانوم دکتر که تخصص و طرحشو تموم کرده و دانشجوی فوق تخصصه تو کانال تلگرامش یه راهنمای انتخاب رشته بین پزشکی و دندون و دارو به زبان طنز منتشر کرده بود که فکر کردم شاید بتونه بهتون کمک کنه :D
یه الگوریتم انتخاب رشته طنز بین همه رشته‌های علوم پزشکی هم تو اینستاگرام دیدم که به نظرم جالب اومد. هر دو رو اینجا میذارم و ضمن اینکه لطفا صرفا به این‌ها اکتفا نکنید و خودتون تحقیق کافی انجام بدید ، اما امیدوارم بتونه یه تصور تقریبی نسبت به رشته‌ها تو ذهنتون شکل بده :* موفق باشید قند عسلا :x
هرکس میخواد بین دندون، دارو و پزشکی انتخاب کنه و مردده باید این سوالا رو از خودش بپرسه (تاکید میکنم این صرفا نظر شخصی منه و دندونپزشکا و داروسازهای محترم یکوقت بهشون برنخوره !)
۱. من ضخامت پوستم اندازه کرگدن هست و تحمل هر گونه ناملایمت اعم از شرایط زندگی، درگیری با هر قشر ادم، بالادستی های زبون نفهم و ... رو دارم ؟
بله : پزشکی
تاحدی: دندونپزشکی
پوستم مثل برگ گل لطیفه : دارو
۲. من برام مهمه که اندازه زحمتی که میکشم پول دربیارم بلکم بیشتر !
بله : دندون - دارو
نه من از مال دنیا سیرم : پزشکی
۳. من خودم وضع مالیم بد نیست و سرمایه اولیه دارم !
بله : دارو
تاحدی : دندون
من خودمم و جورابام و یه جفت دمپایی لا انگشتی : پزشکی
۴. من تحمل شب بیداری رو دارم و مثل جغد میتونم بیدار باشم و تحت فشار زیاد کار کنم و تصمیمات سخت ساعت سه صبح بگیرم !
ابداً : دندون - دارو
۵. من از اینام که عاشق درس خوندنم و اگه کتابامو ازم جدا کنن شهید میشم !
تاحدی: دارو
ناراحت میشم ولی شهید نمیشم!: دندون
۶. من عاشق سر و کله زدن با مریض و پازل حل کردنم !
بچه محلا به من میگفتن پوآرو : پزشکی
حالا یکاریش میکنیم : دندون
حالم از هرچی مریضه بهم میخوره : دارو
۷. من عاشق وجهه اجتماعی این رشته ام و دوست دارم از بیرون مردمو بکشم حتی اگه شده خودم از درون بمیرم !
وای اره من اینجوریم دقیقاً : پزشکی
بالاخره کلاس کار هم مهمه : دندون
من خیلی فروتن و افتاده ام و به این چیزا فکر نمیکنم ! : دارو
۸. من زندگیم برام مهمه و میخوام به همسر و بچه هام هم برسم !
بله حتما و قطعاً: دندون-دارو
بچه و همسر کیلو چنده بابا: پزشکی
۹. من عاشق کار عملی هستم و از اینکه بشینم یک گوشه خرخونی کنم منزجرم !
وای حرف دل منو زدی !: دندون
یکم اینجوریم : پزشکی
نه من مدلم عملی نیست: دارو
۱۰. من مغز خر خوردم !
هرروز تو سه وعده میخورم : پزشکی
صبحانه و شام میخورم: دارو
فقط ظهرا واسه نهار: دندون
دیگه از این خلاصه تر و شفاف تر نمیشد بگم، امیدوارم تو انتخاب رشته موفق باشید...

-5789674808055802289_121_27b0.jpg

بچه ها من این تاپیک آوردم بالا که پستای خوبتون منتقل کنید این طرف و بچه های کنکوریمونم این جارو بخونن این جزو همون تاپیکایی که مطهری گفت همش رو بخونین.
این ها صحبتای دوستم توی یکی از گروهای واتس آپم
: من ارشد بیوتکنولوژی هستم
خیلی دوسش دارم، چون تو خیلی از صنایع مختلف کاربرد داره
داروسازی، صنایع غذایی، کشاورزی، پالایشگاه و ...
خلاصه همه‌چیز
و این گستردگیش باعث میشه خیلی ایده‌ها داشته باشی و خب دوسش دارم.
البته این علاقه‌ی منه، ممکنه یکی دیگه این رشته رو ببینه بگه اه، چ رشته‌ی کسل کننده‌ای
اینم تاییدیه :)
در راستای دانشگاه نسل سوم بسیار عالی گفتین...منم بعنوان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این دیدگاه شما رو ایمان بهش دارم.

