behnaz81
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- شهید رجایی
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
من شنیدم آخه بعضیا می رننمیشه :)
من شنیدم آخه بعضیا می رننمیشه :)
رتبت اوکی نباشه نمیشه مثلا از ریاضی محض شریف بری برقمن شنیدم آخه بعضیا می رن
ما که شنیدیم و دیدیم شده والا شریفو نمیدونم ولی امیرکبیر که شده. با معدل و بعد ۳-۴ ترم میشه تغییر رشته داد به هر رشته ای( مثلا تو امیرکبیر)رتبت اوکی نباشه نمیشه مثلا از ریاضی محض شریف بری برق
دانشگاه امیرکبیر بله منم شنیدم ولی دانشگاه شریف خیرما که شنیدیم و دیدیم شده والا شریفو نمیدونم ولی امیرکبیر که شده. با معدل و بعد ۳-۴ ترم میشه تغییر رشته داد به هر رشته ای( مثلا تو امیرکبیر)
@باحال خوش
بذار رتبه ت بیاد بعد تصمیم بگیرالان دارم به این فکر میکنم که هر رتبه ای اوردم چه خوب چه بد بمونم سال دیگه ریاضی بدم.
میشه یه راهنمایی کنین منو که چیکار کنم از این گیجی در بیام؟
سوالای تربیت معلم: یسری سوالای عقیدتی سیاسی میپرسن اما به اندازه ی دانشگاه هایی مثل شاهد و ارتش و اینا شدید نیست، اگه با چادر برید یا با تیپ خاص بسیجی طوری، میپرسن که مثلا تیپت همیشه این شکلیه و یه سوالای این مدلی، یا اینکه مثلا میپرسه تو جمعای مختلط چه شکلی میچرخی و نظرت درمورد یسری چیزا میپرسه، یه بخش دیگه هم داره برای مهارتای تدریس، یا بهت یه موضوع میده میگه اینو درس بده یا مثلا میگه راجع به فلان موضوع حرف بزن که فن بیانت رو ببینه و ...کسی هست مصاحبه ی تربیت معلم شرکت کرده باشه و در مورد سوالاتش اطلاعی داشته باشه؟
........................................................................
و اینکه من به شدت از لحاظ ارتباطات اجتماعی ضعیفم اگه یه موقع رتبم جوری بود که می تونستم دانشگاه بهتری توی یه شهر دیگه برم به نظرتون می ارزه برم؟ ممکنه بهم آسیب بزنه؟
نه نمیتونی، فقط اونایی که ازمون عملی نمیخواد رو میتونی بزنی ... دفترچه با سوابق رو چک کن همهی اونارو میتونی بزنی و یسری از غیرانتفاعی های خوب برای رشته های هنر رفتن تو دفترچه سوابق تحصیلی.. برای بعضی شهرا روزانه هم دارنیعنی من که الان ازمون عملی هنرو ندادم نمیتونم رشته هایی که ازمون عملی دارن رو تو روزانه ها شرکت کنم؟ حتی اگه رتبه ام خوب شه؟
خوارزمی یسری رشته هاش تو تهرانه، یسری کرجهمیشه راجع به دانشگاه خوارزمی توضیح بدین؟ سطحش چطوره تو رشته های مهندسی؟
مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر خوارزمی رو بزنم؟ چون این رشته رو تو بقیه دانشگاه های تهران نمیارم
در مورد رشته بیوتکنولوژی یه تحقیق بکن ، ببین جزو علایقت هسترتبم یجوری شده به پزشکی و دندون که نمیرسم
دامپزشکی هرجای کشور بجز تهرانم قبولم
بنظرتون چه کنم
بمونم یا برم
ربطی به چیزایی که قبولی نداره ربط به توانت برای موندن داره و اینکه بعد پزشکی و دندان مثلا فیزیو دارو و روان شناسی و بینایی سنجی و این ها هم هستارتبم یجوری شده به پزشکی و دندون که نمیرسم
بنظرتون چه کنم
بمونم یا برم
اگر شرایط و حمایت لازم و روحیه لازم برای پشت کنکور موندن رو دارید بمونید در غیر این صورت حتما انتخاب رشته کنید.رتبم یجوری شده به پزشکی و دندون که نمیرسم
بنظرتون چه کنم
بمونم یا برم
سایتهای قلمچی و گزینه دو (موقع ما این دوتا بودن، شاید الان سایتهای دیگهای هم باشن) قبولیهای سالهای قبلی رو میذاشتن تو سایت. تقریبا حدوداشون یکسان بود. مثل میگفت پزشکی تهران فلان نفر آخرین بوده (البته فلان نفر، دانشآموز خود قلمچی بوده مثلا که اینا دازن اطلاعاتشو. بقیه سایتها هم برید، حدودی دستتون میاد).سلام ببخشید که اینجا می پرسم
رتبه لازم برای پزشکی تهران چقدره؟
فیزیوتراپی هم بالینیه. به علوم آزمایشگاهی اینا هم میتونی فکر کنی. اپلایش هم خوبه گویا.یه سوال کلی بپرسم؟
بنظرتون ارزش داره بجای پزشکی به دارو و فیزیو فکر کنیم؟ با فرض علاقه نداشتن به کار بالینی(خیلی نظرات منفی راجع به پزشکی میگن بخصوص فارغ التحصیل ها)
و اینکه کسی هست اینجا فیزیوتراپی بخونه؟
علوم کامپیوتر خوارزمی تو کرج هست اینو مد نظر داشته باش و اگه بخوای میتونم لینکت کنم به یکی از بچههای سیاس خوارزمی تا بهتر راهنماییت کنهمیشه راجع به دانشگاه خوارزمی توضیح بدین؟ سطحش چطوره تو رشته های مهندسی؟
مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر خوارزمی رو بزنم؟ چون این رشته رو تو بقیه دانشگاه های تهران نمیارم