- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
مهندسی کامپیوتر و بعدش علوم کامپیوترمهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر؟
با فاصله زیاد از بقیه رشته های ریاضی جلوترن. هم تو اپلای هم کار هم درآمد هم پیشرفت.
مهندسی کامپیوتر و بعدش علوم کامپیوترمهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر؟
علوم کامپیوتر تهران هم نیاین به درد نمیخوره شریف خیلی خیلی بهتره برای اپلای. امیرکبیر هم اینطوری که من شنیدم خوب اپلای کردن بچهها.مهندسی کامپیوتر و بعدش علوم کامپیوتر
با فاصله زیاد از بقیه رشته های ریاضی جلوترن. هم تو اپلای هم کار هم درآمد هم پیشرفت.
خواجه نصیر برای مهندسی کامپیوتر چطوره؟علوم کامپیوتر تهران هم نیاین به درد نمیخوره شریف خیلی خیلی بهتره برای اپلای. امیرکبیر هم اینطوری که من شنیدم خوب اپلای کردن بچهها.
(در کل اوصیکم به شریف و فنی تهران)
بهشتی می رسونی؟خواجه نصیر برای مهندسی کامپیوتر چطوره؟
شریف و امیرکبیر خیلی بالا میخوان
طبیعتا در ایران مکانیک. شاخههای بیشتر هم برای درس و ریسرچ، بازار کار بیشتر و هم زمینه مناسب برای اپلای. همچنین جو مناسب برای درس خوندن در دانشگاه.مکانیک یا هوافضا؟
محدوده قبولی احتمالیشو نتونستم تو سایتا پیدا کنم، ولی فکر نکنم برسونمبهشتی می رسونی؟
من خواجه نصیریم ولی برق میتونم نه کامپیوترمحدوده قبولی احتمالیشو نتونستم تو سایتا پیدا کنم، ولی فکر نکنم برسونم
خواجه نصیر و علم و صنعت محتمل تره که علمو صنعت رو هموناول حذف کردم، مونده خواجه نصیر
چرا؟؟؟؟علمو صنعت رو هموناول حذف کردم
۱. جو مذهبیچرا؟؟؟؟
واقعا کامپ علم و صنعت خوبه!
یعنی بهتره که رشته رو به دانشگاه ترجیح بدم؟مهندسی کامپیوتر و بعدش علوم کامپیوتر
خب مختاری خودت ولی چطور کامپ خواجه نصیر رو به علموص ترجیح میدی؟؟۱. جو مذهبی
۲. به اندازه بقیه دانشگاهای تهران خوب نیست
مکانیک و کامپیوتر خیلی خیلی فرق دارن ، اول بشین تصمیم بگیر کدوم رو دوست داریمیتونم مکانیک تهران یا امیر کبیر برم یا کامپیوتر خواجه نصیر
علوم کامپیوتر یکم ترسناکه، از لحاظ بازار کار ایرانش میگم
متفاوت هستن ولی متضاد نیستن که دوست داشتن یکی به معنی دوست نداشتن اون یکی باشه! کامپیوتر دوست دارم ولی باید دانشگاهش خوب باشه یا نه؟مکانیک و کامپیوتر خیلی خیلی فرق دارن ، اول بشین تصمیم بگیر کدوم رو دوست داری
من باشم علوم کامپیوتر شریف میخونم. هم کامپیوتر رو دارم هم برند شریف رو. هم درآمد خوبش هم اپلای راحتترش.سلام من بعد عمری اومدم اینجا دوباره. خب میخواستم بگم تو ریاضی رتبم 425 شد و اینکه منم کامپیوتر میخوام و بهشتی رو شاید بیارم. یعنی اخرین رتبه ای که گرفته حدود 450 بوده که با یکم بدبیاری شاید نتونم. الان از کلی بچه ها پرسیدم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم. من عمران شریف یا صنایع تهرانو همچین چیزایی رو میارم، میخوام بدونم به نظرتون - زیادم نظر نه، اطلاعات دقیق میخوام - منطقیه که برم این رشته ها رو و تغییر بدم به مهندسی کامپیوتر؟ یا اصلا احتمالش هست و یا اونقدر سخته که بهتره فکرشو نکنم و به کامپیوتر بهشتی راضی شم؟ و اینکه من قطعا میخوام اپلای هم بکنم و به نظرتون باز، این فرایند تغییر رشته وقتم رو نمیگیره؟ ممنون میشم یه جواب کامل و جامع بدین چون انتخاب رشته از رگ گردن بهمون نزدیکتره بی زحمت به طور دقیق در مورد تغییر رشته توی سه تا دانشگاه اول توضیح بدین و بگین کسیو میشناسین که این کارو کرده باشه یا نه؟ مرسی