فیزیوتراپی
دوره‌ی تحصیل راحت‌تری داره از نظر سختی دروس
زود وارد بازارکار میشی
تو دید مردم دکتر محسوب میشی!
ظرفیت رشته کمه
روزانه و پردیس داره و دانشگاه آزاد تا سال۹۹ ظرفیتی براش نداشته.
سرمایه اولیه لازم داره برای دستگاه‌ها و...
اکثر کارهاشون با دستگاهه،
ولی با توجه به نیاز بیمار، درمان متفاوته. ممکنه بیماری بیاد و نیاز باشه همراهیش کنی و کمکش کنی راه بره...پس قدرت بدنی بالایی لازم داره
حتما محیط کار فیزیوتراپی رو ببینید. شاید علاقه‌ای بهش نداشته باشید

بچه‌ها تا میتونید توی انتخاب رشته دقت کنید
به علاقتون، بازارکار رشته، آینده‌ی شغلی، امکان مهاجرت و...
وقتی وارد دانشگاه بشین، هر رشته‌ای که برین، حتی رشته‌ای که دوسش نداشتین، شاید ترم اول اذیت بشین ولی بعدش به احتمال خیلی زیاااااااد عاشقش میشید و دلتون نمیخواد تغییر رشته بدین.
حواستون رو جمع کنین.
انتخاب شما در ۱۸، ۱۹ سالگی آیندتون رو شکل میده.
از کسایی که وارد اون رشته شدن،
فارغ‌التحصیل شدن،
تغییر رشته دادن،
بپرسید و با چشم باز انتخاب رشته کنید.

من خیلی دوست داشتم دکتری پیوسته بیوتک قبول شم که میدونم نمیشم. میخوام بدونم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی با زیست فناوری دقیقا چه تفاوتی داره؟ فقط اون لیسانسه اون یکی دکتری؟ تفاوتشون تو اپلای کردن چیه؟ اصلا فرق دارن؟ دیگه این که میارزه مامانمو راضی کنم که لیسانس بخونم یا برم پزشکی/دارو بهتره؟

من خیلی دوست داشتم دکتری پیوسته بیوتک قبول شم که میدونم نمیشم. میخوام بدونم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی با زیست فناوری دقیقا چه تفاوتی داره؟ فقط اون لیسانسه اون یکی دکتری؟ تفاوتشون تو اپلای کردن چیه؟ اصلا فرق دارن؟ دیگه این که میارزه مامانمو راضی کنم که لیسانس بخونم یا برم پزشکی/دارو بهتره؟
بیوتکنولوژی معادل فارسیش میشه زیست فناوری و تو دفترچه هم همین اسم بکار میره

پیوسته یعنی واسه نیازی نیست بین مقاطع آزمون ارشد و اینا بدی و مستقیما تا دکتری رو بدون کنکور دادن مجدد میخونی.
دکترای پیوسته ش خیلی خفن تره اگه اشتباه نکنم فقط دانشگاه تهران این رشته رو داره و تعداد محدودی هم میگیره که از بین المپ ها و رتبه های معمولا زیر ۵۰ تجربی و ریاضیه.

غیر پیوسته ش رتبه ی خیلی کمتری میخواد و دانشگاه های بیشتری اون رو دارن.

و اینکه یکی از اعضای سایت یه ویس راجع به این رشته دادن که میتونه کمکت کنه(تو همین تاپیک بگردی پیدا میشه )

بیوتکنولوژی معادل فارسیش میشه زیست فناوری و تو دفترچه هم همین اسم بکار میره

پیوسته یعنی واسه نیازی نیست بین مقاطع آزمون ارشد و اینا بدی و مستقیما تا دکتری رو بدون کنکور دادن مجدد میخونی.
دکترای پیوسته ش خیلی خفن تره اگه اشتباه نکنم فقط دانشگاه تهران این رشته رو داره و تعداد محدودی هم میگیره که از بین المپ ها و رتبه های معمولا زیر ۵۰ تجربی و ریاضیه
میدونم پیوسته خفن تره. میخوام بدونم جز این که پیوسته است مزیت دیگه ای هم داره نسبت به لیسانسش؟

میدونم پیوسته خفن تره. میخوام بدونم جز این که پیوسته است مزیت دیگه ای هم داره نسبت به لیسانسش؟
خب توضیحی که میشه داد اینه برا مهاجرت کارتون ساده تره احتمالا آزمایشگاه و استاتید راحت در اختیار شماست. توجهی که دانشگاه و اگر دولت عقلش برسه کار در پروژه های پژوهشی فک کنم حتی ازتون دعوت بشه بجا دویدن بسیاری که ما داریم. ولی برای فوق و دکترا شرط معدل و شرط ایلتس یا تافل بالا دارن.

Back
بالا