به این فکر کن اگه نتونی تغییر بدی با رشته ای که رفتی می تونی اوکی باشی یا نه.خب من خیلی وقته که به کامپیوتر علاقه دارم و توی این زمینه بودم و الانم دارم یاد میگیرم و تحت تاثیر جو نیستم، و اینکه با درس خوندن هم مشکلی ندارم. پس به نظر خود شما، منطقی هست که مثلا عمران یا صنایع تهران رو بیام و بعد بخونم و تغییر بدم به کامپیوتر یا احتمالش زیاده که نشه و ارزش نداره؟ در مورد شریف چطور؟ و اینکه گفتین ولی بازم میشه بیشتر توضیح بدین راجب اون شرطه که میگه رتبه باید به اخرین قبولی بخوره و اینا
کسی نیست علومکامپیوتر بخونه؟ برامون شفاف سازی کنه
بازار کار، شرایط اپلای، کدوم دانشگاه براش خوبه ، درساش چه شکلیه، تفاوتاش با مهندسی کامپیوتر ، و اینکه چرا کمتر سمتش میرن؟ آیا عیب و ایرادی داره؟
تعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.یه سوال
به نظرتون 1700زیرگروه 1 منطقه 1 پزشکی دولتی میاره ؟
من شنیدم امسال ظرفیت ها مثل اینکه افزایش داشته حدود 1300 و اندی. اما نمیدونم در چه حد درستهتعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.
نگا کن اوکی که هست ،دو ترم باید خیلی درس بخونی و اینا که این بستگی به خودت داره و من دیدم از یه مهندسی به کامپیوتر نشده ،به رشته ای که میزنی خیلی توجه کن .مثلا از معدن به کامپیوتر یهو دیدی خیلی گیر دادن ،هرچی رشته بالاتر گیر دادن اش هم کمتر ولی در کل میشه و خیلی ها این کار میکننولی من هنوز موندم، تغییر رشته توی دانشگاه تهران از یه مهندسی پایین تر به بالاتر اوکیه یا خیر؟
لزوما درست نیست.بچه ها واس بازار کار اصلا برند دانشگاه مهم نیست مهم اینه که شما اون کاری که انتظار دارن رو بلد باشید پس گول برند دانشگاه رو نخورید .
برای کامپیوترم به نظرم تو دانشگاه چیز خاصی یاد نمیدن ولی خودتون خیلی بهتر میتونید پیشرفت کنید .
+اگر شخصا بر میگشتم عقب میرفتم کامپیوتر با این که صنایع رو دوست دارم .
مثلا از صنایع یا عمران به کامپیوتر چطور؟نگا کن اوکی که هست ،دو ترم باید خیلی درس بخونی و اینا که این بستگی به خودت داره و من دیدم از یه مهندسی به کامپیوتر نشده ،به رشته ای که میزنی خیلی توجه کن .مثلا از معدن به کامپیوتر یهو دیدی خیلی گیر دادن ،هرچی رشته بالاتر گیر دادن اش هم کمتر ولی در کل میشه و خیلی ها این کار میکنن
و همیشه یه دید اینکه آره اگه نشد آینده ام با همین رشته هست هم داشته باش.
نه اینا که رشته های خوبی هستن ،ولی باز هم میگم حتما یه برنامه ای داشته باش اگه نشد توش نمونی و از زندگی نامید شی .اتفاق دیگه یهو بردارن و اینا، رشته ای بیا که دوست داریمثلا از صنایع یا عمران به کامپیوتر چطور؟
در مورد شریف اطلاعی ندارم.خب من خیلی وقته که به کامپیوتر علاقه دارم و توی این زمینه بودم و الانم دارم یاد میگیرم و تحت تاثیر جو نیستم، و اینکه با درس خوندن هم مشکلی ندارم. پس به نظر خود شما، منطقی هست که مثلا عمران یا صنایع تهران رو بیام و بعد بخونم و تغییر بدم به کامپیوتر یا احتمالش زیاده که نشه و ارزش نداره؟ در مورد شریف چطور؟ و اینکه گفتین ولی بازم میشه بیشتر توضیح بدین راجب اون شرطه که میگه رتبه باید به اخرین قبولی بخوره و اینا
کارنامه سبز هم خیلی راحت نیست و اون فردی رو که میگی رو واقعا اذیت کردن. دانشگاه ما حاضر نبود قبول کنه که بره :)) چون معدلش خوب بود از اون ور ولی شریف رو معدل بالا تاکید داشت و به زور دیگه بعد اتمام ترم ۲ درست شد کارش. کلا سخته جا به جایی باهاش.در مورد شریف اطلاعی ندارم.
اون بحث آخرین قبولی و کارنامه سبز و اینا هم شنیدم برای انتقال دانشگاه به دانشگاه دیگست. ما یکی از ورودیامون فکر کنم آخر ترم اول یا دوم بود از مکانیک تهران رفت فیزیک شریف. اگه رتبه اون رشته تو دانشگاه مد نظرو آورده باشی، خیلی راحت تر میذارن بری. و باید انتخاب هم کرده باشی توی لیستت.
من متوجهم که این پررویی هستش.ولی لطفا میشه حتما در همین چند روز وویس رو بذارید؟به شدت نیازمند راهنمایی هستم آخه بیوتک رشته ای هستش که اکثریت نمیشناسنش و نمیشه زیاد بابتش پرس و جو کرد.بازم معذرت میخوام.سلام لطفا اگه سوالی در مورد بیوتک داشتید پ.خ ندید چون قابلیت وویس نداره و من حال تایپ ندارم.
براتون یک وویس جامع ضبط میکنم میذارم.
دستتون درد نکنه از وقتی که گذاشتید خیلی مفید بودپراکنده گویی در باب رشته زیستفناوری
بچه ها من هنوز به نتیجه ای نرسیدم، میشه اندکی کمک کنین؟سلام من بعد عمری اومدم اینجا دوباره. خب میخواستم بگم تو ریاضی رتبم 425 شد و اینکه منم کامپیوتر میخوام و بهشتی رو شاید بیارم. یعنی اخرین رتبه ای که گرفته حدود 450 بوده که با یکم بدبیاری شاید نتونم. الان از کلی بچه ها پرسیدم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم. من عمران شریف یا صنایع تهرانو همچین چیزایی رو میارم، میخوام بدونم به نظرتون - زیادم نظر نه، اطلاعات دقیق میخوام - منطقیه که برم این رشته ها رو و تغییر بدم به مهندسی کامپیوتر؟ یا اصلا احتمالش هست و یا اونقدر سخته که بهتره فکرشو نکنم و به کامپیوتر بهشتی راضی شم؟ و اینکه من قطعا میخوام اپلای هم بکنم و به نظرتون باز، این فرایند تغییر رشته وقتم رو نمیگیره؟ ممنون میشم یه جواب کامل و جامع بدین چون انتخاب رشته از رگ گردن بهمون نزدیکتره بی زحمت به طور دقیق در مورد تغییر رشته توی سه تا دانشگاه اول توضیح بدین و بگین کسیو میشناسین که این کارو کرده باشه یا نه؟ مرسی