سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

دفترچه انتخاب رشته اومده؟

كسي خبر داره؟

آقا کسی اینجا نیست داروسازی بخونه؟؟؟؟؟

به نقل از Ostad M.Shajarian :
با رتبه ٨٨ منطقه ٣ برق و مكانيك تهران ميشه اورد؟
البته رتبه زيرگروه يكم٩٥
سايت كانون نگاه كردم مرزي بود و اين رتبه هاي اخر بومي بودن
هومم، فکر نکنم، برای کنکور 90، سه نفر از بچه‌های کل‍اس ما بودن رتبه‌هاشون بین 70 تا 90 این حدودا بود. سه تاشون ال‍ان مکانیک علم و صنعت می‌خونن. که این یا یعنی اینکه شما هم به همین سرنوشت ممکنه دچار بشید و یا اینکه این سه نفر احمق بودن و تهران و پلی تکنیک رو نزدن :‌دی
(چرا انقدر همه عشق برق و مکانیکن؟)

به نقل از Kenji :
کسی رو اشنا نداری بتونی اطلاعات کامل بگیری در مورد عمرانش داداش ؟
نه ولی تمام تلاشمو می کنم(چون خودم تا حدی علاقه دارم بهش) خبری شد خبرت می کنم،راستی عمران-عمران یا عمران-نقشه برداری؟
به نقل از Kenji :
بعدشم برای مهندسی شیمی فقط تهران
توی سایت کانون یه عده زیادی با رتبه های 3000 و 4000 رفتن مهندسی شیمی دانشگاه تهران!!! این قضیه اش چیه؟سهمیه متفرقه که عمرا باشه

یکی از دوستام 5هزار شده,میخوات فرهنگیان بزنه,کسی میدونه حدود رتبه و رشته هایی رو که داره؟! :-?

به نقل از Kenji :
اخه نوع کارشون مگه با هم متفاوت نیست کامل ؟ عرضه و تقاضای یکی با اون یکی ربط داره ؟! بعد سطح درامدیش میدونی چقدره با لیسانس ؟ با فوق لیسانس ?

ببین آخه الان مهندسای عمران خیلیییییییی زیاد شدن،به لطف دانشگاه های در پیت!بعد برای اینکه بتونن کار کنن باید آزمون نظام مهندسی بدن،قبول بشن بعد پروانه کار بگیرن،برن تو شهرداری و نظام مهندسی!
نظام مهندسی کارشون رو سهمیه بندی میکنه،مثلا میگه سالی 2000 متر مربع برای هر مهندس عمران!که ما حساب کردیم طرف با سهمیه کار کنه تهش سالی 5-6 میلیون دستشو میگیره!تو همین کرج ما الان بالای 2000 نفر توی نظام مهندسی اند!
ولی نقشه ای ها کلا 60 نفرن!یعنی کار بین 60 نفر تقسیم میشه!
الانم آیین نامه های ساخت و ساز طوری شده که همه ی نقشه ها باید به تایید مهندس نقشه بردار برسه!طرف برای یه مهر زدن 700-800 هزار تومن میگیره خب!
حالا در نظر بگیر کاری که بین 2000 مهندس عمران تقسیم میشه،تایید نقشه ش قراره بین 60 نفر تقسیم بشه ;D

به نقل از سَعیده :
ببین آخه الان مهندسای عمران خیلیییییییی زیاد شدن،به لطف دانشگاه های در پیت!بعد برای اینکه بتونن کار کنن باید آزمون نظام مهندسی بدن،قبول بشن بعد پروانه کار بگیرن،برن تو شهرداری و نظام مهندسی!
نظام مهندسی کارشون رو سهمیه بندی میکنه،مثلا میگه سالی 2000 متر مربع برای هر مهندس عمران!که ما حساب کردیم طرف با سهمیه کار کنه تهش سالی 5-6 میلیون دستشو میگیره!تو همین کرج ما الان بالای 2000 نفر توی نظام مهندسی اند!
الانم آیین نامه های ساخت و ساز طوری شده که همه ی نقشه ها باید به تایید مهندس نقشه بردار برسه!طرف برای یه مهر زدن 700-800 هزار تومن میگیره خب!
حالا در نظر بگیر کاری که بین 2000 مهندس عمران تقسیم میشه،تایید نقشه ش قراره بین 60 نفر تقسیم بشه ;D

اگه اینطور باشه که شما می گین خیلی خوبه من شنیدم نقشه برداری ریاضیات خیلی سنگینی داره،درسته؟

• لایک
امتیازات: Kenji

به نقل از Nimafo :
دفترچه انتخاب رشته اومده؟

كسي خبر داره؟
فردا میاد13مرداد

به نقل از سینا.73 :
اگه اینطور باشه که شما می گین خیلی خوبه من شنیدم نقشه برداری ریاضیات خیلی سنگینی داره،درسته؟

عمران و متعلقات بهش ریاضیات سنگین نداره! نقشه رو دقیقا مطمئن نیستم!عمران رو میدونم تو ریاضیات تعطیله کلا! ;D
چیزی رو که ما ترم دو برای درسامون میخوندیم رو عمرانی ها تو ارشد باهاش آشنا میشن ;D

