- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
به سال 5 و 6 دندون که برسید میفهمید درسهای سال 3 و 4 چقدر مهم بودن و باید خوب میخوندین،
از جهت بنیه معمولا کسی کم نمیاره نترسید بابا.
اتفاقا دخترا چون ریز نقش ترن نسبت به یه مرد قد 180، وزن 90کیلو برای دندون مناسب ترن کمتر گردن و کمرشون اسیب میبینه.من خودم دلیل اصلی که دندون رو گذاشتم کنار تو انتخابام این بود قدم بلند بود جثه ام بزرگ بود ترسیدم اسیب ببینم،.
بعدم اگر عین تراکتور صبح و شب کار کنین اسیب میبینین، ولی نرمال کار کنین و قانع باشین ان شالا چیزیتون نمیشه تا همون 40، 50سالگی هم بارتونو بستین، ارتروزم نمیگیرید بگیریدم انقدر پول دارید که لازم نباشه حتما کار سنگین ادامه بدین. کم کار میکنین.
دندون که هیچ، به خاطر علم هیچ رشته ای نرید #من خودم ته ادم علمی و جو گیر علمم، میگم اونی که الان بهش میگین علم، جوه.به نقل از Dr.Eniac :به هیچ عنوان به خاطر علم نیاین دندون، چون شما بدون یادگیری علوم دانشگاه هم میتونین كار دندونپزشكو انجام بدین و اصولن دانشجوهای دندون خیلی پاس محور و شب امتحانی هستن.
ولی بهرحال از نظر درسی حداقل تو علوم پایه از پزشكی كمی نداره. اگه خودتون دمبال باشین خیلی هم علم درش دخیل میشه و خیلی كارای عملیتون شیرینتر و دوسداشتنی تر میشه.
اگه دخترین یكم بیشتر رو دندون فك كنین. رو اینكه توانشو دارین 2 ساعت گردنتون خم و دستتون آویزون باشه؟
مشكل دخترای دندون بیشتر تو بنیه بدنیه و كار عملی نه درس خوندن.
دندانپزشکی هم علمه هم هنر هم مهندسی توش دخیله. لذا یه دید مهندسی باید داشته باشین به این داستان. معمولا كسایی كه ساز میزنن، نقاشی میكنن یا مجسمه میسازن تو این رشته میتونن موفق باشن.
به سال 5 و 6 دندون که برسید میفهمید درسهای سال 3 و 4 چقدر مهم بودن و باید خوب میخوندین،
از جهت بنیه معمولا کسی کم نمیاره نترسید بابا.
اتفاقا دخترا چون ریز نقش ترن نسبت به یه مرد قد 180، وزن 90کیلو برای دندون مناسب ترن کمتر گردن و کمرشون اسیب میبینه.من خودم دلیل اصلی که دندون رو گذاشتم کنار تو انتخابام این بود قدم بلند بود جثه ام بزرگ بود ترسیدم اسیب ببینم،.
بعدم اگر عین تراکتور صبح و شب کار کنین اسیب میبینین، ولی نرمال کار کنین و قانع باشین ان شالا چیزیتون نمیشه تا همون 40، 50سالگی هم بارتونو بستین، ارتروزم نمیگیرید بگیریدم انقدر پول دارید که لازم نباشه حتما کار سنگین ادامه بدین. کم کار میکنین.