تغییر رشته توی دانشگاه تهران چیز روال هست. مثلا از دانشکده مکانیک ورودی ما، آخر سال اول فکر کنم 5 6 نفر رفتن کامپیوتر. (البته اونروز دیدم یکی نوشته بود جدیدا سخت تر میگیرن، بازم نمیدونم. بعید میدونم اگر نمره بالایی بگیره کسی، مخالفت کنن. تو فنی ها مینیمم برای تغییر رشته 17 عه، ولی مثلا یکی 18.5 باشه بعیده قبولش نکنن). و حتی بودن کسایی که با رتبه 1000 و اونطرفا علوم مهندسی و نقشه برداری اینا قبول شدن و تغییر رشته دادن به برق و مکانیک و کامپیوتر. ولی شرطش اینه که سال اول رو تلاش کنی. به قول یه معلمی داشتیم میگفت اندازه کنکور ادم تو دانشگاه بخونه که علامه میشه. ولی یه کم کمتر باید کار کنی و نیفتی تو جو رفیق بازی بیش از حد و کافه و سینما رفتن "افراطی". (حالا با جو کرونا البته خیلی موضوعیت نداره فعلا)سلام من بعد عمری اومدم اینجا دوباره. خب میخواستم بگم تو ریاضی رتبم 425 شد و اینکه منم کامپیوتر میخوام و بهشتی رو شاید بیارم. یعنی اخرین رتبه ای که گرفته حدود 450 بوده که با یکم بدبیاری شاید نتونم. الان از کلی بچه ها پرسیدم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم. من عمران شریف یا صنایع تهرانو همچین چیزایی رو میارم، میخوام بدونم به نظرتون - زیادم نظر نه، اطلاعات دقیق میخوام - منطقیه که برم این رشته ها رو و تغییر بدم به مهندسی کامپیوتر؟ یا اصلا احتمالش هست و یا اونقدر سخته که بهتره فکرشو نکنم و به کامپیوتر بهشتی راضی شم؟ و اینکه من قطعا میخوام اپلای هم بکنم و به نظرتون باز، این فرایند تغییر رشته وقتم رو نمیگیره؟ ممنون میشم یه جواب کامل و جامع بدین چون انتخاب رشته از رگ گردن بهمون نزدیکتره بی زحمت به طور دقیق در مورد تغییر رشته توی سه تا دانشگاه اول توضیح بدین و بگین کسیو میشناسین که این کارو کرده باشه یا نه؟ مرسی
خب من خیلی وقته که به کامپیوتر علاقه دارم و توی این زمینه بودم و الانم دارم یاد میگیرم و تحت تاثیر جو نیستم، و اینکه با درس خوندن هم مشکلی ندارم. پس به نظر خود شما، منطقی هست که مثلا عمران یا صنایع تهران رو بیام و بعد بخونم و تغییر بدم به کامپیوتر یا احتمالش زیاده که نشه و ارزش نداره؟ در مورد شریف چطور؟ و اینکه گفتین ولی بازم میشه بیشتر توضیح بدین راجب اون شرطه که میگه رتبه باید به اخرین قبولی بخوره و ایناتغییر رشته توی دانشگاه تهران چیز روال هست. مثلا از دانشکده مکانیک ورودی ما، آخر سال اول فکر کنم 5 6 نفر رفتن کامپیوتر. (البته اونروز دیدم یکی نوشته بود جدیدا سخت تر میگیرن، بازم نمیدونم. بعید میدونم اگر نمره بالایی بگیره کسی، مخالفت کنن. تو فنی ها مینیمم برای تغییر رشته 17 عه، ولی مثلا یکی 18.5 باشه بعیده قبولش نکنن). و حتی بودن کسایی که با رتبه 1000 و اونطرفا علوم مهندسی و نقشه برداری اینا قبول شدن و تغییر رشته دادن به برق و مکانیک و کامپیوتر. ولی شرطش اینه که سال اول رو تلاش کنی. به قول یه معلمی داشتیم میگفت اندازه کنکور ادم تو دانشگاه بخونه که علامه میشه. ولی یه کم کمتر باید کار کنی و نیفتی تو جو رفیق بازی بیش از حد و کافه و سینما رفتن "افراطی". (حالا با جو کرونا البته خیلی موضوعیت نداره فعلا)
بعد اینکه رو علوم مهندسی هم فکر کن. اینا اوایلش درسای عمومی میخونن و بعدا یه خوشه انتخاب میکنن از یک مهندسی و کلاسای اونا رو میگذرونن. بعد تو کامپیوتر اگه به برنامه نویسی وبسایت و اپلیکیشن علاقه داری که همونجا میگن، ولی مثلا تو زمینه پردازش داده و استفاده تو بیزینس، الان تو صنایع خیلی باب شده و چیز جدیدیه.
در مورد وقتگیر بودن هم معمولا برنامه نویسی کامپیوتریا جداست و دانشگاه تهران فکر کنم مثلا 4 واحدی میگذرونن نسبت به سه واحدی ما. و ترم دوم یکی دو تا اختصاصی خودشونو دارن. ممکنه یه ترم (کمتر از یه ترم البته) عقب بیفتی. که این کاملا قابل جبرانه و هشت ترمه میشه تموم کرد. اتفاقا به نظرم بهتره احتمالا، چون بیفتی با بچه های ترم آف (کلاسایی که حالت اصلی ارائه میشه ترم آنه، ترم بعدش که مثلا یه سریا میفتن میخوان بردارن، ترم آفه) خیلی راحت تر نمره میگیری و معدل میبری بالا. نه ترمه هم تموم کنی که خیلی برا اپلای راحت تره تا هشت ترمه.
امیدوارم موفق باشی!