• لایک

سلام
با رتبه 1004 منطقه2 ریاضی مهندسی کامپیوتر تهران کسی قبول میشه؟نرم یا سخت فرقی نداره...
میخام ببینم چقدر احتمال قبولیش هست
اگرم کسی با این رتبه ها قبول شده بگه

به نقل از Kenji :
کسی رو اشنا نداری بتونی اطلاعات کامل بگیری در مورد عمرانش داداش ؟
من داداشه دوستم عمران خواجه نصیر میخونه خیــــــــلیم راضیه!!! یکی از آرزو هام بود عمران خواج نصیر!! 8-^ ب نظر من که اصن شک نکن توش! :)

• لایک

به نقل از آرش هاشمی :
سلام
با رتبه 1004 منطقه2 ریاضی مهندسی کامپیوتر تهران کسی قبول میشه؟نرم یا سخت فرقی نداره...
میخام ببینم چقدر احتمال قبولیش هست
اگرم کسی با این رتبه ها قبول شده بگه
من فک میکنم اگر پسر باشه سخت افزار امیرکبیر احتمال زیاد میاره..منتهی نرم افزار فک کنم چون بومی پذیره اگر تو ناحیه تهران باشه پسر هم باشه اونو هم شاید بیاره ولی احتمالش اونقد نیست ..ولی دانشگاه تهران بعید میدونم....

به نقل از سینا.73 :
نه ولی تمام تلاشمو می کنم(چون خودم تا حدی علاقه دارم بهش) خبری شد خبرت می کنم،راستی عمران-عمران یا عمران-نقشه برداری؟ توی سایت کانون یه عده زیادی با رتبه های 3000 و 4000 رفتن مهندسی شیمی دانشگاه تهران!!! این قضیه اش چیه؟سهمیه متفرقه که عمرا باشه

دستت درد نکنه... از هر دوتاش امار بگیر ;D

به نقل از سَعیده :

الان من نمیفهمم سالی پس اینهمه ادم فارغ میشن تو این نقشه از دانشگاه تهران و خواجه و اصفهان و حالا اونایی ام که من نمیدونم

بعد چجوری اینقدر کمن کلا ؟ یا اینا اونایی هستن که تونستن نظام مهندسی بگیرن ؟

بعد اخه یه چیز دیگه هست تا من برم و فارغ اتحصیل شم میترسم نقشه ام بشه عمران بی صاحاب :دی

اره طی اخرین طرح اینطوری شد... برای عمرانیا البته اگه پایه 3 داشته باشه که یه 10 سال طول میکشه بعد نظام مهندسی گرفتن

پول خوب میتونه در بیاره

ریاضی عمران نقشه سنگین مثل اینکه در واقع کلا ریاضی و هندسس :دی

به نقل از Samira :) :
من داداشه دوستم عمران خواجه نصیر میخونه خیــــــــلیم راضیه!!! یکی از آرزو هام بود عمران خواج نصیر!! 8-^ ب نظر من که اصن شک نکن توش! :)

نمیدونم والا الان انباشت اطلاعات بالاس تو کلم :دی باید برم تجزیش کنم :دی

ساری با رتبه 704 منطقه 2 کامپیوتر نرم افزار امیر کبیر میتونم بیارم؟

• لایک

به نقل از شــــقایــــق :
یه سوال دارم،این که فردوسی مشهد بالاتر از دانشگاه شیرازه؟(صنعتیش نه) یا بستگی به رشته داره؟
کسی جواب سوال منو نمیده؟! :-"
واسه این،این سوالو پرسیدم چون که بر اساس آماری که تو سایت قلم چی داده،من با رتبم،مکانیک(البته شبانه) و شیمی مشهد قبول میشم،ولی شیرازو نه! بعد ولی من همش فکر می کردم دانشگاه فردوسی مشهد بهتر از شیرازه!میخوام بدونم به رشته ربط داره؟کلا چه جوریاس؟

• لایک

به نقل از ز-ر-د :
من فک میکنم اگر پسر باشه سخت افزار امیرکبیر احتمال زیاد میاره..منتهی نرم افزار فک کنم چون بومی پذیره اگر تو ناحیه تهران باشه پسر هم باشه اونو هم شاید بیاره ولی احتمالش اونقد نیست ..ولی دانشگاه تهران بعید میدونم....
پس تو سایت کانون این قبولی های کانون که زده
مهندسی کامپیوتر تهرانو زده تا 1200 آوردن
قضیه چیه؟

اما میگن که دانشگاه های بین المللی شهریه های کلان میگیرن. شایعه س یا واقعیت داره ؟

برق هاي تهران بومين؟؟؟ اصلا بومي=منطقه؟؟؟؟

به نقل از F@|-|!mEh :
دکترای پیوسته بیوتکنولوژی کسی نیست اینجا؟ چجوریاس؟ از نظر سختی و دقت و وقت و اینا چجوریه؟؟؟
دقیقا باید کنکور ریاضی داد یا تجربی؟؟؟؟
در مورد رشته نمیدونم ولی از هردو رشته ی ریاضی و تجربی میشه رفت.

به نقل از نیرمـا)΄ :
اما میگن که دانشگاه های بین المللی شهریه های کلان میگیرن. شایعه س یا واقعیت داره ؟
واقعیت داره!

Back
بالا